אז איזו מוסיקה אתם שומעים בסופ"ש הזה?

DAN1EL

New member
The Gossip - Light Light Sleep

וואו איך בא לי שהם יחזרו לעשות שירים כאלה.
בת' לא ראתה בעיניים אז.

DAN1EL

New member
Madonna - Papa Don't Preach

נראה לי שזה הכי אהוב עלי ממדונה של פעם.

ערן1987

New member
Lady Gaga - Lovegame

קראתי במאקו שחושבים לדחות את ההופעה שלה לאוקטובר בגלל המצב הבטחוני וגם בגל שהיא מכרה עד כה רק 15 אלף כרטיסים! איזה סכום עלוב.. אני חושב שגם בלי המצב הבטחוני היא לא הייתה ממלאת את פארק הירקון אבל בטח שהיא הייתה מצליחה למכור ה-ר-ב-ה יותר מ-15 אלף כרטיסים

DAN1EL

New member

ולגבי ההופעה - אף אחד לא ירצה לקנות כרטיסים להופעה כשאשכרה כל הופעה שהייתה מתוכננת לזמן האחרון בוטלה או נדחתה.
זו אחת הסיבות שגם אני לא קניתי עדיין.
&nbsp
אני בטוח שבלי המבצע היא הייתה מוכרת יפה מאוד.
הרי גם הפסיקו את מסע הפרסום והכל בגלל המבצע.
&nbsp
היה מומנטום מדהים להופעות בארץ לפני המבצע בעזה - אנשים קנו כרטיסים לכל הופעה שיצאה, והתלהבו נורא מג'סטין, הרולינג סטונס וכל ההופעות הגדולות שהיו, ועפו על כל הופעה שהגיעה לארץ (הפאקינג בקסטריט בויז מכרו שלוש הופעות מלאות, אוקיי?).

ערן1987

New member
אל תשכח אבל שבמקרה וההופעה מתבטלת

אז הצופים יקבלו את הכסף שלהם בחזרה ככה שזה לא שהכסף יילך לפח.
&nbsp
וכן, היה מומנטום מטורף!! כל כך חבל לי שכל ההופעות ההן בוטלו, גם אם הן בוטלו בצדק. אני עדיין חושב שבעובדה שהסטונס וג'סטין הגיעו לפה הופך את זה לקיץ מעולה (ואם גאגא כן תגיע בסופו של דבר זה רק יוסיף), אבל אני חושב שהוא היה יכול להיות הקיץ הכי טוב בתולדות האנושות כולה (אני מגזים קצת
) אם כל אותן הופעות שבוטלו היו מתקיימות כסדרן.

DAN1EL

New member
לא משנה. עדיין אף אחד לא יקנה כשיש סכנת ביטול.

אני מת שגהגה תופיע פה, אבל בבקשה לא בפארק הירקון!
מקום כל כך גרוע להופעה שלה.

ערן1987

New member
כשיש סכנת ביטול ברור שאף אחד לא יקנה

ולכן מצב מכירת הכרטיסים העגום. ואין מקום אחר שגאגא יכולה להופיע בו שיהיה טוב, לפחות לא מבחינת הפוטנציאל שיש לה לכמות הקהל.

DAN1EL

New member
אתה בעצמך אומר שהיא לא תמלא את פארק הירקון

גם בלי המצב הבטחוני - אז למה היא לא יכולה להופיע פשוט בגני התערוכה או בנוקיה?
למרות שגם לשני המקומות האלה יש את החסרונות שלהם.

ערן1987

New member
כי היא כבר עברה את כמות האנשים שיכולה

להיכנס לשני המקומות האלה בכל מקרה, אבל גם מלכתחילה אני חושב שהיא הייתה עושה את זה. היא יכולה להביא כ-30/35 אלף איש שזה מכובד, אבל זה לא למלא את פארק הירקון.

ערן1987

New member
Maroon 5 - Animals

שיר חדש שלהם מתוך האלבום החדש שלהם שיוצא, מסתבר, בעוד כשבוע. בכל מקרה, זה דבילי ומטומטם ולא החלטתי אם זה יותר גרוע מ-Maps או לא. יאק.

YEEZUS

New member
Jeremih - Fuck U All the Time ft. Natasha Mosley

מצווה עליכם לשמוע את זה!

למעלה