לא מסכימה איתך.
להקליד באייפון זה הדבר הכי נוח בעולם (מודה, לא מסתדרת עם המקלדת של האנדרואיד אבל זה כנראה עניין של הרגל) ואני מקלידה באייפון נראה לי יותר מהר מאשר במקלדת במחשב.
בשביל לא לשלוח מילים שלא התכוונת אליהן פשוט צריך לכבות את ה-autocorrect שלא ישלים לך מילים באמצע.

אני דווקא לא מבינה את המקלדת של הבלאקברי.. המקשים קטנטנים ולא נוחים ובשביל לעשות נקודה או פסיק צריך להיות עם תואר ראשון מינימום. ועוד יש לי ציפורניים ארוכות (טבעיות
) וזה בכלל הסיוט של כל הסיוטים להקליד בבלאקברי עם ציפורניים...

הסטנדרטים של אפל ממש לא נמוכים ובטח שלא הכי נמוכים - הסטנדרטים של אפל הם הגבוהים ביותר עם מערכות ההפעלה הנוחות, הבטיחותיות והידידותיות ביותר למשתמש.
אתה אולי מדבר על אנדרואיד שכל שניה צריך לעדכן משהו וכל הזמן יש לו פאקים - אני בערך 7-8 שנים עם אייפון ומרוצה עד השמיים - בחיים לא אחליף את האייפון באף טלפון אחר.
הדבר היחיד שאפשר להתלונן עליו זאת הסוללה אבל גם זה עניין לא חד משמעי וזה תלוי בשימושים של כל אחד ואחד - איתי בעבודה יש מישהו עם אייפון כמו שלי שמספיקה לו הסוללה ליום שלם ונשאר לו עוד בסוף העבודה 80% סוללה ואני עם השימושים שלי גומרת את הסוללה ממש מהר.

מה שמעצבן אותי (בתור אחת שמכרה טלפונים) זה אנשים שקונים אייפון "כי זה אייפון" ואין להם שמץ של מושג מה זה המכשיר הזה ומה כל הפונקציות והאופציות שיש בו.