עדכוניישן

וואי חחחחח בקושי הבנתי משהו, אבל המצלמה

הרועדת הרגה אותייייייייייייייייייייייייייייייי

אחת התגובות שם:
Oh god I feel sick...

Black Stain

New member
מאיזו בחינה?
הכנסות?

חח וראיתי את הסרט ועדיין הקטעים הקטנים ממש מרגשים אותי;[

N o R i K o

New member
חחח אין לי מושג!!!1 גם אני תהיתי

יו, נכון שהסרטון הזה שובר את הלב? בא לי לראות שוב ולהתלונן שוב חחח

Digi Lista

New member
והינה מראש ה
לתגובה...

לא כריס המסוורת', שום גימיק של שני אחים שמשחקים יחד לא יציל אותנו, לבנאדם יש הבעה אחת קבועה פחות או יותר... אבל ריאן קוואנטן זו אופציה לא רעה, גם הוא אוסטרלי במקור (כן, גם מ'קרוב רחוק' בין השאר) ואותו ראיתי בהרבה תפקידים שונים והוא משכנע ברובם (בכלל, לתפקיד של פיניק בהחלט מתאימים אוסטרלים!יש לי לפחות עשרה מועמדים,אפילו שמתי קצת תמונות אפשריות בשרשור ההוא מהעבר עם ההצעות לתפקידים, זה שלא החלטתי אם גייל/פיטה/פיניק לא סותר את הטענה
)

Black Stain

New member
אוי שנאתי את ריאן קוואנטן בדם אמיתי..

יש לו פנים מעצבנות והמשחק שלו גרם לי לגלגל עיניים כל סצינה שהוא הופיע בה..
אבל אני לא יודעת יכול להיות שהוא השתפר מאז, ראיתי רק חצי מהעונה הראשונה...

Digi Lista

New member
זה בערך גם מה שאני ראיתי...

"דם אמיתי" גרמה לי לנטוש אחרי חצי עונה בערך, אז על שיפור שם אני לא יודעת, אבל כשריאן קוואנטן היה יותר צעיר הוא שיחק ב'קרוב רחוק' (שזו ו'שכנים' הן בית גידול לאוסטרלים...גם ליאם המסוורת' ואחיו היו שם, מה שאולי יחסית עדיף להדחיק מבחינתם...אז ניתן את ג'סי ספנסר מ'האוס'... ) ולפני שהורידו את הסדרה בארץ (ואז החזירו והורידו שוב וכו'...) שדרו הרבה פרקים איתו ואומנם זו לא סדרה שמצריכה לעיתים יכולות משחק מטורפות אבל הוא היה חמוד שם ובהחלט חיבבתי אותו, הייתה גם עוד איזו סדרה שראיתי מתישהו בערוץ 11 באיזה בוקר לפני עשר שנים או יותר והוא היה שם דיי ילדון קטן ועדיין הוא חמוד (הוא שיחק איזה אחד שעובר בין עולמות או משהו כזה) ככה שיכול להיות לו דווקא פוטנציאל, אם כי יש עוד הרבה שאפשר ללהק לפניו אם מחפשים פיניק שאמור להיות עם תדמית של גולש גלים וכאלה
...

למעלה