Mass Effect Andromeda מאכזב את כולם עם ממוצע 75.

כן, אבל מה שמצחיק זה שזה פאקינג יפן.

הם שונאים משחקים כאלה חחח. תעלומת השנה.בגדול אני לא ממליץ לך לנסות אותו אחי כולם אומרים (כולל היפנים) שהוא חלש מאוד בסינגל אבל טוב מאוד מאוד בCO OP.

The Evil Within. 2 סוג של רשמי עכשיו.

דלף שהמפתחים שלו מחפשים מישהו שיעזור בתרגום שלו וידווח על באגים. ההדלפה אומרת בפירוש Psycho Break 2 לPS4/ONE אז אין פה התלבטות :)

בנוגע לTHe Evil Within 2 מיקאמי אמר בעבר שהוא אולי יעשה אותו, אבל שעכשיו בגיל 50 הוא יותר רוצה לראות מה מפתחים צעירים ממנו יעשו עם המשחק מאשר לפתח אותו בעצמו.

בגדול מיקאמי אמר שאם הוא היה רוצה להמשיך עם משחקי אימה הוא היה נשאר בקפקום וזהו עדיין בא לו לעשות IP חדש לגמרי.

evilplate

New member
כיף גדול :)

אתה אפילו לא סיימת את הראשון, חשבת שנשכח לך את זה!?
&nbsp
סתם באמת היו לו בעיות אבל היה לו גם פוטנציאל ענק לדעתי, עם מנוע חדש ונורמלי, ליטוש כמו שצריך ויותר קטעים חזקים, פחות מעפנים (אחת הבעיות של הראשון זה שלא היה אחיד ברמתו) יש מצב לאחד ממשחקי האימה הכי טובים שיצאו, אישית לא יכול לחכות :)

אני מודה באשמה אני אדם נורא. הבעיות הטכניות הרסו לי

לא יכולתי לשאת את בעיות הפריים רייט הגרפיקה, הפסים השחורים ההרגשה שאתה משחק את המשחק על PC משנות ה90 במקום על PS4.

המשחק עצמו היה סולידי בטירוף והיורש שרציתי לרזי 4, אמן שהבעיות יתוקנו ונוכל להנות ממנו כמו שצריך אחי.

יש מצב גדול שנראה אותו כבר השנה אחי, אם בטסדה ידאגו שהוא ירוץ נורמלי אני קונה בהשקה ומסיים בסוף שבוע (X3 )

evilplate

New member
גבר לא נורא מבין למה נטשת

זה משחק שדורש סבלנות לחלק מהשטויות שם וגם צריך מצב רוח מסויים, לא תמיד יש חשק למשחקי אימה עם אווירה מדכאת כזו.
&nbsp
הראשון באמת היה ביזיון טכני, גם נראה כמו תחת (למרות שהאומנות טובה) וגם רץ כמו תחת, שילוב מנצח.
&nbsp
דום רץ ב 60 פריימים בלי פסים שחורים ובלי שטויות ונראה פי כמה יותר טוב ממנו, הוא גם הרבה פחות לניארי מ TEW שהיה בסקאלה די קטנה, אין להם תירוץ אחרי דום עוד, חסר להם שההמשך לא רץ על idtech 6, נראה פצצה וב 30 נעול, כבר לא קונים חארטות על זה שהקונסולות חלשות או כל שטות בסגנון אחרי שראינו איך משחקים נראים בהמשך הדור, לא שבאמת היה לי ספק גם אז שזה נטו אשמת המנועים המעפנים של בת׳סדה אבל לשם שינוי יש להם מנוע פצצה עכשיו אז אין סיבה שלא יהיה מעולה טכנית מכל הבחינות.
&nbsp

כן בדיוק! במציאות פוסט הוריזון.

אין שום הקלה למשחק אימה שגם נראה כמו תחת וגם רץ כמו תחת. אני מודה שאם הוא היה 60fps יציב זה היה מספיק לי.

אהבתי מאוד שאפשר להרוג בשקט אהבתי שצריך לשרוף גופות. יכולתי להרגיש את הגאונות של מיקאמי.

