קופונים לטאוור רקורד רעננה - משלוחים

AsafA55

New member
תשובות

שלגייה והצייד לא יצא בארץ,קיים מתורגם בצ'כיה אבל אנחנו לא מחזיקים אותו.
הלורקס לא קיים ב-DVD מתורגם בכלל.

כל השאר נעים בין 39.99 ש"ח ל-99.99 ש"ח.
אמיצה כרגע אזל,לא בטוח שהמלאי יושלם,כנ"ל לגבי טינקרבל.
שומרי האגדות,פרנקנוויני וחיי פיי עולים 79.99 ש"ח.
גברים בשחור 3 לדעתי 59.99 ש"ח וצללים אפלים אם אני זוכר נכון כבר במבצע 3 ב-99.

angelwings1

New member
חחח.. ממש מקשים עליי להשיג פריטים בכפולות...

של 100 ש"ח

האם אמיצה וטינקרבל גם לא ניתנים להזמנה?

וגברים בשחור 3 במבצע 59.99 ש"ח או שזה מחירו הרגיל אצלכם? כי בחנויות אחרות עולה 79.90...

כל הכבוד על היוזמה

אגיע לסניף המקומי בסוף השבוע הבא עם הקופון, בתקווה שהמלאי הנוסף יספיק למידת הביקוש בפורום.

trilliane

Well-known member
מנהל
כל הכבוד על היוזמה!

ראיתי את המבצע באחד מאתרי הקופונים שאני מדוורת עליהם, וזו הפעם הראשונה שאין לי סניף מקומי ללכת אליו...
למעשה נשארו רק קומץ סניפים וכולם בערים שאיני מגיעה אליהן.

ההצעה למשלוח ולחיסכון בקופון מבורכת, אבל מעולם לא הייתי אצלכם בסניף (ולמעשה כבר זמן רב שלא הייתי באיזשהו סניף) אז אין לי מושג מה אתם מחזיקים... יש איזשהו קטלוג (קובץ) שאפשר לעיין בו?

AsafA55

New member
אין שום קטלוג לצערי,אבל את מוזמנת לשאול

את יכולה לשאול כאן או בהודעה פרטית על פריטים שאת רוצה ואוכל לבדוק לך אם הם קיימים ומה מחירם.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה; אין לי מושג על מה לשאול, למען האמת...

אני צריכה לראות כדי לגלות כותרים רלוונטיים לי (בעיקר כאלה שלא חשבתי עליהם בעצמי או לא ידעתי שיצאו). אני כבר לא קונה הרבה כותרים כבעבר וגם המעט שכן הם בעיקר כאלה שלא מעניינים את השוק המקומי. פרופיל הקניות שלי שונה מאוד מזה של רוב חברי הפורום...
ולרוב גם לא מעניינות אותי כתוביות בעברית (אלא רק התוספות המיוחדות) אז יוצא שאת רוב הכותרים לא קניתי בארץ.

סביר להניח שמבין הסרטים של השנה האחרונה אקנה מתישהו בבלו ריי את "באטמן גומר" ואת "עלובי החיים" שאמור לצאת בקרוב, ובשניהם לא חשובות לי כתוביות בעברית. בקיצור, האם יש לבאטמן בלו ריי ישראלי שווה (שמכיל כל מה שצריך) ואם כן מה מחירו?

AsafA55

New member
באטמן גומר????

אני אניח שהתכוונת ל"עלייתו של האביר האפל" ולא למשהו שנשמע כמו פורנו קינקי...

בכל אופן,לא זוכר בדיוק את המחיר (ואוכל לברר ביום ראשון) אבל אני חושב שהבלו ריי הרגיל שמכיל דיסק תוספות עולה 149.99 ש"ח לצרכן.

לגבי "עלובי החיים",הוא שייך לאולפני יוניברסל,משמע שהוא לא צפוי לצאת בארץ,אבל באמצע חודש הבא הוא צפוי לצאת באירופה,ובאמאזון איטליה הוא אמור להיות עם כתוביות בעברית.
http://www.amazon.it/Miserables-Hug...qid=1367017070&sr=1-3&keywords=les+miserables

trilliane

Well-known member
מנהל
ודאי: באטמן מתחיל, באטמן ממשיך, באטמן גומר

אם הוא עולה 150 ש"ח אני מניחה שזה לא מסתדר עם הקופונים (הם בכפולות של 100) אבל נחיה ונראה.

אני לא זוכרת מי מפיץ מה, זה לא ממש חשוב לי. לו עלובי החיים היה מופץ בארץ במחיר טוב, הייתי קונה; אם לא, אז מזמינה מחו"ל, וכאמור, הכתוביות בעברית לא כ"כ חשובות לי; אני אף פעם לא בודקת אתרים בשפות זרות (שאינן אנגלית).

למעלה