Thompson Square - Glass אני אוהבת את השיר הזה
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #19 Brent Creek - Daniel Warren שומעת את פרומו אונלי של פברואר 2012. השיר הזה נחמד. לא מדהים אבל חמוד.
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #23 Baby Call Me Up - Levi Hart הוא ממש וואן היט וונדר. אחרי Hillbilly Way שלו הייתי בטוחה שהוא מזה שווה אבל שאר השירים שלו מזה סתמיים...
Baby Call Me Up - Levi Hart הוא ממש וואן היט וונדר. אחרי Hillbilly Way שלו הייתי בטוחה שהוא מזה שווה אבל שאר השירים שלו מזה סתמיים...
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #24 One Fallen Soldier - Steve Brook יואו שעמום. מעיפה מהפלייליסט עכשיו
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #25 Count On Me - Cuff The Duke לא נשמע לי כל כך קאנטרי. לא נוראי, לא מדהים. לבנתיים זה ישאר בפלייליסט.
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #26 Play That Cheap Trick, Cheap Trick Play - Tom Tommy Womack אני אוהבת!!
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #28 Swingin' Door - Eden's Edge יואו הם כאלה טובים!! אתם חייבים להוריד את האלבום שלהם!
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #29 Even If It Breaks Your Heart - Eli Young Band לא מצליחה להבין את ההתלהבות סביבם בדר"כ אבל השיר הזה באמת טוב!
Even If It Breaks Your Heart - Eli Young Band לא מצליחה להבין את ההתלהבות סביבם בדר"כ אבל השיר הזה באמת טוב!
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #31 Cry With You - Hunter Hayes הוא ממש מוצלח! שמעתי בנתיים רק כמה רצועות מהאלבום שלו אבל סו פאר כל השירים טובים!
Cry With You - Hunter Hayes הוא ממש מוצלח! שמעתי בנתיים רק כמה רצועות מהאלבום שלו אבל סו פאר כל השירים טובים!
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #32 Too Many Monday's (Not Enough Saturday Nights Brad Wolf יש לו פוינט...
LeAnnDylan Well-known member 6/7/12 #36 Hello Cruel World - Gretchen Peters יואו זה נשמע כמו שיר של ג'יימס בונד. זה כזה מגניב!