עדכונים שונים

קוביd1

New member
מחקר חדש: כלב עוזר לירידה במשקל,

יוצאים לטייל עם הכלב ,שואפים אוויר צח ויורדים במשקל.

קובי

קוביd1

New member
כתבה בערוץ 1

ישראלים שעושים ניתוחים באופן פרטי בבית חולים ציבורי במזרח ירושלים .
נתנה דוגמא ניתוח שרוול קיבה במחיר של 25,000 שקל במקום 70,000 שקל שעולה בארץ.
לא מעלה לכם שום רעיון להניתח במקום הזה.

הרבה בריאות.

קובי

אופירA

New member
מנהל
איפה ליבי?

הטלפון לא עונה, הנוכחות בפורום משורוולים דלילה, ופה נעלמת לחלוטין!!!

וגם שמחה, וחמסה, וגב' ע', ועוד רבים שהיו כותבים, גם אם לעיתים רחוקות. אם אתם עדיין בשטח, אבל אין לכם מה לכתוב - השמיעו קול, שנדע שאתם איתנו
.
יאללה, שרשור התפקדות - כל מי שנמצא פה אחת לכמה ימים, שיציין את נוכחותו בשרשור זה.

אני פה!
(ובעוד פורומים שמאוד מאוד מתעצבנים על כך שאני שם
)

ליבי - אני צריכה אותך! אני צריכה לחשוב יחד עם הראש המסוים שלך, איך "לטפל" באיזו מרפאה בריאטרית מסוימת, או לפחות ליידע את המנותחים שלה לגבי הראש של הנהלת המרפאה, שמריץ אותם לניתוחים חוזרים מסוכנים גם כשאין צורך חיוני בכך (ולרוב, גם בלי לציין עד כמה מסוכנים הניתוחים החוזרים, ושעדיף קודם לנסות פתרונות לא ניתוחיים לבעיה שלהם).
ובכלל, מקדם חשיבה של "כל כמה שנים תעשה ניתוח הרזיה אחר, לא משנה כמה שאתה צעיר, לנו לא מפריע שכל החיים תעבור ניתוחים שונים במטרה לא להשמין, ממילא אם הבריאות שלך תיפגע מאוד עקב כך, אי אפשר יהיה להוכיח שזה מהניתוחים הרבים והחבלות הרבות בגוף שלך. אתה שמן, יש ניתוחים להורדה במשקל, וזה מה שמעניין אותנו. הבריאות שלך, אריכות הימים שלך ואיכות החיים שלך - פחות מעניינת אותנו.
בידוע שגם השמנה מסכנת את הבריאות, אריכות הימים ואיכות החיים, אז תעשה ניתוחים כל החיים כי אנחנו יודעים לנתח. העובדה שנחוצים לך פיתרונות נוספים הרבה יותר נכונים ובריאים נגד ההשמנה החוזרת שלך, שיחסכו לך הרבה ניתוחים, לא מעניינת אותנו, כי אנו יודעים ורוצים לנתח, אז זה מה שאנחנו ממליצים לך. אם תמות מאחד הניתוחים (והסיכוי לכך גובר מניתוח לניתוח) או סיבוכי בריאות לטווח הארוך - נטען שממילא היית מת מההשמנה המורבידית, ויש סיכונים בניתוחים.
מה איכפת לנו? העיקר שאנחנו יוצאים נקיים מתביעה משפטית".

הסגנון הרפואי הזה מחליא אותי!

אופירA

New member
מנהל
זמנית, אני לא מנהלת...

תפוז ניתקו אותי אתמול משום מה מהאינטרנט, ואין לי איך להיכנס מהבית.
אין לי מושג אם גם את קובי ניתקו, ומה קרה.
ביום א' אוכל לברר טלפונית.
בינתיים אינני יכולה להיכנס, ואני מבקשת לא לנצל את ההזדמנות ולהתפרע
. סת-א-ם...

שבת שלום!

רומי 912

New member
לפני כמה שנים הילדים שלי עזבו אחד אחר השני את הבית והשאירו לי את הכלב, ותשמע קובי, זו היתה התקופה הכי שמנה שלי, כשהייתי חוזרת מסיבוב עם הכלב הייתי רעבה וחיסלתי חצי מקרר. לדעתי הליכת מסלול, וספורט מבוקר ואכילה מבוקרת עושים את העבודה. הכלב לא.

