mass effect 3 בחינם לבעלי הפלוס האירופי.

evilplate

New member
אני יודע בגלל זה כתבתי בקריצה :)

הוא אמר שלא ידיע אז שאלתי בכאילו כמו שאלן וויק לא הגיע?

עטלפוני

New member
בלעדי ללקוחות קונוסולה, זה עדיין נכון

אנשים החליטו לקנות קונוסלה כי הם לא רצו מחשב, אני חושב (אולי אני טועה, אבל לדעתי זו סיבה עיקרית) שלמסה עיקרית של אנשים הנוחות של הקונוסלה כמוצר אלקטרוני מוגמר היא חלק משמעותי יותר בהחלטת הרכישה לעומת מחשב מאשר משחקים. למחשב יש הרבה יותר משחקים, וברור לכולם שרובם באיכות גבוהה יותר ובמחיר זול יותר. אם qb היה גם משוחרר לps4 אז הייתי יכול להבין למה אנשים מרגישים "נבגדים", אבל למחשב ? זה בכלל לא תחרות ישירה. זה כמו שיעשו פורט לאייפון.
&nbsp
מלבד זאת, אם הכוונה שלהם להמיר את אקס בוקס לשירות, אז זה רק ימשיך ככה וזה מעולה. זו כבר לא תהיה קופסא, אלא שירות משחקים שאפשר לשחק או על הקופסא הייעודית, או על המחשב האישי או על שניהם יחד (במקביל למשחקי מובייל קטנים). אותו יוזר, אותם אצ'יוומנטס, לשחק מחשב מול קונסולה, הודעות וצ'טים - תבחר כלקוח מה מתאים לך יותר.
&nbsp
לא היה לך נחמד אם היתה אפשרות לשחק עם היוזר ps שלך גם על המחשב, להמשיך אותו משחק ולקבל טרופיס לאותו משתמש ?

evilplate

New member
אישית לא

כי המחשב שלי לא יכול להריץ סרט יוטיוב ב 60 FPS אפילו :p
אתה צודק שלרוב באמת מה שמשנה זו הנוחות של המוצר ולכן הם קונים קונסולה, אני באופן אישי אם הכל היה יוצא להכל אז כנראה הייתי קונה PC ומחבר אותו לטלוויזיה, במיוחד שהקונסולות כבר לא מציעות את החומרה הכי חזקה בשוק כמו פעם כשהיו יוצאות, כן היה לי יותר כאב ראש אבל נראה לי שווה את החומרה העדיפה בהרבה ואת האפשרות לגלוש באינטרנט בחדר בצורה נורמלית וכל הפלוסים שיש בפלטפורמה פתוחה.

מצד שני הרבה זמן לא היה לי PC ופעם הפלטפורמה הזו עצבנה אותי רצח אבל הבנתי שהיום כל נושא ההתאמה ל PC השתפר יחסית.

משחקי אפריל, מה אתם קונים?ס

. מורטל קומבט 10 ׁ(
תעבירו קצת קדימה בסירטון, הלוחם נינג'ה הזה Takeda נראה ממש מגניב, סוג של סקורפיון יפני כזה :) נראה פשוט פצצה המשחק הזה, אני בהחלט אקנה.זה משחק המכות שכל החברים שלי/משפחה גם לא יתנגדו לשחק שהם באים אז בכלל כייף להתארגן עם כמה בירות על המשחק הזה.המשחק יוצא לPS4 ולONE החודש, אין עדיין תאריך לגרסאות הPS360.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin- גירסה משופרת של דארק סולס 2 לקונסולות הדור הנוכחי והדור הקודם, זה צעד חכם מצד נאמקו להוציא תגרסה הזו עכשיו, ככה לבעלי הONE יש משחק מקביל לשחק בזמן שבעלי הPS4 משחקים בBb ובעלי הPS4 שישארו עם טעם של עוד המשחק הזה יחכה להם :) אני לא קונה יש לי גם את BB וגם את דימון סולס בPS3

Mighty No. 9- היורש של מגה מן סוף סוף אמור להגיע החדש, זה משחק החובה שלי החודש ביחד עם מורטל קומבאט 10. המשחק יוצא לכל פלטפורמה אפשרית, נראה קצת קליל מדי אבל אני הולך לחרוש על זה.

