חדשות~~~

N o R i K o

New member
אךךךך אוסטרלים

אני וחברה שלי דיברנו בדיוק אתמול על כמה הם יפים

וכבר היו די שרשורים כאלה, אבל את תמיד מוזמנת לפתוח עוד אחד

ליזי133

New member
אני מכירה אותו, ליתר דיוק, דמות שלו...

ואוסטרלים.....
תפרסמי, תפרסמי, נראה לי שאני אכיר לפחות כמה

Digi Lista

New member
את מכירה אותו מH20?

אני רואה אותו בעיקר ב"קרוב רחוק", קוראים לו לוק מיטש'ל, לפי הציוצים שלו בטוויטר הוא נשמע אדם שאיכפת לו גם מדברים שהם לא רק פרסום ואינטרסים אישיים לקידום, כבר יצא לי לקרוא כמה אמירות שלו ומאוד הערכתי את הרצינות והאג'נדה

ביקשת שרשור אוסטרלים- בחורה כלבבי! (אגב, כבר פירסמתי כמה פעמים פה, שבוע שעבר נתתי קישור כלשהו כדי שיכירו שחקן ובשרשורפלצת על הצעות שחקנים כליהוקים חלופיים לסרט שמתי גם לא מעט אוסטרלים, אפילו שמתי קטע מ'שכנים' עם ליאם המסוורת כשהוא עם תלתלים ומגלם דמות על כיסא גלגלים) יאללה נתחיל ונקווה שיהיה כיף ומאיר עיניים (אגב, אין לי שמורים במחשב אז אני אשמור במיוחד בשבילך ומיד עם הפרסום אמחוק מאצלי)

את השניים בתמונה (דיויד ג'ונאס-רוברטס ולינקולן לואיס) אשים גם בוריאציות נפרדות בגלל שהרבה פעמים הם נראים שונה משום מה (שניהם מופיעים גם בשרשור משבוע שעבר- אחד עם ליאם המסוורת' והשני בסרטון עם ראיון איתו כדי שנוי תתרשם
)...

Digi Lista

New member
נחזור להוא מהתמונה הראשונה...

הפעם במראה יותר טבעי (לדעתי הוא פחות יפה ככה, החבר'ה הצעירים ב'קרוב רחוק' החליטו לערוך באחד החגים שלהם ניסוי לגידול זקן, זה מה שהוא העלה לטוויטר, הוא היה יוזם הרעיון)...

Digi Lista

New member
קולאז' אחרון לדיוויד

בכלל אני אחפש רק קולאז'ים, זה יחסוך לי זמן לבחור מה לשמור... לצערי הקובץ היה גדול ונאלצתי להקטין...

Digi Lista

New member
קצת פחות בלונד...

תיכף נחזור אל שלל הבלונדיניים, בינתיים קצת הפוגה...

Digi Lista

New member
אותו אולי את מכירה מ'האוס'...

או מאיזה סרט בשם 'להרוויח את לונדון' עם התאומות אולסן שנעשה לפני איזה עשר שנים... מה שמשנה לנו זה שהוא אומנם גר בשנים האחרונות בארצות הברית אבל הוא אוסטרלי במקור (ב'האוס' גם תמיד יורדים על הדמות שלו בנושא הזה), הוא התחיל לשחק ב'שכנים' בתקופה שעוד לא העלימו אותה בארץ, הוא היה שם כמה שנים והתחיל בתור ילדון חמוד ובלונדיני...

Digi Lista

New member
ואותו אולי מ"תיכון בלו ווטר"

הסדרה שודרה מתישהו באיזה ערוץ לילדים פה בארץ, אני מודה שלא ממש ראיתי אותה. אבל הוא שיחק ב'שכנים' כמתחרה הישר מול ליאם המסוורת', הוא שחקן טוב שממש רואים שנכנס טוטאלי לדמויות, אני אשים כמה תמונות שלו. הראשונה מ2012, האחרות משנים קודמות (הוא לקח הפסקה ממשחק בשנתיים- שלוש האחרונות למרות שהוא צעיר, החליט ללכת לצבא האוסטרלי, מזל שהשנה הוא חוזר לעניינים)...

Digi Lista

New member
עדיין הוא...

יש לי אהבה לבנים עם שיער ארוך אז למרות שיש הרבה תמונות שלו עם שיער הקצר (כי ככה הוא נראה עכשיו) אני בוחרת את אלה עם השיער הארוך, זה כמובן עניין של טעם
...

Digi Lista

New member
ומה לגביו?

גם הוא היה בכמה תוכניות בערוצי ילדים בארץ, אבל בשנים האחרונות הוא בהחלט מתפתח ומראה שיש לו מה לתת גם למבוגרים...

Digi Lista

New member
........

הינה אדם שלא החלטתי מה דעתי עליו מבחינת מראה- יש תמונות שהוא ממש יפה ויש כאלה שהוא מפחיד, בכל מקרה קוראים לו מארק פארז והוא גם זמר בכמה להקות קטנות באוסטרליה וגם שחקן...

Digi Lista

New member
רק לי הוא מזכיר קצת את ג'וש (פיטה)?...

קוראים לי סאם קלארק, זמר ושחקן אוסטרלי. נשים כמה תמונות שלו. תסתכלו טוב, יש בו משהו בחלק מהתמונות שמזכיר את ג'וש...

למעלה