S shirush3 New member 21/1/13 #43 באסה שאפילו אין לי תמונה של זה תדמייני את האייקון - D: של המסנג'ר עם גבות עבות רצח
א אנטיבס300 New member 21/1/13 #88 לא היה לי אף פעם מסנג'ר אני לא בדור הזה את חייבת למצוא לי תמונות של האייקונים שהשתמשת בהם, אני ממש סקרנית
לא היה לי אף פעם מסנג'ר אני לא בדור הזה את חייבת למצוא לי תמונות של האייקונים שהשתמשת בהם, אני ממש סקרנית
S shirush3 New member 21/1/13 #112 נכנסתי עכשיו אחרי שנים והכל השתנה לדילן יש כמה שהיא הצליחה להציל, אבל אין
LeAnnDylan Well-known member 21/1/13 #122 וואי לגמרי כל פעם שאני שולחת אותו בטעות אני מקבלת עצבים הקודם היה כזה חתיך ומרוצה מעצמו
Y Y. Welis New member 22/1/13 #153 היא משתפרת בקצב רציני לאחרונה אגב נחמד לראות איך הטקסט שאת כותבת שם (בבטא, 6.1; דווקא יציבה), מופיע אוטומטית בחלון המסנג'ר כאילו נכתב מעצמו...
היא משתפרת בקצב רציני לאחרונה אגב נחמד לראות איך הטקסט שאת כותבת שם (בבטא, 6.1; דווקא יציבה), מופיע אוטומטית בחלון המסנג'ר כאילו נכתב מעצמו...
א אנטיבס300 New member 21/1/13 #41 אנחנו "המלהקות" אתה "המלהקים" יכולות משחק זה בונוס בלבד חוץ מזה, שהדמות האהובה עלי ביותר הוא השחקן הכי טוב בקאסט
אנחנו "המלהקות" אתה "המלהקים" יכולות משחק זה בונוס בלבד חוץ מזה, שהדמות האהובה עלי ביותר הוא השחקן הכי טוב בקאסט
ק קליקליקורט New member 22/1/13 #136 נו! הוא ילד. תנו לו להתפתח. חוץ מזה, בבורקס, תמיד בקצה אין את המילוי. הוא הורעל מהבצק?