אני מקווה מאוד שהמנוע של דום יודע לעשות משחקים בגוף שלישי כמו שצריך.
הפחד שלי שבטסדה תעביר את המשחק לגוף ראשון, זה יהיה טו מאץ בשבילי.

אגב, מסתבר שהייתי לא מעודכן מיקאמי שינה את דעתו ועכשיו הוא רוצה לעשות דינו קריסיס חדש אחי :) יש לי מקורות אני פשוט מגיב מהפון כרגע אקשר אחכ אם תרצה.

אני ברצינות מקווה שאיזה דינו קריסיס בניצוחו של מיקאמי מתבשל לנו מתחת לאף.

evilplate

New member
ברצינות הוא רוצה את זה?

איך לא ראיתי ת׳רד על זה בגאף!?
&nbsp
וואי זה יהיה מטורף אם יקרה, למרות שבטח זה יעבור ריבוט רציני לרמה שבקושי נזהה את זה אבל עדיין זה יהיה מגהטון חזק.
&nbsp
ואני לא חושב שבת׳סדה תעביר את המשחק לגוף ראשון, אולי זו מגמה שתתחזק אחרי רזי 7 אבל TEW2 בטח בפיתוח כבר זמן מה, אני מקווה לפחות שזה לא יקרה.

עכשיו שאמרת את זה... שמתי לב שגם אני

אף פעם לא ראיתי על זה שרשור בGAF אז חיפשתי בגוגל ותראה מה מצאתי אחי :)
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1072109
שנינו פספסנו את זה. שים לב שמיקאמי קצת פסימי שהוא יוכל להגשים את החלום הזה בידיעה, אבל עברו כמעט שנתיים מלאות מהרגע שהוא אמר את זה

וזה המון זמן בגיימינג :)

כן, אני חושב שאין מצב שזה יהיה משהו בסגנון רזי הישנים, כי הוא שינה את סגנון המשחקים שלו מאז RE4.

אבל אחי, שיתן לנו משחק אימה מושקע עם מערכת הקרב של TEW/או רזי החדשים? ואני לוקח את המשחק הזה בלי לחשוב פעמיים.

תחשוב דינו קריסיס על המנוע של גרילה עם דינוזאורים דאמט אחי, המנוע של גרילה נועד לדינו קריסיס.

evilplate

New member
באסה שזה ישן

חשבתי משהו שאמר עכשיו אבל עברו כבר שנתיים ואנחנו יודעים שהמשחק הבא זה TEW2, זה נראה כמו סתם wishful thinking מצידו ולא משהו קונקרטי שהולך לקרות בקרוב או בכללב
&nbsp
הלוואי ומה שאמרת היה יכול לקרות אבל אלא אם כן זה יהיה משחק צד ב׳ של סוני כמו עם קוג׳ימה אין מצב שגם נראה את המנוע הזה (שבטח יראה מטווורף כמשחק לניארי עם סקופ קטן) מריץ את דינו קרייסיס 2.

דווקא בגלל שעברו שנתיים

דברים יכולים להשתנות לטובה אחי. כן אני מודה שזו פנטזיה ויש יותר סיכוי שנקבל איזה רימאסטר לפס4 ובזה יסתכם העניין
.

אבל אני רוצה להאמין שזה יקרה גם אם זה יקרה רק אחרי TEW2 שאנחנו עדיין לא יודעים אם מיקאמי עושה אותו כי הוא אמר שאולי יבוא לו ואולי הוא ירצה לתת לצעירים לעשות אותו.

בוא נראה מה יקרה בPSX :) כל שנה בערך יש שם אקסקלוסיבי יפני.

גיימפלי חדש מSonic Mania.

פאקינג day one. אם יש משחק שאני אהנה לעשות לו פלטיניום זה סוניק קלאסי.

בהתחלה שסגה אמרו שהמשחק הזה יכיל יותר שלבים "מחודשים" משלבים חדשים דאגתי מאוד, שהמשחק הזה ירגיש יותר כמו דיסק מוזיקה של greatest hits מאשר משחק חדש אמיתי שהוא המשך לסוניק הקלאסי.