Tropico 5- (כן זה באמת יוצא לPS4 ) המשחק הזה הוא למעשה סים סיטי לדקטטורים,ניסיתי פעם לשחק את זה על המחשב והפילו לי את המשטר אז מחקתי תמשחק מרוב עצבים, אולי אנסה שוב את מזלי כדיקטטור אם זה יגיע לפלוס פעם.

Shovel Knight- משחק שנראה כמו שילוב מוזר של מגה מן בסטייל משחקי המגסון עם טאץ מוזר של RPG (?) נראה מגניב לגמרי, לא נראה לי שאקנה
החודש, אבל אני לחלוטין אקנה אותו מתישהו לויטה שלי, הוא זכה באינספור פרסים של משחק השנה, ב2014.

broken age- משחק הקווסט החדש של טים שיפר, יוצא לPS4/ONE/ויטה. אני ממש רוצה להנות מהמשחקים של טים שיפור והמשחק הזה נראה מקסים,
אני טיפש מדי (חבל לי) לא יפריע לי לנסות להפעיל קצת ת'מוח אם יביאו לי אותו בחינם בפלוס. באמת נראה מקסים ברמות אחרות.

אם שכחתי איזה משחק מחילה ממכם, ותוסיפו אותו, אם אתם קונים משחקים משנים קודמות באפריל ספרו כאן בכל זאת! העיקר זה לדבר על משחקים!

evilplate

New member
כלום

מהרשימה הזו אבל הכי הייתי רוצה את Broken Age.
אני בטוח גם ש MK יהיה מעולה אני פשוט כבר לא משחק פייטרים.

דווקא הייתי בטוח שתרצה לשחק בMK נשמעת נלהב כלפיו :(

בוא נחזיק אצבעות שbroken age יגיע לפלוס מתישהו, גם אני רוצה אותו פשוט לא מסוגל להמר על הז'אנר שלו בעינים עצומות ולשלם מחיר כבד על זה :(

evilplate

New member
הוא באמת נראה מצויין

אני פשוט כבר לא משחק במשחקי מכות אז מה כבר יש לי לעשות איתו? לפחות לשאר האנשים מתחילים סוף סוף להגיע משחקים טובים.

עטלפוני

New member
MKX מאוד רוצה, אבל אחכה קצת

למדתי מפעם קודמת, המחיר שלו ינצח לפחות ב 30 אחוז ביוני.
&nbsp
מאוד חסר לי משחק מכות ב x1. לצערי לא קיבלנו את הרימסטר של אינג'סטיס אז אני צריך להפעיל את ה 360 בשבילו ובשביל mk9. וקילר אינסטינקט, אני בדרך כלל ברמה סבירה במשחקי מכות אבל ספציפית זה אני ממש גרוע בו. אפילו בטטוריאל אני נכשל, משהו בשילובי לחצנים לא מסתדר לי שם בשיט, ופשוט אוכלים אותי חי. אז אין לי משחק מכות על ה x1 :(
&nbsp
רכשתי את alien ו lords of the fallen חודש שעבר היה סייל (24 דולר ו 9 דולר), אז נעביר את אפריל עם שני אלה :)

קילר אינסטינקט אחד המשחקים שאני הכי מקנא בך עליהם :)

הייתי חורש עליו בגיים בוי השחור לבן שלי כשהייתי ילד. יצא לי גם כמה פעמים לשחק את המשחק על הנינטנדו 64. אני ממש מקווה שמישהו שאני מכיר יקנה פעם אקסבון כדי שאוכל לשחק אצלו את זה. חבל שזה לא מסתדר לך :( אבל היי אם אתה מרגיש שאתה גרוע רק בגלל שאתה מפסיד הרבה ברשת, אז אל תתן לזה לבאס אותך, יש באונליין קרנפים במשחקי מכות, אז להפסיד זה חלק מהעניין, בנוגע לקומבואים, יש כמה קומבואים בסטרייט פייטר שאני עד היום לא מצליח לבצע בשלמות ככה שאני מרגיש שאין לי את כל הmoveset של הדמות שלי,וזה קצת מבאס אני לא אגיד לך שלא, אבל אני לא נותן לזה לבאס אותי.

