סקר הדרמות הגדול

cheburasha

New member
הזכרת לי שגם אני שונאת את זה

"...אחד הצדדים מחליט לעזוב את הצד השני כדי לא לספר לו שהוא חולה במחלה סופנית או משהו בסגנון הזה..."
לגמרי

סאפירוש

New member
עונה

כמה דרמות ראית עד כה? רק 15

כמה דרמות את רואה במקביל בד"כ? משתנה בהתאם לזמן.. פעם רק אחת אבל לאחרונה בין שתיים לשלוש.
באיזו דרמה את צופה עכשיו? קיל מי היל מי, דרים היי ומתכננת להתחיל SPY.
קוריאניות או יפניות? או טאוואן בכלל? רק קוריאניות.
תקופתית או מודרנית? עוד לא ראיתי תקופתית

מרתון? קצב השידור בקוריאה? מדיי פעם פרק או שניים? פחות מרתון, אולי רק בדרמת מתח. בעיקר קצב שידור קוריאה ופרק-שניים גג ביום.
מה הז'אנר המועדף? נראה לי דרמה רומנטית, גם די אוהבת מתח.
איזה סגנון של דמויות הכי מעצבן אותך? הרעות האנורקסיות האלה

איזה קלישאה הכי מעצבן אותך? עשיר וענייה ועוד שהם איכשהו גרים ביחד... נמאס.
בוחרת דרמה לפי השחקן / הז'אנר הרייטינג? נא לדרג העדפות - בעיקר לפי שחקנים ועלילה, פחות ז'אנר, ורייטינג אני אפילו לא מסתכלת.
באיזו דרמה היה פסקול הכי יפה? צרפי סרטון בבקשה - אין לי משהו ספציפי שממש אהבתי.
מורידה שירים מהפסקול שאהבת? לפעמים, כן.
מה הן הTOP5 שלך? סאם סון המתוקה, קופי פרינס, סיטי האנטר, פינוקיו ורומן המכשפה (סדר רנדומלי).
דרמה הכי גרועה שראית עד הסוף? כנראה Last Scandal כי אני בקושי זוכרת מה היה בה.
כמה דרמות נטשת בלי לראות עד הסוף? אין כאלו. יש רק אחת על הולד-החברה שלי היא גומיהו.
באיזו דרמה היית שמה את עצמך במקום הדמות הראשית? בIRIS בגלל העבודה שלה (סוכנת ביחידה נגד טרור) ובגלל שהיא עם Kim Hyun Jun

רואה את הספיישלים / השלמות / BTS של הסדרות? לא ממש, יצא לי אולי פעם אחת וגם זה רק כי מישהי פירסמה או משהו.
אוהבת רימייקים? לא יצא לי לראות כאלו לדעתי.
קונה את התכשיטים מהסדרה? לא, לא ידעתי שאפשר גם

יודעת לרקוד את הגאנגנאם סטייל? ממש לא. אני הבן אדם האחרון שירקוד ריקודי קליפים למיניהם.

תודה על הסקר, נחמד

שבת שלום!

cheburasha

New member
לגבי התכשיטים - אפשרי הכל!

ולא רק תכשיטים. חולצות של להקות, מדבקות לטלפונים וכו'. יש לי חברה שקנתה תליון מאיזו סדרה ומכירה מישהי שקיבלה ליום הולדת מלא דברים שקשורים לסדרות שונות. זה מה שנתן לי רעיון לשאלה

