האייפון שלי הוא אנטי-טרמפ!! יש לו בעיה עם מלשינים..
LeAnnDylan Well-known member 30/1/13 #51 טרמפ= מרי מרגרט אחרי הפרק שקתרין מגלה שדיוויד ומרי מרגרט ניהלו רומן, מ"מ הופכת להיות הפרוצה של העיר. אל תגידי שאת לא זוכרת את הסצינה בה דיוויד משפשף כתובת TRAMP מהאוטו של מרי מרגרט
טרמפ= מרי מרגרט אחרי הפרק שקתרין מגלה שדיוויד ומרי מרגרט ניהלו רומן, מ"מ הופכת להיות הפרוצה של העיר. אל תגידי שאת לא זוכרת את הסצינה בה דיוויד משפשף כתובת TRAMP מהאוטו של מרי מרגרט
A ayalam44 New member 30/1/13 #53 אהה כן פשוט לא קשרתי אני כולי שעות מנסה לחשוב על דמות שקוראים לה ככה *יותר חשבתי בכיוון של משהו שנותן טרמפ *
אהה כן פשוט לא קשרתי אני כולי שעות מנסה לחשוב על דמות שקוראים לה ככה *יותר חשבתי בכיוון של משהו שנותן טרמפ *
S shirush3 New member 30/1/13 #46 אבל היית מאבד את כל הפואנטה שלך של "עם גראהם זה לא היה קורה" ולא היינו מנהלים את הדיון הזה בכלל
א אנטיבס300 New member 30/1/13 #48 אמה? איך היא קשורה לזה שהוא השריף ונרצח ע"י מישהי שהוא בחר להכנס איתה למיטה? איפה החושים השריפיים שלו?
אמה? איך היא קשורה לזה שהוא השריף ונרצח ע"י מישהי שהוא בחר להכנס איתה למיטה? איפה החושים השריפיים שלו?
phoenix force Member 30/1/13 #49 אם אמה הייתה עושה את העבודה שלה ומנסה לשבור את הקללה כמו שהיא הבטיחה לבן שלה, היא הייתה עוזרת לגראהם למצוא את הלב שלו!! במקום זה היא חפרה לו עד כמה הנרי הוזה ועד כמה הוא משוגע..
אם אמה הייתה עושה את העבודה שלה ומנסה לשבור את הקללה כמו שהיא הבטיחה לבן שלה, היא הייתה עוזרת לגראהם למצוא את הלב שלו!! במקום זה היא חפרה לו עד כמה הנרי הוזה ועד כמה הוא משוגע..
phoenix force Member 30/1/13 #58 הוא לא היה צריך את העזרה שלה, הוא היה צריך שהיא לא תפריע לו!! הוא הגיע רחוק בגילוי האמת ואם היא לא הייתה מפריעה הוא היה חי עם הלב הזוהר והמנצנץ שלו עד עצם היום הזה!!
הוא לא היה צריך את העזרה שלה, הוא היה צריך שהיא לא תפריע לו!! הוא הגיע רחוק בגילוי האמת ואם היא לא הייתה מפריעה הוא היה חי עם הלב הזוהר והמנצנץ שלו עד עצם היום הזה!!