No Doubt - The Singles 1992-2003 !
Y YEEZUS New member 1/5/14 #36 Lykke Li - I Never Learn אני כל כך אוהב את השם של האלבום. משהו בו מרגש אותי, וזה כולם שם של אלבום. הוא נשמע כל כך כואב ומיואש וכשמאזינים לאלבום מבינים עד כמה השם הזה מסכם בקצרה את כל מה שהוא מכיל. האזנה שלישית שלי.
Lykke Li - I Never Learn אני כל כך אוהב את השם של האלבום. משהו בו מרגש אותי, וזה כולם שם של אלבום. הוא נשמע כל כך כואב ומיואש וכשמאזינים לאלבום מבינים עד כמה השם הזה מסכם בקצרה את כל מה שהוא מכיל. האזנה שלישית שלי.
ע ערן1987 New member 1/5/14 #38 שמות של אלבומים יכולים להיות מאוד מדויקים לגבי התמה של האלבום, לגבי המהות שלו - לדעתי שם של אלבום זה משהו מאוד חשוב בעיניי. גם סלף-טייטלד יכול להיות מתאים לפעמים.
שמות של אלבומים יכולים להיות מאוד מדויקים לגבי התמה של האלבום, לגבי המהות שלו - לדעתי שם של אלבום זה משהו מאוד חשוב בעיניי. גם סלף-טייטלד יכול להיות מתאים לפעמים.
D DAN1EL New member 1/5/14 #40 שיר הנושא יפהפה. כ"כ לא מובן לפתוח אלבום עם שיר כזה, זה כאילו אולי כמו שיר לסיים איתו אלבום יותר. מצד שני - זה לא אלבום רגיל, כי כולו מלא בשירים שקטים. אני שמעתי את האלבום שלוש-ארבע פעמים ומאז לא חזרתי אליו, חוץ מכמה שירים. אולי בהמשך.
שיר הנושא יפהפה. כ"כ לא מובן לפתוח אלבום עם שיר כזה, זה כאילו אולי כמו שיר לסיים איתו אלבום יותר. מצד שני - זה לא אלבום רגיל, כי כולו מלא בשירים שקטים. אני שמעתי את האלבום שלוש-ארבע פעמים ומאז לא חזרתי אליו, חוץ מכמה שירים. אולי בהמשך.
Y YEEZUS New member 1/5/14 #48 פלייליסט בשם "הלוואי שהייתי קאנייה וסט" שהייתי שומע פעם תמיד כשהתארגנתי לבית ספר או כשהייתי ממהר לאנשהו והייתי צריך מוזיקה ברקע בזמן ההתארגנות. השירים: Addiction Champion Jesus Walks Coldest Winter Devil in a New Dress
פלייליסט בשם "הלוואי שהייתי קאנייה וסט" שהייתי שומע פעם תמיד כשהתארגנתי לבית ספר או כשהייתי ממהר לאנשהו והייתי צריך מוזיקה ברקע בזמן ההתארגנות. השירים: Addiction Champion Jesus Walks Coldest Winter Devil in a New Dress
ע ערן1987 New member 1/5/14 #50 Neneh Cherry - Everything שיר חדש ומרתק לננה שרי/צ'רי/איך צריך להגות את שם המשפ' שלה?. אהבתי!
S Showy New member 2/5/14 #52 Whomadewho-Head on my pillow איזו פאקינג עייפות. ומעניין שדווקא שאני הכי עייפה, לפעמים, בא לי לשמוע את אלקטרו כזה קצבי. אני פשוט מאוהבת בהרכב הזה וזה אחד השירים הכי טובים שלהם. https://www.youtube.com/watch?v=ZvKCGhFG0co&feature=kp יו,למות! זהו, הלכתי לישון. מחר לי יש נסיעה לירושלים, אני הולכת לישון אצל חברה.
Whomadewho-Head on my pillow איזו פאקינג עייפות. ומעניין שדווקא שאני הכי עייפה, לפעמים, בא לי לשמוע את אלקטרו כזה קצבי. אני פשוט מאוהבת בהרכב הזה וזה אחד השירים הכי טובים שלהם. https://www.youtube.com/watch?v=ZvKCGhFG0co&feature=kp יו,למות! זהו, הלכתי לישון. מחר לי יש נסיעה לירושלים, אני הולכת לישון אצל חברה.
R RihannaNavy New member 2/5/14 #57 (Lily Allen - Sheezus (Deluxe Edition שמיעה ראשונה. מטורף על כל הסינגלים חוץ מAIR BALLOON שהוא חביב.