"את הכי יפה כשנוח לך"

NEO83

New member
אני מצטער

אבל זה לא קשור אם שאלו לדעתו או לא, היא כתבה בפורום ציבורי, זכותו לכתוב דברים, כל עוד זה לא פוגע בה בפן האישי והוא לא מעליב אותה הוא יכול לכתוב מה שבא לו. תתמודדו עם זה.

כמובן שאתה צודק

וכל האנשים האומללים שנעלבו פה יודעים את זה היטב, ובכל הזדמנות אחרת היו אומרים בעצמם את אותו דבר בדיוק

לא רק שהם נעלבים בשביל נעל, הם מחזירים ועונים בפסים אישיים - כמה מסכן כבר אפשר להיות?

בקיצור, הבחור צודק, הנעליים האלה מכוערות באופן מזעזע

וכל אישה שנועלת אותן מתחת לגיל 70, סימן שהיא כבר הגיעה למצב של ויתור-עצמי מוחלט

h a j b i

New member
הפוסטים שלך בשלל הפורומים קשורים למירמור

מאחל לך למצוא טעם לחייך בהמשך

spaysi8

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתה מצחוק יואוווווו

h a j b i

New member
באמת חשבתי עלייך כשכתבתי את זה

אבל זה היה בצחוק, אני "נשוי" לאחרת
|אזיקים|

דינדש

New member
אני נועלת באדיקות את הדגם "שקד"

(מצורפת תמונה) כל (ה)קיץ זאת השנה השלישית, ואני מאוהבת. יש לי 4 זוגות בצבעים שונים!
אני מידה 42 עם רגל רחבה ופלטפוס, מה שאומר שקשה לי מאוד למצוא נעליים וסנדלים שנוחות ומחמיאות לכף הרגל שלי. מאז שמדדתי בחנות המפעל את "שקד" לא נעלתי אף סנדל אחר!

נכון שהם לא זולים ולא כל הדגמים שלהם יפים, ויש כאלה מבוגרים וממש מכוערים! אבל יש יפים. מה שמנצח אצלם מבחינתי זה שא. הם מייצרים 42, וב. הנעליים שלהם נוחות בטירוף. אני נועלת אותם לעבודה ושורדת בקלילות במהלך יום עהבודה שמכיל 7 שעות עמידה והליכה והתכופפות. מבחינתי זה מנצח ושווה מחיר לא זול.

המלצה: אם אתם בטיול לצפון או משו, 'כנסו לחנות המפעל. יש שם דגמים בחירים זולים יותר מבחנויות...

אז כן. גם אני נשביתי.

spaysi8

New member
היו לי כאלה

בצבע חום אבל הרטבתי אותן בטעות ולא דאגתי ליבש ואז שכחתי מקיומן במשך חצי שנה ואז פתאום היה עליהן עובש :'(

spaysi8

New member
נוחות בטירוףףף

אני עכשיו איתן (בדרך להשקה :p) וממש נוח לי!!!!1111

CtrlAltDele

New member
הסלוגן המעצבן של נאות...

הוא פשוט מעצבן ומיותר, לטעון שעם הנעליים, סליחה, המכוערות שלהם, את יפה... נו באמא שלכם!?
כאחת שהלכה במשך שנים עם כפכים של נאות, הן אכן נוחות, מכוערות בטירוף, גסות, מגושמות והקשר בניהם לבין הסלוגן, מקרי בהחלט.
לא חסרות חברות נעלי נוחות שבאמת עושות נעלים יפה.. נאות לא בקבוצה הזו.

כמו שאמרתי ואני אחזור על זה, נעליים מגושמות, צבעוניות גסה, בלי שום חשיבה עיצובית עליהן.

לכי ותראי נעליים נניח של קלארקס, פלייפוט, גאוקס, אקו, הן נעליי נוחות, נוחות! שנראות כמו נעליים שניתן לצאת איתן מהבית ולא להריוניות בלבד.

mad alot

New member
הסלוגן שלהם קולע בול, בדיוק בגלל מה שאת אומרת

לגמרי פספסת את הנקודה שלו.

CtrlAltDele

New member
איך!?

בדיוק טענתי שאת יכולה להיות יפה שנוח לך, בנעליים יפות!
בנעליים גסות את לא יפה.
הוא לא תואם אותם.

mad alot

New member
בסדר אל תכעסי:)

הנעליים שלהם מכוערות, אבל נוחות, נכון?
אז הם טוענים שזה לא הנעליים שעושות אותך יפה, אלא הנוחות.

זה בדיוק כמו שהסלוגן של קרוס זה "ugly is beautiful"

עכשיו זה שיש נעליים גם נוחות וגם יפות, בכלל לא מעניין אותם, זה לא שהם יגידו, "אה נכון, שלהם יותר טובות, תקנו את שלהם"

CtrlAltDele

New member
לא ירדתם לסוף דעתי.

וזה בסדר, סה"כ סלוגן שקרי ומרגיז.

ולכעוס מפורומים באינטרנט.!? אחי, יש לי הרבה יותר דברים מציאותיים להתעצבן מהם.

ולהיא שטענה שהן יפות.. כן אחי.

rasmus girl1

New member
את באמת לא הבנת את הסלוגן..

הנעליים יכולות להיות מכוערות עד מחר אבל את יפה כי נ-ו-ח לך!!!!!
ואגב, אולי הנעליים שהיא פירסמה בתמונה לא ממש יפות אבל נכנסתי לקטלוג ודווקא יש שם כמה דגמים יפים, הבאסה שהם מעור..

למעלה