kimori

New member
היי, יחסית חדשה בקוריאניות, אחלה סקR

כמה דרמות ראית עד כה? לפי מיי דרמה ליסט 14
כמה דרמות את רואה במקביל בד"כ?מקסימום שתיים
באיזו דרמה את צופה עכשיו?MY PRINCESS MAN שוקלת להתחיל IRIS 2
קוריאניות או יפניות? או טאוואן בכלל?רק קוריאניות
תקופתית או מודרנית?גם וגם
מרתון? קצב השידור בקוריאה? מדיי פעם פרק או שניים?תלוי בזמן הפנוי, ממש לא בקצב קוריאה המקסימום שהגעתי היו 3 פרקים ביום
מה הז'אנר המועדף?רומנטיקההה
איזה סגנון של דמויות הכי מעצבן אותך?מתבכיינים שלא בצדק למינהם
איזה קלישא הכי מעצבן אותך?שכסף יכול לקנות את כולם
בוחרת דרמה לפי השחקן / הז'אנר הרייטינג? נא לדרג העדפות קודם כל לפי שחקנים ולפי נתוני צפיות ביוטיוב
באיזו דרמה היה פסקול הכי יפה? צרפי סרטון בבקשה לא ראיתי מספיק דרמות, אבל ב- THE HEIRS היו הרבה שירים יפים בדרמה אחת
מורידה שירים מהפסקול שאהבת?כן מורידה ושומעת ומאוד נהנית מהז'אנר הזה שנחשפתי אליו ביום בהיר אחד
אשמח לעזרתכם בצירוף השיר מהדרמה IRIS DAVICI.
מה הן הTOP5 שלך?לא בהכרח בסדר הזה .COFFEE PRINCE CITY HUNTER.YOU WHO CAME FROM THE STARS.MISSING YOU.FAITH
דרמה הכי גרועה שראית עד הסוף?ללא ספק BAD GUY ההתחלה הייתה מבטיחה אבל 3 הפרקים האחרונים היו ככ גרועים שממש התבאסתי שצפיתי
כמה דרמות נטשת בלי לראות עד הסוף?כרגע 2 THE WORLD THAT THAY LIVE IN.3 DAYS
באיזו דרמה היית שמה את עצמך במקום הדמות הראשית?
רואה את הספיישלים / השלמות / BTS של הסדרות?בהחלטטט
אוהבת רימייקים?לא
קונה את התכשיטים מהסדרה?כן את כל מה שהראשית ענדה נעלה ולבשה ב - YOU WHO CAME FROM THE STARS
איזה סטיילינג משובחחח
דרך אגב יש עוד סדרה ברמת סטיילינג כזאת אשמח להמלצה
יודעת לרקוד את הגאנגנאם סטייל? לא. אבל לפעמים השיר משמח

cheburasha

New member
ברוכה הבאה

שמחה שאהבת את הסקר שלי. למה לא מיקמת את עצמך באיזה דרמה? לא מזדהה עם אף אחת?

Larc En Ciel

New member
ברוכה הבאה

בשביל להוסיף שיר תלחצי על הסימן האמצעי בשורה של צירוף, ואז תעתיקי את הלינק מיוטיוב
.

סאפירוש

New member
נראה לי שהצלחת

פשוט אני לא מצליחה לשמוע כי כנראה יש לי אצלי בעיה.

FruitNinga

New member
עונה :)