יצא לי לנצח לא מעט אנשים ששולטים בmoveset של הדמות שלי בSF הרבה יותר טוב ממני, לדעת את כל הקומבואים ולבצע אותם היטב זה חשוב מאוד,
אבל יותר חשוב זה לדעת לקרוא את היריב שלך.

עטלפוני

New member
לא לא, מפסיד אפילו מול המחשב :(

ואני משחק ברמת קושי די נמוכה..
לגבי און ליין אני יודע, מגיע ילד בן 15 וקורע אותי לפני שאני בכלל מבין שהקרב התחיל :)
&nbsp
קראתי איפשהו שזה משחק שיותר קל לשחק עם סטיק וכפתורים כמו בארקייד, אבל לא אשקיע בזה באמת. יום אחד, יום אחד אצליח :)
&nbsp

מישהו 2

New member
קיבלתי שמועה ש- MGS5 ground zero עולה 33 ש"ח בלבד

בחנות הישראלית.
למעוניינים

רזידנט איוול 7 יגיע השנה בסתיו?

איזושהי חברה (מוכרת וידועה) שעוסקת בניתוח תעשיית הגיימינג,ציינה שהיא מצפה שמשחק רזי חדש יגיע בסתיו, יש כאלה שחושבים שקפקום מתכננת להכריז על רזידנט איוול 7 בE3 ולהוציא אותו בסתיו ושהחברה הזאת יודעת על זה משהו., אני לא חושב שזה הגיוני האמת. קפקום עסוקה בלעשות ריימאסטרים לכל משחק בהיסטוריה שלהם,
רק אחרי שהם ידאגו שנקנה את כל המשחקים שלהם מהדורות הקודמים הם יתחילו לדבר על רזי חדש.

לדעתי מדובר ברזי 0 או באיזשהו אוסף רימאסטר של רזי5-6 לPS4 :(

אתם יודעים מה יהיה ממש מצחיק? אם רזי 7 באמת ייצא השנה בסתיו עם בלעדיות זמנית לPS4 זאת תהיה הפתעת השנה חחחחח
http://mynintendonews.com/2015/03/25/rumour-resident-evil-7-could-be-coming-this-fall/

evilplate

New member
לא נשמע סביר

יצא כבר RE1 וגם REV2 וכבר דלפה תמונה שקאפקום שחררה בטעות עם האייקון של RE0, כמו שאמרת לא סביר אחרי כל המשחקים הללו שיצא השנה גם RE ראשי חדש, לטעמי זה יצא שנה הבאה וכל המשחקים הללו שיוצאים השנה מלבד זה שהם כסף קל ונעשים ללא הרבה סיכון גם יחזירו קצת את המותג לתודעה.

כן, אני חושב שחשיפה של רזי 7 תלהיב את כולנו מספיק.ת כ

במיוחד אחרי שקפקום כל ההזמן אומרת כמה היא לקחה השפעות מTLOU וטומב ריידר, ובטח אין לה כסף למשחקי AAA כי היא שמה את כל הכסף שנשאר לה על רזי 7 ומהמרת עליו חזק.

מעניין אותי מאוד מה תהיה תגובתך לבלעדיות זמנית בPS4 לרזי 7 :) אם תוכרז כזו בE3, האם גם אז תרגיש שסוני לא משקיעה בך :) ?

evilplate

New member
לא

אני ארגיש שהוא עשתה מעשה מסריח כמו MS שקנתה בלעדיות זמנית ל TR, היא כן תפגע בבעלי ה ONE אבל היא לקחה משחק שצפוי היה להיות מולטי פלטפורם ושילמה כדי שאחרים לא יקבלו אותו ואני לא מעודד פרקטיקות כאלו.
&nbsp
אני מעדיף שסוני תשלם לקאפקום שתפתח עבורה את הרימייק של RE2, זה דוגמא לפעולה חיובית, משחק שלקאפקום אין עניין לעשות כי הוא בז'אנר נישה (אימה השרדות של פעם עם מצלמה קבועה מראש) אבל הרבה מעריצים כבדים ישמחו לזה, סוג של פרויקט שסוני יכולה להצדיק לעצמה גם אם לא ימכור מליונים רק בשביל כל המעריצים שיקנו פס4 בשביל זה והוא לא אמור להיות יקר כמו AAA, ככה כולם מרוצים.
אבל גם אם לא רימייק 2 אז סדרת בת של RE בלעדית, לא את המשחק הראשי שאמור להגיע לכולם אחרת מה ההבדל מהמהלך של MS עם TR?

