מה אתם שומעים עכשיו?
D Drunk in Love New member 29/4/14 #4 טוב מאוד, החצי השני יותר טוב מהראשון. בסך הכל הפקה די מדהימה. שילוב מושלם.
L LiRs Lullaby New member 29/4/14 #7 בזמנו לא סבלתי ת'שיר, אבל אין ספק שטל פרידמן הפך לי אותו לנסבל בגרסת הכחול-לבן
D Drunk in Love New member 29/4/14 #8 אני כל כך כל כך כל כך שונא את השיר הזה! בחיי שבזמנו רציתי להקיא בערך כל פעם שנתקלתי בו. אם כבר האלבום הזה שלהם - Meet Me Halfway, Missing You
אני כל כך כל כך כל כך שונא את השיר הזה! בחיי שבזמנו רציתי להקיא בערך כל פעם שנתקלתי בו. אם כבר האלבום הזה שלהם - Meet Me Halfway, Missing You
Y YEEZUS New member 29/4/14 #9 Meet Me Halfway שיר חביב. Just Can't Get Enough (שהוא מהאלבום אחריו אם אני לא טועה?) הוא גם גילטי פלז'ר. אבל הם היו כל כך הרבה יותר טובים לפני שפרגי הצטרפה.
Meet Me Halfway שיר חביב. Just Can't Get Enough (שהוא מהאלבום אחריו אם אני לא טועה?) הוא גם גילטי פלז'ר. אבל הם היו כל כך הרבה יותר טובים לפני שפרגי הצטרפה.
D Drunk in Love New member 29/4/14 #11 לא מכיר את השירים שלהם לפני פרג'י אבל מניח שאני אוהב פחות, יש להם כמה סינגלים נפלאים איתה. JCGE
Y YEEZUS New member 30/4/14 #14 James Blake - Life Round Here שמישהו יסביר לי איך הוא חשב על שיר כל כך יפה??