כמה דרמות ראית עד כה? 12פחות או יותר
כמה דרמות את רואה במקביל בד"כ? 2
באיזו דרמה את צופה עכשיו? Protect the boss
קוריאניות או יפניות? או טאוואן בכלל? רק קוריאניות!
תקופתית או מודרנית? רק מודרנית. אני נוהגת לדלג על דרמות תקופתיות למרות שFAITH דווקא יצא לי לראות, אבל רק בגלל שאני מאוד אוהבת את לי מין הו.
מרתון? קצב השידור בקוריאה? מדיי פעם פרק או שניים? אני לא מודעת ולא מתעניינת בקצב השידורים בקוריאה. לפעמים יוצא לי לראות 2-3 פרקים. תלוי עד כמה אני במתח.
מה הז'אנר המועדף? קומדיה, מתח , אקשן , דרמה
איזה סגנון של דמויות הכי מעצבן אותך? ההורים האדישים עם היחס הנוקשה, שלא מראים טיפת אהבה ואכפתיות לילדים שלהם.
איזה קלישא הכי מעצבן אותך? ללא ספק, הבחורה הענייה והתמימה שמתאהבת בבחור מניאק, אדיש ועשיר.
בוחרת דרמה לפי השחקן / הז'אנר הרייטינג? נא לדרג העדפות ז'אנר,שחקן,רייטינג
באיזו דרמה היה פסקול הכי יפה? צרפי סרטון בבקשה
מורידה שירים מהפסקול שאהבת?
לעתים רחוקות
מה הן הTOP5 שלך?
CITY HUNTER
BOYS OVER FLOWERS
I MISS YOU
GOONG-PRINCESS HOURS
WHICH STAR ARE YOU FROM
ׂדרמה הכי גרועה שראית עד הסוף? אין.
כמה דרמות נטשת בלי לראות עד הסוף? MARRY HIM IF YOU DARE- השחקנים הראשיים מקסימים אבל לא התחברתי כל כך לכימיה ביניהם. בנוסף, הייתה הסדרה MY GIRL שהפסקתי כי השתעממתי.
באיזו דרמה היית שמה את עצמך במקום הדמות הראשית? GOONG
רואה את הספיישלים / השלמות / BTS של הסדרות? מאחורי הקלעים.
אוהבת רימייקים? לא
קונה את התכשיטים מהסדרה? לא
יודעת לרקוד את הגאנגנאם סטייל? לא.

cheburasha

New member
long time!

אוי, את מה זה מתחילה
12 דרמות זאת התחלה כייפית. יש לך עוד כל כך הרבה דברים יפים לראות!
איך להגן על הבוס? נהנית ממנה? אני ממש אהבתי אותה. קלילה ומצחיקה ובלי דמויות מעצבנות. כולם חמודים םשם ברמות, נכון?
לגבי הפסקולים, כנראה עדיין לא פגשת את הפסקול היפה שלך
זה עוד יבוא

לפי סגנון הסדרות שאת אוהבת נראה לי שתאהבי את קאפ דונג. או שכבר ראית?

FruitNinga

New member
חחחחחחח

התחלתי אתמול לראות להגן על הבוס. זו לגמרי סדרה מצחיקה וקלילה, וזו רק ההתחלה ;)
ולא ראיתי את קאפ דונג. על מה זה ומי השחקנים? :p

cheburasha

New member
היא תמשיך להיות כזו עד הסוף

לגבי קאפ דונג. זאת סדרה על רוצח סדרתי. אולי במקרה ראית את הסרט זכרונות של רצח? גם הסרט וגם הסדרה מבוססים על מקרה אמיתי שקרה בקוריאה. היו 10 מקרי רצח שנראו כסדרה והרוצח לא נתפס. היו מלא מעורבים בחקירה, מלא אנשים שהוגדרו כחשודים אבל גם אחרי 20 שנה לא נתגלה דבר.
הסדרה מציגה מצב שתוקף השיפוט (או איך שקוראים לזה) כבר פג ואי אפשר להתיל אחריות פלילית על הרוצח. אם זאת, האנשים, שהדבר נגע להם בזמנו, לא מוכנים להרפות. עדיין מנסים ללהבין, לחקור ולמצוא את הרוצח. ובינתיים צץ לו רוצח חקיין שחוזר על הרציחות אחת אחת בדיוק כמו לפני 15 שנה...
בגדול הסדרה מותחת מאד. יש תהפוכות מפתיעות כל הזמן. השחקנים ממש טובים ויש גם זווית רומנטית. עוד צד חזק לסדרה זו זה פסקול יפייפה. הכי יפה שפגשתי בסדרות הקוריאניות.
והיא גם מתורגמת לעברית אם זה חשוב לך

המלצתי לאמא שלי שהיא לא חסידה גדולה שדורמות והיא רואה אותה עכשיו ממש בכייף.
מצרפת לך את הטיזרים של הסדרה. אין שם ספויילרים, הם רק מציגים את רוב הדמויות הראשיות.

FruitNinga

New member
נשמע מעניין

תודה!
יש מצב גדול שאחרי שאסיים את להגן על הבוס אז אנסה לראות את זה :)
&nbsp

למעלה