עדכונים שונים

גברת ע

New member
פה לא נעלמתי

פשוט תקופה עמוסה בחיים האישיים והמקצועיים.
כן הצצתי מפעם לפעם אבל לא תמיד היה לי מה לכתוב או שמה שהיה לי נאמר כבר.

עכשיו לאט לאט דברים חוזרים לשגרה ומסתדרים

שבוע נהדר לכולם!

אופירA

New member
מנהל
אני גאה בכם, ולא בפעם הראשונה

מי שנכנס באופן תקין לפורום המשורוולים של ליבי - בבקשה תגידו שם לאנשים שהיום מאוד צריכים פה נוכחות של מנותחי שרוול ומעקף, והרבה אנשים לא מסתדרים עם הפלטפורמות של הפייסבוק ושל האתר משורוולים, כאשר בתפוז כולם מסתדרים טוב.

ומי שפוגש את ליבי, אפילו בפורום - אנא, תגידו לה שאני מחפשת אותה בטלפון, אבל היא חסמה אותי ולא עונה
.
ומי שיודע לתת לי מייל שלה, אני יותר מאשמח. היא לא עונה בטלפון, אז אני איכנס בה במייל!

גברת ע

New member
האמת שאני כבר לא נכנסת למשורוולים כבר

מאז שהם עשו שם שינויים
אז אני כרגע גם רק פה
(לא מרגישה בנוח עם ממשק הפייסבוק בכל מה שקשור לנושא)

מילקי110

New member
לקבוצה בפייסבוק עושים אודשנים לא ?

יש דורמן בכניסה שמסנן אנשים לא ?

אם נניח משרוול רוצה אניפורמציה על מעקפים או סתם לפגוש אנשים מניתוח אחר מה עליו לעשות ?

לפייסבוק יש סלקסציה לא ?

קוביd1

New member
מה קורה בפייסבוק

אני נמצא בפורום מטובעים בפייסבוק ,זאת קבוצה סגורה מנהל הפורום צריך לאשר כניסת חברים חדשים
הקבוצה נפגשת מפעם לפעם , נחמד להיות עם החברים ,קבוצה חברתית ,לא מקצועית כמו פה בפורום בתקופה הזאת ,אי אפשר להיכנס כמו פה ולשאול שאלות .
בקיצר פייסבוק רשת חברתית ,לא להתלהב .

קובי

מילקי110

New member
אז אצל המעוקפים זה עובד באותו אופן

קבוצה סגורה וצריך לקבל אישור מהמנהל , והוא לא מאשר .

אבל לפי דעתי כמו שיש קבוצה של מטובעים , וקבוצה של מעוקפים צריך גם להקים למשוורלים

כמו שלנו אין יכולת להיכנס לקומונה של המעקופים כך גם שהם לא ייכנסו לקומונה שלנו .

להם יש גישה חופשית לאתרים שלנו אבל לנו אין גישה לשלהם .

סוג של סנוביות ? מעוקפים מרגישים עליונות ? זה שהניתוח שלהם יותר מסובך לא אומר שהם צריכים לתפוס תחת .

אופירA

New member
מנהל
לקבוצה של המטובעים אישרו לך להיכנס?

אם את מבינה שאת לא שייכת לשם, למה את לא מבינה שאת לא שייכת למעוקפים כשיש לך שרוול?

לאיזה אתרים שלנו יש למעוקפים גישה חופשית? לפורום הזה? הפורום הזה אינו שלנו. הוא של כל קיצורי הקיבה. כולם שייכים לכאן.

מה הקשר לעליונות וסנוביות? קבוצה חברתית מחליטה מי החברים בה, ואינה חייבת להזמין כל דיכפין. כנראה החברים שבקבוצה היו פעם בפלטפורמה שהיתה פתוחה לכולם. אבל היום הם לא שם, וזכותם להיות איפה שהם רוצים ולעשות מה שמתאים להם. קבוצה חברתית זה לא פורום שיש בו גם שאלות וייעוץ וגם שיתוף ודיונים. בקבוצה חברתית יש רק פעילויות חברתיות והיא הרבה יותר מצומצמת.
אולי זה לא כיף שלא כל הקבוצות החברתיות רוצות אותי כחברה בהן, אבל זה בהחלט נורמלי וטבעי, ולא מוזר/סנובי/מגעיל/מחייב מילים גסות...

קבוצה סגורה/פתוחה למשורוולים - את צודקת בהחלט שצריך.
אני לא צריכה, אבל את צריכה. אין כזו? תרימי את הכפפה, ותקימי - או בפייסבוק, או בקומונה פתוחה/סגורה בתפוז. וכמובן יש עוד אפשרויות, אבל הן מסובכות יותר.
בהצלחה.
אם את צריכה הסברים איך עושים את זה בתפוז - אני זמינה במסר הפרטי או בטלפון.

