עונה
כמה דרמות ראית עד כה? לפי MyDramaList ראיתי 90.
כמה דרמות את רואה במקביל בד"כ? פעם הייתי רואה רק אחת כל פעם, אבל אז התחלתי לראות גם דברים במקביל לקוריאה, אז כרגע זה בד"כ עד 3 דרמות.
באיזו דרמה את צופה עכשיו? Glorious Days (עדיין.. אבל היא ארוכה), Kill Me Heal Me ואני מתכננת להתחיל את SPY.
קוריאניות או יפניות? או טיוואן בכלל? קוריאניות, אבל אני צופה גם ביפניות ובטיוואניות, למרות שפחות מאשר קוריאניות.
תקופתית או מודרנית? מודרנית.
מרתון? קצב השידור בקוריאה? מדי פעם פרק או שניים? מרתון
אם אני צופה בקצב קוריאה אז אני ממרתנת את פרקי השבוע.
מה הז'אנר המועדף? מתח ומשטרה, אבל אני מחבבת גם אימה, רפואי, מוזיקלי (כל עוד זה לא מחזמרי מדי) וקומדיה רומנטית.. הדבר היחיד שמפריע לי זה היסטורי, ומלודרמות זה תלוי מצברוח אצלי.
איזה סגנון של דמויות הכי מעצבן אותך? דמויות מטומטמות, בסגנון הראשית מ "The Liar Game"
איזה קלישאה הכי מעצבנת אותך? משולשי אהבה (אבל אי אפשר להיפטר מזה באמת
), וזה שאחד הצדדים מחליט לעזוב את הצד השני כדי לא לספר לו שהוא חולה במחלה סופנית או משהו בסגנון הזה ואז יש לנו מלודרמה סוחטת דמעות (ומיותרת לחלוטין) למשך כמה פרקים טובים.
בוחרת דרמה לפי השחקן / הז'אנר הרייטינג? נא לדרג העדפות - בעיקר תחושת בטן ומה שמתחשק לי באותו רגע, אבל לשחקן, לז'אנר, לעלילה ולטריילרים יש חלק בהחלטה. רייטינג לא משפיע עליי. ואם השחקן האהוב עליי ישחק בפרוייקט שלא מעניין אותי אני כנראה אדחה את הקץ ואנסה לא לראות את הפרוייקט הזה כל עוד אני יכולה כי אני יודעת שיהיה לי קשה לסבול אותו (ע"ע סונגגי ו "Gu Family Book" למשל
)
באיזה דרמה היה פסקול הכי יפה? צרפי סרטון בבקשה - מממ בד"כ אני מוצאת שיר או שניים מסדרה שמעניינים אותי, אבל כ OST לכל הסדרה אני אבחר ב OST של "Shut Up! Flower Boy Band" כי באמת אהבתי את כל השירים שהיו שם. מצורפים סרטונים בלי ספויילרים.
מורידה שירים מהפסקול שאהבת? יש לי פלייליסט שלהם ביוטוב
מהן ה TOP5 שלך? לפי סדר רנדומלי: כבודו של ג'נטלמן, I Hear Your Voice, Shut Up! Flower Boy Band, White Christmas, Reply 1997. יש עוד, פשוט יש כמה סדרות שקיבלו אצלי את אותו ציון
דרמה הכי גרועה שראית עד עכשיו? I Am Legend.
כמה סדרות נטשת בלי לראות עד הסוף? 2, אבל כרגע יש לי 10 על hold, וכנראה שחלקן יינטשו גם.
באיזה דרמה היית שמה את עצמך במקום הדמות הראשית? אני אלך על הראשית מ"יאמאדה ושבע המכשפות" כי נראה לי מעניין להיות בגוף לא שלך לכמה זמן.. (ובונוס - להתנשק עם יוסוקה
)
רואה את הספיישלים / השלמות / BTS של הסדרות? אם אהבתי את הסדרה אז כן.
אוהבת רימייקים? כן. זה נחמד לראות גרסאות ופרשנויות שונות לאותו סיפור, למרות שלא תמיד הרימייקים מוצלחים.
קונה את התכשיטים מהסדרה? לא.
יודעת לרקוד את הגאנגנם סטייל? כן, ולצערי (או שלשמחתי
) אני גם יודעת לרקוד ריקודי kpop אחרים (תוצאה של לראות יותר מדי הופעות/dance practiceים של זה)
תודה על השאלון, הוא כיפי
שבת שלום