סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Vulnicura

New member
מסכמש

משהו טוב שקרה השבוע: ביום שלישי הייתה לי יום הולדת (15) והעברתי אותה בעיקר עם חברים, והיום חגגתי עם המשפחה-ואת מה שקיבלתי אפרט בהתחדשות השבוע...
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: כנל
התחדשות השבוע: גלקסי נוט 4! אני איתו עכשיו והוא אדיר!!
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: זגורי
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: savages של מרינה
אלבום השבוע: froot של מרינה7
מאכל השבוע: אין
ציטוט השבוע: כנל
תמונת השבוע: כנל
תכניות לסופ"ש: יום עבודה לפורימון, שיעורי בית..
אחר (או: מסר חשוב לאומה):x

ערן1987

New member
אתה רק בן 15??

וואו, או שאני מזדקן או שאתה ילד.. חח אבל מזל טוב!!
תתחדש על המתנה! זה בעצם פלאפון משודרג שכזה, לא? מה כ"כ מיוחד בנוט הזה?

YEEZUS

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: המזג אוויר החורפי עשה לי טוב.
משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע מעצבן, רק חיכיתי שהוא יגמר.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שכל מיני דברים כאלה ואחרים יסתדרו.
התחדשות השבוע: קניתי אייפון 6! כל כך שווה את זה.
סרט השבוע: לא היה לי זמן לזה לצערי.
סדרת השבוע: "שובר שורות" - סדרה מבריקה. השבוע רק התחלתי לראות ואני כבר בעונה השלישית (לא שזה כזה קשה כשיש בכל עונה 13 פרקים
).
ספר השבוע: -
שיר השבוע: Wolves של קאנייה וסט. לא ציפיתי בחיים לשיתוף פעולה שלו עם סיה וויק מנסה, אז זה באמת הפתיע אותי. לא התלהבתי משיר שלו ככה מאז Runaway, ועוד אפילו ה-CDQ לא יצא!
אלבום השבוע: If You Reading This It's Too Late של דרייק. יש שם כמה שירים מבריקים.
מאכל השבוע: -
ציטוט השבוע: "Donald Duck never wears pants. But when he gets out of the shower he ties a towel around his waist. I mean, what is up with that?"

תמונת השבוע: נשבע שזו תמונה אגדית.

תכניות לסופ"ש: בעיקר לנוח. כבר מזמן לא היה לי סופ"ש בלי עבודה.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תעיפו מבט לפעמים בבלוג החדש שלי.

ערן1987

New member
תתחדש על אייפון 6! איך הוא בינתיים?

אני חייב להשלים את "שובר שורות"! בכלל, אני חייב להשלים המווווווון סדרות ופשוט לא מוצא לזה את המוזה

&nbsp
עוד לא שמעתי את Wolves, מחכה שתהיה גרסה טובה באמת.

YEEZUS

New member
אחרי שלוש שנים עם אייפון 4 זה מרגיש עולם אחר.

סוללה טובה, מסך ענק וסוף סוף פלאפון מהיר.
אני מאוד מרוצה.
&nbsp
תודה! :)

DAN1EL

New member
התמונה

כתגובה למה היה הפרצוף הזה?

&nbsp
ותתחדש על הבלוג, אני אכן מעיף בו מבט ואפילו מבטים. :)
&nbsp
אייפון זה השטן, אבל תתחדש.

ערן1987

New member
לגבי התמונה של פרינס

הוא הגיש את פרס "אלבום השנה" ולפני כן אמר "אלבומים, זוכרים אותם? *השתהות של הקהל* אלבומים, עדיין חשובים. כמו ספרים וחיים של שחורים, אלבומים עדיין חשובים הלילה, ותמיד".

YEEZUS

New member
אייפון זה אדיר.

כבר 3 שנים אני עם אייפון ואני לא רואה את עצמי בעתיד עם פלאפון אחר.
ותודה!

DAN1EL

New member
אני אחדד את הכוונה שלי:

הסמארטפונים כולם הם השטן.
&nbsp
אם כבר - אז בלאקברי של פעם.
עם המקלדת האדירה שהייתה לו.
&nbsp
אנשים כבר שכחו מה זה לא לסבול כשהם מסמסים, לא לטעות כל שנייה במקשים, לא לשלוח מילים שלא התכוונת אליהן בכלל, מה זה לסמס עם מקלדת נוחה ונורמלית (או לחלופין מקשים!) ולא עם מסך מגע מזעזע שאין בו בכלל מקום לאצבעות.
&nbsp
אפל פשוט הרגילה את כולנו לסטנדרטים הכי נמוכים שיש בערך בתחום הטכנולוגיה ועוד גורמת לנו לעמוד בתור כמו מפגרים בשביל לקנות את זה.
וזו הגאוניות שלהם. הם אומרים לציבור - קחו מוצר חרא (בטריה חרא, מערכת חרא ולא נוחה שגם צריך לעדכן כל שנייה, שסיוט לכתוב בו סמסים, שיש בו אלף ואחד פאקים - וכל יום פאקים חדשים) ותתמכרו אליו ותפתחו בו תלות חולנית. וזה אשכרה עובד להם!

DAN1EL

New member
וזה עוד לפני שדיברתי על המשמעות החברתית והתרבותית

של הסמארטפונים, שמוציאה את כל מה שרע במין האנושי החוצה.
&nbsp
אין, סמארטפונים זה השטן.
זה המכשיר הכי נורא שהומצא מאז הגיליוטינה.

2Dirrty4U

New member
לא מסכימה איתך.

להקליד באייפון זה הדבר הכי נוח בעולם (מודה, לא מסתדרת עם המקלדת של האנדרואיד אבל זה כנראה עניין של הרגל) ואני מקלידה באייפון נראה לי יותר מהר מאשר במקלדת במחשב.
בשביל לא לשלוח מילים שלא התכוונת אליהן פשוט צריך לכבות את ה-autocorrect שלא ישלים לך מילים באמצע.
&nbsp
אני דווקא לא מבינה את המקלדת של הבלאקברי.. המקשים קטנטנים ולא נוחים ובשביל לעשות נקודה או פסיק צריך להיות עם תואר ראשון מינימום. ועוד יש לי ציפורניים ארוכות (טבעיות
) וזה בכלל הסיוט של כל הסיוטים להקליד בבלאקברי עם ציפורניים...
&nbsp
הסטנדרטים של אפל ממש לא נמוכים ובטח שלא הכי נמוכים - הסטנדרטים של אפל הם הגבוהים ביותר עם מערכות ההפעלה הנוחות, הבטיחותיות והידידותיות ביותר למשתמש.
אתה אולי מדבר על אנדרואיד שכל שניה צריך לעדכן משהו וכל הזמן יש לו פאקים - אני בערך 7-8 שנים עם אייפון ומרוצה עד השמיים - בחיים לא אחליף את האייפון באף טלפון אחר.
הדבר היחיד שאפשר להתלונן עליו זאת הסוללה אבל גם זה עניין לא חד משמעי וזה תלוי בשימושים של כל אחד ואחד - איתי בעבודה יש מישהו עם אייפון כמו שלי שמספיקה לו הסוללה ליום שלם ונשאר לו עוד בסוף העבודה 80% סוללה ואני עם השימושים שלי גומרת את הסוללה ממש מהר.
&nbsp
מה שמעצבן אותי (בתור אחת שמכרה טלפונים) זה אנשים שקונים אייפון "כי זה אייפון" ואין להם שמץ של מושג מה זה המכשיר הזה ומה כל הפונקציות והאופציות שיש בו.

למעלה