מילקי110

New member
תודה

לקבוצה של המטובעים לא , אבל זה מהסיבה שהניתוח הזה לא רלוונטי עבורי

בעוד שמעקף קיבה מי יודע .. אני מקווה שלא אבל ייתכן שבעתיד אצטרך מעקף אחרי שרוול

מקווה שלא אבל היי.. הייתי רוצה שיהיה לי באופן כללי ידע למקרה שאצטרך שאדע מה עליי לעשות

גם בניתוח הזה עזר לי המון שהייתי בפורומים וקראתי חומר , וגם כמובן בעיקר מניסונם של אחרים ידע זה כוח

לולא קראתי הייתי יכולה בקלות להישאב גם אני ולעשות מעקף שכן הרופא הציע לי אבל לפי מה שקראתי חשבתי שמתאים לי שרוול והתעשקתי

וקיבלתי מה שרציתי ובכלל הפורומים מאד עזרו לי .

לכן הייתי רוצה שיהיה לי מידע .. וגם כפי שציינתי זה נחמד להכיר אנשים מניתוחים אחרים .

אופירA

New member
מנהל
דווקא יש סיכוי שלאורך השנים

ניתוח טבעת יהיה יותר רלוונטי עבורך מאשר מעקף קיבה.
טבעת אחרי שרוול הוא פיתרון ניתוחי שבהחלט בא בחשבון, הגם שאין עדיין היקף גדול של מנותחים כאלה.

אבל לא זה העניין. מה שהכי חשוב, זה לא להתכונן לניתוח חוזר, אלא לעשות הכל כדי לשמור על ההישגים של הניתוח הנוכחי, וכדי לא להזדקק לניתוח חוזר. ניתוח חוזר זה אסון לבריאות במקרים רבים מידי, לאורך החיים (ואלו שעברו אותו לפני שנתיים ומרוצים מאוד - זו לא הדוגמה! אני מדברת על החיים 20 שנה ויותר לאחר ניתוחים חוזרים ומגוונים).

כבר קיימות קבוצות רבות של משורוולים בפייסבוק? אדרבא, חפשי אותם והצטרפי לכמה וכמה מהן. אם הן גם נפגשות מדי פעם - זה טוב מאוד.
מאוד רצוי לעשות הכל כדי להימנע מצורך בניתוח חוזר במשך השנים.
רבים מאוד הם האנשים ש"לא הצליחו" בניתוח הראשון, ואחרי הניתוח השני הבינו שהם פשוט לא הבינו בניתוח הראשון שאין ברירה אלא לעבוד קשה כל החיים על הרגלים נכונים, כי גם הניתוח השני אינו קסם ופיתרון לכל החיים. ניתוח הוא הזדמנות, בתנאי שהבן אדם עושה עבודה קשה כל חייו.

מילקי110

New member
ברור שצריך לעבוד קשה

ללא ספק , גם הניתוח הראשון אינו קסם זה ברור

אינני מתכוננת לניתוח שני רק ליתר ביטחון שתהיה לי אינפורמציה אבל בסדר

הבנתי את הנקודה

אופירA

New member
מנהל
נכון, גם אותי מעצבן שהם סגרו את הקומונה בתפוז

גם אני שאבתי משם לא מעט מידע שהיה חשוב לי לניהול ובאופן כללי, להגיגים.
אבל מה לעשות - רצונו של אדם כבודו, ובפייסבוק הדברים מתנהלים אחרת, ואני לפייסבוק לא נכנסת ולא מחפשת שם חברים.
אני משתדלת לשאוב את המידע שאפשר מהפורום הפתוח של רז באתר "כמוני". רז עבר מעקף קיבה וותיק, ואפשר לשאול אותו הכל. הוא גם מביא לפורום מאמרים מכל מיני אתרים ברשת, וזה ממש מעניין.

מרים 882

New member
מילקי ,למה את כועסת כ'כ?

אני משורוולת ונעזרת המון בחמסה המעוקפת
אף פעם לא הרגשתי ממרומי 3 השנים שלי שמשהו מנסה
להתעלות עלי.
המשותף רב על השונה

יש המון קבוצות פייסבוק למשורוולים.

אופירA

New member
מנהל
תודה רבה! יישר כוח! תבורכי משמיים!

עכשיו אני אכניס לליבי מייל שהיא לא תשכח בחיים שלה!
.

אופירA

New member
מנהל
בתנאי שהוא לא מביא לך עצבים...

גם גינון עוזר. עוד הרבה דברים עוזרים, מעלים אדרנלין ופעילות גופנית ומשיבים את הנפש.
אבל הכל יהיה תלוי בסופו של דבר בכמות האכילה, בעיקר זו הרגשית.

לכן יש אנשים שפעילות גופנית תגרום להם להשמנה, כי היא תביא להם תיאבון יתר.
ויש אנשים שישמינו מאכילת חסה, בגלל שמצורף לזה המון רוטב שומני להחריד, שבו הם טובלים את הקובאנה...

ולכן אני כל כך "אוהבת" את המחקרים שמתעלמים מההשפעות של העניינים השונים האחרים על הנחקרים, ומגיעים למסקנות שגורמות לאנשים אשליות.
למה לא מקבלים תארים אקדמיים על כתיבת מאמרים שמחנכים את הציבור להשקפה בריאה ולחקירת האמת, ונותנים לו כוח להתמודד עם קשייו - במקום לקבל על מחקרים שונים ומשונים, שכל אחד מביא למסקנות שטחיות שסותרות מחקר אחר, ושבעיקר מטעים את הציבור. העיקר שהחוקר עבד לפי כללי המחקר האקדמי...

למעלה