קוביd1

New member
ליבי השמיעי קול

אופירה הייתי בטוח שאת בקשר עם ליבי כל הזמן ,זה שהיא לא נכנסת לפה להגיד שלום לא בסדר ,מפעם לפעם להציץ בלי להפגע ,
כל מנהלי הפורום לשעבר אין שום סיבה שתעלמו ככה בלי להיכנס ,להגיד שלום לספר מה קורה איתכם ,לעזור לחברים חדשים
כל אלה שכתבו בעבר תנו חיים לפורום ,שנחזור לימים הטובים ,של הכתיבה של הויכוחים ,של חילוקי הדעות הכל בכייף הכל ברוח טובה .
נכון שעכשיו תקופת הקיץ ואנשים עסוקים עם הילדים ,אנשים נופשים ,אולי יושבים תחת איזה עץ קוקוס ונהנים ,אבל מי שפה נשאר להתחיל לזוז ולכתוב.

קובי

חמ סה

New member
זו כנראה בעיית בתשתית האינטרנט שלך בבית

כי את עדיין "כחולה" פה וגם מופיעה כמנהלת הפורום.

תתקשרי לספק האינטרנט שלך ותבררי.

שבת שלום.

קוביd1

New member
אופירה הבנתי שיש לה בעיות במחשב בבית לתפוז או לניהול של תפוז
אני בטוח שנשמע ממנה בזמן הקרוב ,וחסר לה שלא תעשה את זה .

קוי

רומי 912

New member
קובי תודה על התשובה, האם יש דרך לעזור לה? אתה נמצא איתה בקשר?

קוביd1

New member
לא נמצא איתה בקשר נראה לי שזה עניין בירוקרטי של תפוז ,והיא יודעת למי לפנות בתפוז

קובי

אופירA

New member
מנהל
התפוז סידר את הבעיה הבוקר, ב-9 10 דקות לפני שהתחלתי להתעצבן.
כי זו הטבה של 180 ש"ח בשנה, כאשר שבגלל טעות כזו בקלות אני עלולה להפסיד סכום הרבה יותר גדול, באין לי גישה לאינטרנט ולמייל 4 ימים.
אבל טעויות קורות בכל העולם, ואם הכל סודר לפני שהתחלתי להתעצבן - אז הכל טוב.

חוץ מזה, גם אחרי שסידרו, לא הבנתי מה אני צריכה לעשות כדי להכניס אצלי במחשב את היוזר מחדש, כי גם הפקידה לא ידעה להסביר לי עד שיגיע המנהל המקצועי, והבן שלי לא עונה בטלפון עכשיו. אז ניסיתי לבד, והצלחתי בדרך נס!
עכשיו אני מה זה מרוצה מעצמי - זקנה/בלי אנרגיות, אבל מסוגלת להתמודד עם המחשב
.

בקיצור - אני פה ומנסה להתייחס לעמוד שלם של הודעות בפורום והר של מיילים - הכל מיום ראשון, שישי ומוצ"ש!
וכיף לראות איך כל מי שיכול התגייס ועזר
.

שיהיה לכולנו שבוע נחמד ונעים.

אופירA

New member
מנהל
הכוונה, שאני לא יכולה לנהל בפועל

הספק אמר שנציג של תפוז נתן הודעה לנתק את היוזר שלי.
רק ביום ראשון אוכל לברר בטלפון. בינתיים השארתי להנהלת תפוז שאלה במסרים ובתא קולי.
באמת שהתנהגתי יפה כל הזמן...

חמ סה

New member
טוב. תגלי לי מתי ענו לך במסרים

(לא) לוקח להם הרבה זמן...

תיהני בינתיים.

tzfat

New member
שמחה בפייסבוק וחזרה מטיול

מגמה.
ליבי הגיבה למישהיא אבל יכול להיות שהיא בנסיעה כי גם בפייסבוק אני לא רואה שהיא כותבת הרבה. חמסה מזמן אני לא ראיתי אותה בשטח אבל אני לא בקשר עם כל אחת.
מקימי מצפת

חמ סה

New member
היי אופירה

אני פה פעם בשבוע בערך
זמינה במסר ובפייס כפי שכתבתי לך בזמנו אם מישהו צריך מידע מעקפי.

הכל ב"ה בסדר.
בדיוק היום 4 שנים ו-9 חודשים למעקף שלי.

החיים יפים

שבת שלום.

גם אני תוהה איפה ליבי

אני פעילה הרבה בפורום שליבי מנהלת וגם אני שמתי לב שבזמן האחרון היא נעלמה לנו... מקווה שהכל בסדר...

למעלה