החוליה החלשה - סבב 9

אנטי לממ, לא לסנואו

אתה רואה דמות אחת, אנחנו רואים שתיים שונות לחלוטין.

אני שמח שזה מצחיק אותך!!

בואי לפייסבוק, יש משהו להגיד שלא לפורום!!

Macphista

New member
מה?!

איך אפשר להפריד את רמבל?!
זוהי דרך הטבע! להפריד את רמבל זה כמו... כמו... להפריד את... יינג ויאנג!
מזעזע, פשוט מזעזע.
יש לי הצעה לסבב הבא- לחבר את שניהם לדמות אחת- רמבל. ככה לא יווצרו מקרים קשים של הפרדה.

LeAnnDylan

Well-known member
בל שולטת

אבל אם זה מה שישאיר אותה במשחק אני אצדד בך ואצטרף לטים רמבל

Macphista

New member
שאלה בנוגע לכללי המשחק

איך בוחרים למי יש חסינות ומי מועף?
האם זה סתם לפי מי שיש לו הכי הרבה Xים וVים או שיש קיזוז של Xים מול Vים עבור אותה הדמות?
או שמא דמות שקיבלה Vים לא מודחת גם אם יש לה כמות Xים שעולה על הVים?
איפה תקנון המשחק?

shirush3

New member
המשחק התחיל בלי תקנון

והמשכתי אותו מהאמצע

מי שמודח זה מי שיש לו הכי הרבה X
לדעתי במידה והוא גם צריך להיות מודח וגם צריך להיות חסין אז הסבב הבא הוא בלי חסינות או בלי הדחה או שובר שיוויון

אם יש לך רעיון שתפי

Macphista

New member
העניין בעייתי

ואפשר לראות דוגמא של הבעייתיות לפי התוצאות עד כה-
רמפל- 3 וי, 3 איקס.
בל וגראהם- וי 1, 2 איקס.
רג'ינה 2 וי.
ג'פרסון איקס אחד.

אז בוחרים את מי שיש לו הכי הרבה איקסים- זה אומר שרמפל צריך ללכת. אבל מספר האיקסים זהה למספר הווים. האם זה מבטל אחד את השני?
אם יש קיזוז בין איקס לבין וי אז זה משאיר את בל וגראהם כל אחד עם איקס אחד, ממש כמו ג'פרסון.
או שמחליטים שאין קיזוז אבל אז זה ממש בעייתי- כי מספר האנשים שרוצים לשמור על רמפל זהה למספר האנשים שרוצים להעיף אותו.
אם נלך על הדרך הפשוטה ביותר- גם קיזוז וגם התייחסות למי שקיבל הכי פחות "רייטינג" (ז"א שהוזכר הכי מעט פעמים, לא רלוונטי מספיק בשביל לשמור אבל גם לא בולט מספיק כדי להעיף) אז יוצא שג'פרסון הולך. כי בל וגראהם עדיין קיבלו יותר רייטינג.

בקיצור- צריך לבנות תקנון מסודר. ואולי אפילו להתחיל את המשחק מהתחלה עם הורדה של הדמויות- גולד, רמפל ובל והכנסת דמות אחת בלתי נפרדת לשלושתם- רמבל. ורמבל תזכה כמובן. כי RumBelle RULZ!

אבל אבל אבל

מונדיו, מון שרי, זה משחק, קליל כזה, להעביר את הזמן.........
אני רואה לפעמים בפורומים אחרים את הכללים והתקנות, "אם שבוע שעבר עשית, אז השבוע אסור לך להצביע כך וכך...." זה כ"כ מוציא את הכיף מהמשחק, לא?
אם למישהו יש רוב בהדחה, ויש לו גם תיקו בין ההדחה לחסינות, אז אפשר לפתוח מיני סיבוב נוסף שמבקש הצבעה לראמפל (או חסינות או הדחה), אם הוא מודח - אז הוא מודח, אם הוא מקבל יותר חסינויות - אז מי שקיבל אחריו הדחה - יודח.
קיפ איט לייט שוגר פאי

Macphista

New member
אבל מי זה אחריו?

יש תיקו אחריו. תלוי איך סופרים...
סליחה, כבר הובהר כאן בפורום שאני לא קיפינג איט לייט. דרמה! דרמה זה שם המשחק!
חוקים וכללים מבנים את העולם שלנו, בלעדיהם יש אנרכיה!
את רוצה אנרכיה?
יאללה, אנרכיה.
ג'פרסון מודח. למה? כי הוא תחת.

למעלה