חח דווקא שיר חמוד!
Y YEEZUS New member 7/6/14 #43 שונא white trash כזה והייתי משמיד את הקיום של השיר הזה רק על כל הסבל שהאוזניים שלי עברו בתקופה שהיו חורשים לו את הצורה בכל מקום אפשרי.
שונא white trash כזה והייתי משמיד את הקיום של השיר הזה רק על כל הסבל שהאוזניים שלי עברו בתקופה שהיו חורשים לו את הצורה בכל מקום אפשרי.
ע ערן1987 New member 7/6/14 #45 white trash זה בריטני, לא זה חח אבל כן, חרשו לו ת'צורה שאין דברים כאלה
Y YEEZUS New member 7/6/14 #47 Tina Turner - Let's Stay Together לא כמו הקאבר של אל גרין, אבל עדיין מושלם.
Y YEEZUS New member 7/6/14 #50 Rihanna - Man Down מבחינתי מדובר בשיר הכי איכותי שהיא הוציאה בקריירה שלה. מראה צדדים שלא רואים בשום שיר אחר שלה.
Rihanna - Man Down מבחינתי מדובר בשיר הכי איכותי שהיא הוציאה בקריירה שלה. מראה צדדים שלא רואים בשום שיר אחר שלה.
Y YEEZUS New member 7/6/14 #57 Lana Del Rey - Brooklyn Baby נראה לי שאני הולך לאהוב את Ultraviolence. כל השירים שיצאו עד עכשיו היו טובים, אמנם לא אחידים ברמתם, אבל טובים. West Coast נשאר השיר הכי טוב באלבום הזה וגם האהוב עלי שלה.
Lana Del Rey - Brooklyn Baby נראה לי שאני הולך לאהוב את Ultraviolence. כל השירים שיצאו עד עכשיו היו טובים, אמנם לא אחידים ברמתם, אבל טובים. West Coast נשאר השיר הכי טוב באלבום הזה וגם האהוב עלי שלה.