benk11

New member
דעתך נוטפת nגזענות דוחה

אותם חבר'ה צעירים מבקשים מקום שיוכלו לבלות בו ע"פ אמות מידה מסויימות.
אותם חבר'ה, לידיעתך, אחוז גזול ממנו שב מן הקרבות בעזה, שם הם איבדו את חבריהם, רבים מהם דתיים. ומדוע אחוז הדתיים בקרב הנופלים? משום שרוב היחידות הקרביות היום מאויישות ע"י דתיים.
אני מבין שבביתך הממוזג ברעננה, נוח לך לחשוב שבילוי של נער חילוני במועדון באוריינטציה דתית כ"חלום בלהות" עדיף לך לראות צעירים דתיים מסכנים את חייהם כדי לשמור עליך ואז לחזור לחורים שמהם הם באו.
אז אני מודיע לך, מר GS1234 הנכבד, לצעירים דתיים יש זכות לבלות היכן שיחפצו, כן, גם באיזור התעשייה, ואם זה חלום בלהות בעינך - לך לעזה! (אולי תתרום משהו למדינה במקום לטנף פה את הפורום)

לחימה בעזה לא מצדיקה דבר.

1. יש הרבה דתיים ביחידות לוחמות. אבל האם יש שם רק דתיים? האם יש שם יותר דתיים מחלקם באוכלוסיה? מה החלק של בני הישיבות שעושים טובה שהם בכלל מתגייסים? עד שלא תגבה את דעתך בנתונים, אין לה משקל.
&nbsp
2. נניח שהצדק עמך. אז מה? אולי גם תגיש ללוחמים 72 בתולות? ממתי לחימה מצדיקה משהו? אנשים מתגייסים בשביל לתרום למדינה וזה בהחלט ראוי להערכה, אבל הם לא התגייסו בשביל "לזכות" במקום בילוי באזור התעשיה של רעננה.
&nbsp
3. הטענה שלך ש GS1234 מעדיף לראות צעירים מסכנים את חייהם בעזה היא נביחה של כלב מוכה כלבת. נגב את הקצף מהפה, הוא בולט מאד. לדעתי, אף אחד מהצעירים שיבלו במועדון לא היו שמחים שאחד כמוך יגן עליהם בפורום או בכלל
&nbsp

שום דבר לא מצדיק

אבל ההוכחות כתובות שחור על גבי לבן בעיתונות ובבתי הקברות, וכן, אחוז הדתיים שנפלו ושנפצעו עולה עשרות מונים על אחוזם באוכלוסיה. והדמגוגיה שלך כל כך מגעילה... ממתי ה"דוסים" מחפשים 72 בתולות? איך אתה מעז להשוותם למחבלים ימח שמם ויאבד זכרם???
בוז לך

"אחוז הדתיים עולה עשרות מונים".

תוכיח! כל עוד אין מספרים בידך - דבריך לא שווים כלום.

מותר לך להמשיך ולהתעלם מהעובדות

הרי גם ככה אתה מופיע פה עם כינוי מהאגדות... כל ההוכחות לדברים שכתבתי הרי הם כתובים שחור גבי לבן בבתי העלמין הצבאיים ובעיתונות מתקופת מבצע צוק איתן ובעצם מכל השנים האחרונות. וזה שאתה מקלל פה רק מוסיף לך כבוד (עדיין לא קיללת אותי אלא מישהו אחר אבל זה לא משנה, הנחתום מעיד על עיסתו).

יש שמות, אין מספרים.

צאתה חוזר על אותה טענה ומוסיף עוד טענות לא רלוונטיות. תן לי פילוח מספרי ואז נדבר. בבתי העלמין לא רשום "דתי" על הקבר וגם לא בעיתונות.
&nbsp
הנה רשימת 67 החיילים שנהרגו במבצע צוק איתן.
http://www.idf.il/1133-20978-he/Dover.aspx
אתה טוען שאחוז הדתיים בקרבם עולה "עשרות מונים" על חלקם היחסי באוכלוסיה? בבקשה, תעבור על השמות אחד-אחד ותבדוק על סמך מה שפורסם מי מהם דתי ומי לא. זה לא אמור להיות קשה כל כך כי בדר"כ נהוג לפרסם את שמו של בית הספר בו הנופלים למדו. ברור לי שזה ידרוש השקעת זמן, אבל אתה הוא זה שטוען את הטענה ולכן נטל ההוכחה עליך.
&nbsp
עניין אחר: נניח שאתה צודק וחלקם היחסי של הדתיים מבין ההרוגים גבוה יותר. מה עכשיו? מה המסקנה שמסיקים מההשערה הזו?

