קרב מעולה נוסף וורבלית ל153 בברזיל |עצו

udi102

New member
על סמך מה אתה אומר את זה ?

אנחנו לא מייחסים חשיבות להאבקות מכללות שהוא לקח לפני 25 שנה ,זה לא קשור זה שונה בצורה קיצונית משילוב האבקות בMMA , גם בשיאו של קוטור בקרבות האגדיים מול לידל הוא לא הצליח להוריד את לידל למעט פעם אחת ,ואת סילבה בוודאות הוא לא היה מצליח להוריד אם הוא לא הצליח להתקרב ללהוריד לקרקע את מאצידה אז את סילבה על אחת כמה וכמה . מצד שני תרשה לי לומר שסונן היה מצליח להוריד את לידל אם הוא הצליח להוריד את סילבה לא אחת אלא יותר .

danielmo1

New member
...

איך אתה מצפה שקוטור יצליח להוריד לוחם כמו מצ'ידה בגיל 50? נשמע לך הגיוני?

לא רק שסונן לא היה מוריד את לידל שהיה עם הTDD הכי טוב ביואפסי בזמנו הוא היה מקבל KO ב3 דקות הראשונות של הקרב

טיטו של לפני הניתוח בגב (עד היום אתה יכול לראות את הפלטינה שתקועה לו בגב בקרבות האחרונים שלו) היה מתעלל בסונן לא רק שהיה מתעלל היה משפיל אותו היה מצמיד אותו לגדר והיה מתחיל לטחון אותו עד שסונן היה נכנע כמו תמיד.

רנדי היה פשוט מצמיד לגדר בעמידה ומתחיל עם האיגרוף המגעיל שלו וסונן לא היה מצליח להוריד את רנדי קוטור לקרקע גם עוד 200 שנה.

אתה נותן פה לסונן קרדיט יותר ממה שמגיע לו אחי.

izr

New member
כל הטענה שלך בנויה על זה שלסילבה TDD טוב משל

לידל ומאצידה. לגבי לידל ברור שזה לא נכון ה-TDD שלו היה אגדי. לגבי מאצידה זה נתון לויכוח, אבל ידועים דבריו של המומחה מס' 1 בארץ לנושא שטען תמיד שלמאצידה יש את ה-TDD הטוב בLHW.

yair_bar

New member
מנהל
אח שלי, על פחות מזה כבר אשפזו בכפייה בישראל

איפה אתה חי?

לידל היה שולח את סונן לאלף עזאזלים עם הימנית הכי קטלנית בתולדות הספורט עד כה.
טיטו היה עושה ממנו ג'נה ג'יימסון 2, אם אתה מבין למה אני מתכוון...
קוטור היה עושה לו את מה שהוא עשה לגדולים וטובים ממנו. בסוף הקרב היו נשארים לסונן ריבועים על הגב מהרשת של האוקטגון

udi102

New member
מה הקשר בין מה שרשמתי לתגובה שלך ?

אמרתי שלידל לא היה מנצח את סונן ? טיטו לא היה עושה מסונן כלום סונן היה מנצח אותו בקלילות לא משנה באיזה שלב של טיטו בקריירה .

קוטור וסונן לא יקרה לעולם אבל אני מאמין שסונן יכול והיה מנצח אותו בטח בתקופה האחרונה של קוטור בקרבות מול מאצידה ,ורה וכו .

צריך לזכור שגם בשיאו של קוטור הוא נלחם בלוחמים חד גוניים שהיו מקובלים באותה תקופה ,זה די היפוטתי אבל אני מאמין שסונן היה מנצח

danielmo1

New member
לשניה לא אמרתי שהוא מתאבק טוב מהם

אמרתי שהוא מתאבק טוב

udi102

New member
סונן יותר טוב מטיטו ומקוטור

בהאבקות , בעמידה ורק במשחק הקרקע קשה לדעת , האמת שהכל כאן היפותטי וסובייקטיבי במה שנוגע לעמידה ולקרקע ,בקשר להאבקות בפרט אני חושב שאין עוררין על מה שאני טוען

