15 שירי השנה שלי - 2014

DAN1EL

New member
מודה ששכחתי ממנו בחודשים האחרונים

ולא שמעתי אותו הרבה מאז התקופה שהוא יצא, כך שגם השיר הזה קצת נשכח אצלי.
אני דווקא לא הרגשתי שהוא אחד החזקים באלבום, יש בו משהו קצת צ'יזי ומיושן, חסר "edge", וההפקה קצת עמוסה מדי.

YEEZUS

New member
מקום 3

GIVENCHY
https://www.youtube.com/watch?v=AYyPXq_y-oc

אני מאמין שרוב הקוראים של המצעד הזה יתקשו להתחבר לשיר הזה, ואני יכול להבין את זה.
יאנג ת'אג הוא ראפר שקשה לאכול אותו. אי אפשר להבין מילה אחת אפילו שהוא מוציא בפה שלו, והוא גם זכה להרבה בדיחות עקב זה אחרי ההגשה המוזרה שלו בלהיט הענק עם ריץ' גאנג, Lifestyle.
אבל זה בדיוק מה שמבדיל אותו מראפרים אחרים - ההגשה שלו ייחודית. אתה מאמין לכל מילה שהוא מוציא מהפה שלו. אפילו לפעמים הוא ממש מצליח להזיז לך משהו בלב - ובדיוק בגלל זה השיר הזה נכנס למקום השלישי שלי, כי הוא לא רק הזיז לי את הלב, הוא פשוט כבש את כולי בזכות הרגישות האינסופית שהוא מפגין פה והפלואו החייתי באמצע השיר.
בנסיעות הארוכות והמתישות שהיו לי במסע לפולין השנה שמעתי את השיר הזה בלי סוף. משהו בו מאוד חיבר אותי למצברוח שהיה לי בפולין, והוא לעד יזכר לי כסמל לחוויה הזו.

DAN1EL

New member

ההגשה הכי מעצבנת בעולם.
נודניקית.
&nbsp
השיר תקוע, לא מתקדם לשום מקום, מעצבן, מציק.
&nbsp
הביטים אדירים, אבל הם מתבזבזים עליה.

YEEZUS

New member
מקום 1

DRUNK IN LOVE
https://www.youtube.com/watch?v=p1JPKLa-Ofc

יש כל כך הרבה שירים מהאלבום הזה שאני עדיין מתלהב מהם כאילו רק הרגע הם יצאו, כמו Haunted שחשף את הצד האיכותי יותר שיש לביונסה להציע, או No Angel הלא פחות ממושלם, וגם Blow הכל כך כיפי - ועדיין, לאף אחד לא יהיה מקום בלב שלי כמו ל-Drunk in Love.
אם יש שאלה שהעסיקה אותי כל השנה הזו ותמשיך כנראה להעסיק אותי עוד הרבה מאוד זמן היא מאיפה לעזאזל ביונסה הביאה את השיר המדהים הזה?!
ב-13 בדצמבר, כשהאלבום הזה יצא, אמרתי כבר בכל מקום אפשרי שהשיר הזה הוא השיר הכי טוב שביונסה הקליטה, ועכשיו שנה מאז האמירה הזו אני עדיין עומד מאחוריה. זה ללא ספק השיר הכי אהוב עלי השנה, ואפילו אני ארחיק לכת - זה כנראה השיר הכי אהוב עלי אי פעם.
כבר שנה שלמה שהשיר הזה מלווה אותי בכל מקום. הוא גורם לי להרגיש משהו ששום שיר אחר לא הצליח לגרום לי אף פעם. הוא השפיע עלי כל כך בהרבה מאוד תחומים, ואני מבין עד כמה זה נשמע מגוחך, אבל פאק איט, זו האמת. זה מה שמוזיקה אמורה לעשות לך. זה מה שגורם לי לאהוב כל כך מוזיקה ולהתעסק בזה בזמן הפנוי שלי.

אז כאן אני מסיים עם המצעד הזה. נהניתי מאוד לערוך אותו, ואני גאה בכל אחת מהבחירות שלי. שמעתי אחלה של מוזיקה השנה.

תודה לכל מי שעקב!

DAN1EL

New member

אדיר :)
&nbsp
מגניב שהוא עד כדי כך השפיע עליך ונכנס לך ללב.
&nbsp
לא הייתי מרחיק לכת כמוך (כמובן שזה סובייקטיבי) אבל זה בהחלט השיר הכי טוב באלבום שלה, ואחד הטובים שלה בכלל.

ערן1987

New member
מיקום קצת מוגזם בעיניי

גם אם זה שיר מאוד כיפי לא בטוח שהייתי מכניס אותו אפילו לטופ 10 שלי, אבל אני כן אוהב אותו..
&nbsp
תודה על ההשקעה במצעד המהנה והמגוון הזה :)

Music Man XD

New member
מוצדק! שיר אדיר שלה.

חפרתי עליו מספיק אז לא ארחיב במילים, אבל אני מת על השיר הזה.

DAN1EL

New member
תודה על ההשקעה! :)

נהניתי לקרוא וגם להכיר דברים חדשים פה ושם.
אהבתי את הכתיבה וכמובן את הטעם המוזיקלי.
&nbsp
מקווה שעוד אנשים יעשו מצעדי סיכום שנה בפורום. :)

ערן1987

New member
אני מתלבט אם לעשות בעצמי

אין לי רישומים או משהו כזה, אין לי איזשהו דירוג (כרגע), אין לי מעקב אחרי שירים שבלטו לי בשנה האחרונה כי הייתה לא מעט מוסיקה ששמעתי ביוטיוב. אז אני לא יודע, אולי אעשה.

למעלה