אני לא ג'ימיני קריקט אני ג'ימי קיין
phoenix force Member 11/2/13 #63 לא צריך את כל תפוז, אחד הדברים שרג׳י לימדה אותנו זה שצריך רק מטרה ואפילו משהי אחת יכולה לעשות את הגיהינום למי שמגיע לה (במקרה הזה לו )
לא צריך את כל תפוז, אחד הדברים שרג׳י לימדה אותנו זה שצריך רק מטרה ואפילו משהי אחת יכולה לעשות את הגיהינום למי שמגיע לה (במקרה הזה לו )
Shiri from the block Active member 11/2/13 #1 צודק!! נעשה קללה משלנו ונעיף את כל מי שהצביע לטובת סנואו ונגד רג'ינה לעולם אחר שבו באמתתתתתתת לא יהיה להם happy ending!!! עכשיו אני לא מקורית ולא עולה לי פורום ספציפי לראש אבל אני בעד תוכנית זדונית
צודק!! נעשה קללה משלנו ונעיף את כל מי שהצביע לטובת סנואו ונגד רג'ינה לעולם אחר שבו באמתתתתתתת לא יהיה להם happy ending!!! עכשיו אני לא מקורית ולא עולה לי פורום ספציפי לראש אבל אני בעד תוכנית זדונית
phoenix force Member 11/2/13 #65 נשלח אותם לאורנג׳ברוק כמו בתוכנית המקורית או שנעשה פשוט הפרד ומשול ונתלונן לתפוז עד שיסגרו אותנו וכולם יתפזרו בשאר הפורום..
נשלח אותם לאורנג׳ברוק כמו בתוכנית המקורית או שנעשה פשוט הפרד ומשול ונתלונן לתפוז עד שיסגרו אותנו וכולם יתפזרו בשאר הפורום..
J Jimmy Kane New member 11/2/13 #67 אני פשוט מסרב לקבל את הכניעה שרג'ינה תנצח זה כמו שאנשים אמרו שלא ילכו להצביע כי במילא ביבי ינצח/החרדים בממשלה אני אעשה איפה ששלי/יאיר/לבני נכשלו ואצליח להתעלות עליהם
אני פשוט מסרב לקבל את הכניעה שרג'ינה תנצח זה כמו שאנשים אמרו שלא ילכו להצביע כי במילא ביבי ינצח/החרדים בממשלה אני אעשה איפה ששלי/יאיר/לבני נכשלו ואצליח להתעלות עליהם
J Jimmy Kane New member 11/2/13 #72 אנסה ועוד איך... ואולי אצליח? מגיע לשם השינוי לתת למישהו אחר להצליח רג'ינה קיבלה מספיק ונקמה בכולם מספיק
אנסה ועוד איך... ואולי אצליח? מגיע לשם השינוי לתת למישהו אחר להצליח רג'ינה קיבלה מספיק ונקמה בכולם מספיק
Shiri from the block Active member 11/2/13 #1 אגב זה לא איום חח פשוט יש פה יותר אנשים שאוהבים את רג'ינה
A ayalam44 New member 12/2/13 #94 יש אפשרות של סקר בתפוז.. שירלי אולי הסקר הבא בפורום יהיה על זה? ואז נידע איזה טים שולט??
Shiri from the block Active member 13/2/13 #1 אין פה שום מלחמה קשה אם רג'ינה לא זוכה בחוליה החלשה או בסקר, אני אטיל קללה עליכם!!
Shiri from the block Active member 13/2/13 #1 את לא חייבת להיות באורנג'ברוק יש לך עוד הזדמנות להינצל ולתקן את עצמך