Siberian Khatru

New member
אין ספק שסונן היה יותר טוב מטיטו

גם בשיאו, טיטו היה לוחם די מוגבל ולא מי יודע מיומן, שהובס בכל פעם שנתקל בלוחם טוב יותר (פרנק שמרוק, לידל, קוטור) עם תוכנית משחק מגובשת. לטיטו אין ממש יכולת לכפות את תוכנית המשחק שלו על מישהו אחר (שזה בערך הדבר היחיד שסונן יודע לעשות), והוא הצליח להביס בעיקר אנשים שהיו חלשים ממנו מבחינה גופנית או בלי נסיון אמיתי על הקרקע. סונן היה מגיע בכושר טוב יותר והעניין היה נגמר.

לגבי קוטור - קשה ממש לדעת, תזכור שהוא התחיל להילחם (בשנת 97) כשהיה בן 34 והקרבות שאתה קורא להם השיא שלו התרחשו כשהוא היה בן 40, הרבה מעבר לשיא הגופני של אתלט. ההישגים של שניהם בהיאבקות כמעט זהים (מחליף בנבחרת האולימפית, מקום שני בNCAA Division 1).

היתרון של קוטור על סונן לדעתי היה פשוט בגלל שקוטור הרבה יותר אינטילגנטי וכנראה שהיה בוחר בתוכנית קרב טובה יותר בקרב ביניהם. סונן (ושיהיה ברור - אני מת על הבנאדם) לא ממש יודע לעשות יותר מדי דברים ואני מאמין שאפילו בגיל 40 (לא יודע לגבי גיל 50...) קוטור היה מצליח לנצל את הטעויות המצחיקות שלו בעמידה או על הקרקע. אגב, קוטור וסונן התאמנו הרבה מאד ביחד וסונן היה יריב האימונים שלו לצורך הדמיה של כמה קרבות (מופיע לא מעט בספר של קוטור).

ok6

New member
הגזמת אחי...

עם כל זה שבלפורט תמיד היה הבטחה לא ממומשת (אלא אם אתם מחשיבים את הקרב מול העפעף של קוטור) הוא לוחם מוכשר עם יכולות ברמה גבוהה, הבעיה אצלו תמיד הייתה מנטלית....
סונן לעומת זאת הוא בעיקר מתאבק מצוין שיכול לשכב עליו 3 סיבובים בלי לעשות הרבה נזק (הוא בטח לא הולך להכניע אותו), לויטור יש הרבה יותר כלים לנצח את הקרב וגם עם כל המגבלות שלו הייתי מהמר עליו בקרב מול סונן.
במידה והנדו ינצח את גונס זה אחד האפסטים הגדולים ביותר בהיסטוריה של הספורט, אני ממש לא חושב שאם ויטור ינצח את סונן זאת תהיה סנסציה גדולה...

udi102

New member
הפציעה האחרונה שלו

הוא פצוע עכשיו לא ? שמעתי שנשברה לו הציפורן

danielmo1

New member
אם נפסיק עם הציניות

אז הפציעה היא אותה פציעה טורדנית, יש לו יד שתמיד נשברת ואין מה לעשות נגד זה.

ok6

New member
קארד מעניין לשם שינוי....

ויטור מול בלצ'ר קרב מענייין, אני מאמין שהיתרון של ויטור בסטרייקינג יתן לו את הניצחון אני רק מקווה שהוא ימנע מנאום הג'יזס הקבוע שלו במידה והוא ינצח כי זה נהיה כבר ממש מעייף לשמוע אותו מקשקש על ישו כל פעם....
אלדו מול קוך (או איך שלא מבטאים את זה) נשמע כמו קרב שהסוף שלו ידוע מראש אז אין מה לומר עליו ......
הקרב שהכי מעניין בקארד הוא טשיירה מול ראמפייג'- לשניהם יש מה להוכיח ואני מקוה שנראה את קרב טוב כי אם פייג' יבוא מוכן יש לזה פוטנציאל להיות קרב מצוין.

למעלה