השלב המחודש הזה (שסגה משחקים בהדגמה בעצמם אגב) נראה מעולה וגורם לשלב הישן להרגיש אחר לגמרי.

סגה בעצמם אמרו שהאינדים שמפתחים את המשחק הם האנשים שיכולים לעשות סוניק קלאסי הכי טוב בעולם היום, ורואים את זה.

זה נראה זהה למגה דרייב רק טוב יותר.

evilplate

New member
איזו נוסטלגיה

לא זוכר איך בדיוק שינו את השלב אבל המוזיקה, הגראפיקה והשלב הזה מעלים זכרונות, סוניק בימים האלו היה מגניב פי כמה מכל מריו מבחינתי, איזה משחק כיפי זה היה, תקופה בכלל תמימה ופשוטה יותר :)

קלעת לשם בדיוק אני רוצה לחזור 1992-93 הייתי ילד בגן

הכול היה מגניב וטוב בדיוק קנו לנו מגה דרייב עם סוניק והדבר הכי טרגי שיכל לקרות לך זה שקלטת הוידיאו של ספר הג'ונגל נתקעה לך בוידיאו.

זמנים פשוטים והכל היה קל טוב ונחמד, וסוניק מאניה בהחלט נותן לחזור לנוסטלגיה הזו.

Final fantasy 15 עולה 54 שקלים בחנות האירופית!

למישהו יש איזו חנות שמוכרת כרטיסים של PSN אירופי? אבל לא הcdkeyes משהו הזה, איך שלא קראו להם היתה לי בעיה איתם לא מתקרב אליהם שוב.
אין לי כוח אפילו לבדוק במייל איך כותבים את השם שלהם.

גרסת המחשב של NIer זוועה.

המשחק קורס כל רבע שעה/עשרים דקות להמון גיימרים או בהפעלת המשחק. אבל לא מדובר רק בזה, כנראה מדובר במשחק שהוא wild card על הPC ואין גם שום ודאות שהוא אכן ירוץ על 60FPS גם על מחשבים שאמורים להריץ אותו על זה בהליכה, המון גיימרים חווים המון גליצ'ים גרפים איטיות וזחילה ומדובר במחשבים עוצמתים.

חלק מהגיימרים השוו את הפורט הזה לפורט של באטמן ארקהם נייט
(לדעתי זה לא ברמה הזו אבל אני שמח שאני לא צריך לבדוק את זה על בשרי)

אנחנו אמנם לא פורום של PC, אבל לאור הדיונים האחרונים בפורום, על כמה שהמחשב עדיף ... רציתי להוכיח שזה עדיין קיים.
http://heavy.com/games/2017/03/nier-automata-pc-port-performance-issues-steam/

קרנפול

New member
מעניין מאוד, הביקורות בסטים משבחות אותו

ובדרך כלל- אם היה בעיה זה היה משתקף בביקורות שם..
אפילו ביקורת של totalbiscuit היא שהפורט הזה הוא מהמוצלחים שהגיעו מיפן למחשב.

מה שאתה אומר מנוגד למה שאני קורא ברשת.

שמתי לינק למקור, אבל בכל הרשת אתה תמצא אנשים שמדברים על זה שהוא פורט רע ואנשים דווקא אומרים שהקהילה בסטים מלכלכת על הפורט אז אני חייב להודות שאני לא יודע איזה ביקורות אתה רואה ואיזה הם רואים.

כמו שאמרתי, טוב לי שאני לא צריך לדאוג אם הפורט באמת בסדר או לא, אבל יש לי רק דבר אחד להגיד.

אם תקנה את NIer וחס וחלילה גם אצלך הוא ירוץ חרא כמו האנשים האלה שסובלים מכל הבעיות שהם מדווחים עליהם, כבר לא יעניין אותך כל אלה שאתה קורא שהמשחק רץ אצלם טוב.

על זה בדיוק אני מדבר, שהפורט נמצא במצב חרא אחי שאתה לא באמת תדע איך הוא ירוץ אצלך שתקנה אותו. מה שבטוח הוא יקרוס לך לא פעם ולא פעמיים.

ותמצא את עצמך מקנפג אותו 12 שעות בתקווה שמשהו יסתדר.

למעלה