לי יש את רג׳י, האמת והצדק לצידי!!
S shirush3 New member 6/2/13 #42 אין פה טובים נגד רעים נגיד גולד בצד של מי הוא? הוא הכי אפור שיש ורג'י נגד טרמפ, זה נכון, אבל זה לא אומר שבתור צופה אני חייבת לבחור צד
אין פה טובים נגד רעים נגיד גולד בצד של מי הוא? הוא הכי אפור שיש ורג'י נגד טרמפ, זה נכון, אבל זה לא אומר שבתור צופה אני חייבת לבחור צד
Shiri from the block Active member 6/2/13 #1 גולד בצד של עצמו הוא לא עושה שום דבר שלא יועיל לעצמו אחר כך. ולדעתי הוא בתקן הרעים..
A ayalam44 New member 6/2/13 #48 גם לדעתי הוא בתקן הרעים אבל לא יודעת עם בעונה הזאת אפשר לשים את רגינה בצד של הרעים באו נסכם על קורה בצד של הרעים?
גם לדעתי הוא בתקן הרעים אבל לא יודעת עם בעונה הזאת אפשר לשים את רגינה בצד של הרעים באו נסכם על קורה בצד של הרעים?
א אנטיבס300 New member 7/2/13 #51 כן! גם הוק, הוא לא רוע טהור. הענק שאמור להיות רע, לא ממש רע. הקו שם מאוד דק, לא כל "הרעים" יכולים לקחת חיי אדם בדם קר.
כן! גם הוק, הוא לא רוע טהור. הענק שאמור להיות רע, לא ממש רע. הקו שם מאוד דק, לא כל "הרעים" יכולים לקחת חיי אדם בדם קר.
S shirush3 New member 7/2/13 #53 גם אצל קורה יש דברים שמבחינתה היא לא רעה. אין דמויות שבסדרה שהן רוע טהור
Shiri from the block Active member 5/2/13 #1 רג'י נגד העולם אהבתי חחח זה ת'כלס ככה. אבל תמיד יש לה אותי לצידה
Shiri from the block Active member 6/2/13 #1 כן כן כן!!! Regiran.... מי לייק מהיום אני דורשת שתפנו אלי בתור רג'ירן (סתם, לא באמת )