השמות הם המספרים

כל הדברים שכתבתי הם רלוונטיים עד מאוד למרות הכחשתך הגורפת שאינני מבין את מניעיה.
בספירה מהירה של השמות מהאתר, בהתבסס על זכרון מהתמונות ומהכתבות מימי המלחמה ובהתבסס על מקומות המגורים, ספרתי מעל 20 חללים שלמיטב זכרוני היו דתיים, ובהתייחס לאחוז הדתיים במדינת ישראל, כאשר יש לקחת בחשבון שהחרדים נמנים על הדתיים אך רובם לא משרתים בצבא, ההוכחות העצובות מעידות על כך שחלקם של הנופלים הדתיים ביחס ישיר לאחוז אכלוסיה זו במדינה הינו גבוה מאחוז החילונים. אלה עובדות פשוטות שכמה שתתחמק ותכחיש הן עדיין עובדות.

ועם קשר וגם בלי קשר

מגיע לבחורות ולבחורים דתיים שיהיה להם מקום נעים לבלות בו מבלי שאנטי דתיים יקפצו כהרגלם עם טענות מטענות שונות. זאת דמגוגיה זולה ושנאת חינם בערב ראש השנה וזאת בושה וחרפה מצידך. אינני מתכוון להמשיך ולדוש בדברים האלה עם בן אדם שכל דבריו מעידים על שנאתו ושום דבר אחר מלבד שנאה לא מניע אותו אלא רק השנאה.

אוקי, אז עכשיו הגענו ללב העניין

אני מסכים איתך- לכל אחד מגיע מקום בילוי, גם לדתיים. מה שאני לא מסכים לגביו הוא הרעיון שלמגזר כלשהו מגיע יותר או פחות כתלות בתרומה שלו בלחימה או בצה"ל בכלל.
&nbsp
&nbsp

benk11

New member
תתביש! משווה חיילי צהל למחבלים

כנראה שנשתבשה עליך דעתך, אין לי הסבר אחר
השילוב של הגזענות שלך עם טיפשות עושות את שלהם

0 בהבנת הנקרא.

אני לא משווה את חיילי צה"ל למחבלים, אלא אותך לחמאס. כבודם של לוחמי צה"ל במקומו מונח והם לא זקוקים להגנה ממטומטמים כמוך.

אולי לך יש בעייה בהסברת מחשבותיך

הכותב הנ''ל דווקא הבין טוב מאוד את דבריך בדיוק כפי שגם אני הבנתי.

סייעת א

New member
ambitious cyanide
אתה דמגוג בגרוש ודבריך הם בושה לעצמך

אלא אם כן אתה מתאבד שיעי בעצמך. גועל נפש שדברים כאלה נכתבים בפורום ואינני מבינה איך מנהל הפורום לא מחק את דברי הנאצה ואיך טרם חסם אותך. ואל תבוא ותצעק "דמוקרטיה". כי זה פורום רעננה ולא פורום דמוקרטיה.

לי אין בעיה עם תחרות

אם באמת המקום יהיה אלטרנטיבה ראויה למקומות הקיימים התוצאה תהיה עליית רמת מקומות הבילוי כולם.
לגבי המקומות החילוניים, אני לא דואג להם כי אף מקום דתי לא יהיה אלטרנטיבה ליום החזק בשבוע - שישי בערב.

הבעייה שלך נוטפת מכל מילה בתגובות שלך

אל תחשוב שאנחנו מפגרים ולא יורדים לסוף דעתך. מספיק עם הדמגוגיה הזולה והמגעילה.

delma

New member
זו דמגוגיה?

ההגדרה למה שכתבת במילון היא דמגוגיה. מה הקשר לצוק איתן ? מי שמת בשירות צבאי, מה עושה אותו יותר טוב מהשאר? זה לא בדיוק שיש לו ברירה, למסכן. במיוחד לא בחברה הדתית שמה יאכלו לו ת'ראש אם הוא לא ילך לצבא.

למעלה