ואם קפקום תגיד שלא היה לה תקציב בלי עזרה של סוני?

אתה בטח לא תאמין להם :( שחושבים על המצב זה קפקום זה עצוב, אני חושב שהיה להם אחלה משחקים בדור הPS3, זה לא הוגן שדווקא הם בקשיים כלכלים כאלה.אני מסכים שאם המשחק יגיע בסוף לxbox one אז זה לא פייר כלפיהם אם סוני עיכבה אותם, אבל אם יהיה מצב שבלעדי ענקי כזה מומן כולו על ידי סוני, אז יהיה זכותם להחזיק בו :)

evilplate

New member
קשה לי להאמין באמת

שקאפקום תעז למכור את הסדרה הראשית והכי חשובה שלהם, אין להם זכות קיום בלעדיה ובמקרה שהם הגיעו למצב שהם לא יכולים אפילו לממן RE ראשי אז באמת חבל על הזמן.
&nbsp
כמובן שאם אלו הנסיבות ויהיה ברור מעל לכל ספק ש RE7 לא היה אמור להיות קיים ללא סוני (שזה נשמע מופרך רק לכתוב את זה)| אז כן ברור שזה לגיטימי.

הוכרזו המשחקים החינמים של מיקרוסופט לחודש אפריל

Xbox one
Child of Light
Pool Nation FX

XBOX 360
Gears of War: Judgement
Terraria
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Army of Two: The Devils Cartel

עדיף שסוני תמצא דרך להשוות עם מיקרוסופט או שזה ממש יעצבן! זה לא שהOne קיבל משחקים יותר טובים ממה שמקבל הPS4 (החודש) אבל ההשקעה
של מיקרוסופט בחודש הזה ב360 היא ממש גדולה, ואני אשמח לראות את סוני מפגיזה במשחקי הפלוס לPS3 כפיצוי.
לפחות זה טוב לנושמיקרוסופט תגרום לסוני להזיע
http://www.dualshockers.com/2015/03/26/aprils-xbox-live-games-with-gold-titles-revealed/

evilplate

New member
החודש ל 360 באמת חזק

יפה מאוד, 4 משחקים שמתוכם 3 AAA זה חתיכת ליינאפ. רק חבל ש MS מתעוררת עם ה 360 רק בסוף הדור אחרי שסוני פינקה את בעלי ה PS3 עם טונות של משחקים מצוינים, את הפער שם כבר מאוחר מדי לסגור והליינאפ שה ONE מקבל נחמד אבל רחוק שנות אור מהליינאפ המקביל ל 360 וברמה פחות טובה גם ממה שסוני נותנת לפס4.
&nbsp
הם צריכים להשתפר שם ואז אולי זה ילחיץ את סוני להעלות את הרמה, לא להשתפר עם ליינאפ של קונסולה שהיא חצי מתה, התחרות האמיתית של השירות לטעמי זה ב PS4 וב ONE, הדור הקודם כבר כמעט ולא רלוונטי, לא מבחינת עניין וגם לא מבחינת מכירות- תראה כל חודש את ה NPD כמה שהפס3 וה 360 צנחו ברמה שכבר התחילו לבטל גרסאות של משחקים שלהן (כמו שקרה עם DYING LIGHT ומקס הזועם שהודיעו שביטלו את גרסאות הדור הקודם), הן בקושי נמכרות כבר ובקושי קונים להן משחקים אז לא בדיוק חוכמה עכשיו להביא לשם משחקים טובים, את זה הם היו צריכים כמו סוני לעשות בשיא של הדור הקודם ולא רק כשה ONE התחיל לקבל בראש ואז הם הבינו שהם צריכים להפסיק לזלזל בלקוחות שלהם :)

למעלה