Sugababes - Stronger הקול של מוטיה כובש אותי כל פעם מחדש. זמרת מדהימה.
A ARTPOP New member 5/2/14 #34 Sugababes - Stronger הקול של מוטיה כובש אותי כל פעם מחדש. זמרת מדהימה.
ע ערן1987 New member 6/2/14 #36 MGMT - Oracular Spectacular איזה אלבום מעולה!! אני צריך לשמוע מתישהו ת'אחרון שלהם
Y YEEZUS New member 6/2/14 #38 לא ממש התלהבתי מהאלבום הזה. אני מאוד אוהב את The Youth, Time To Pretend וגם Electric Feel, למרות שאני מעדיף את הקאבר של פרנק אושן לשיר הזה. אני אחזור אליו מתישהו.
לא ממש התלהבתי מהאלבום הזה. אני מאוד אוהב את The Youth, Time To Pretend וגם Electric Feel, למרות שאני מעדיף את הקאבר של פרנק אושן לשיר הזה. אני אחזור אליו מתישהו.
ע ערן1987 New member 6/2/14 #40 איזה שיר פרנק חידש? נשמע מסקרן! וזה אלבום גדול! אני זוכר שעפתי עליו מההתחלה
Y YEEZUS New member 6/2/14 #37 Beyoncé - Drunk in Love ft. JAY Z איזה כיף! הגיע מקום שני בבילבורד! השיר הראשון שלה מזה כבר הרבה זמן שמצא את עצמו בטופ 10. מגיע לה לגמרי.
Beyoncé - Drunk in Love ft. JAY Z איזה כיף! הגיע מקום שני בבילבורד! השיר הראשון שלה מזה כבר הרבה זמן שמצא את עצמו בטופ 10. מגיע לה לגמרי.
ע ערן1987 New member 6/2/14 #41 Lorde - Retrograde האיכות לא מדהימה (בלשון המעטה) אבל זה קאבר פשוט יפה!