סכמ"ש

DAN1EL

New member
לצערי יש לי אייפון, ככה שאני מכיר את המכשיר

וסובל ממנו כבר שנים.

לא רציתי אייפון.
היה לי בלאקברי ונדפקה לו הבטריה, התעצלתי ללכת לתקן, ואז אבא שלי קנה לי בחו"ל אייפון 5 על דעת עצמו ובגלל שגם ככה הייתי צריך לתקן את הבלאקברי (זה היה לפני איזה שנתיים-שלוש כבר) נשארתי עם האייפון עד היום (וגם כי מה לעשות, אבא קנה כבר!).

אני שונא לסמס בו.
ברור שביטלתי את ה"אוטוקורקט", אבל עדיין יוצא שאתה מקליד איכשהו דברים לא נכונים.
עד היום לא התרגלתי להקלדה באייפון (ואני לא נכה, אוקיי? במחשב אני מקליד במהירות עצומה וכך גם בכל מכשיר אחר!).
זה אפשרי, אבל זה לא נוח כמו בלאקברי או פלאפון מקשים רגיל. פשוט לא.

לגבי הבטריה - אני עד היום לא מבין מה הקטע לעשות מכשיר שמבחינת טלפון הוא גרוע (חיוג, סמסים, הקלדה, דיבור, שמיעה, קליטה, רמקול מזעזע) ושהיתרון היחיד שלו הוא בכך שהוא גם מחשב - אם הבטריה שלו לא מחזיקה דקה ברגע שאתה משתמש בו כמו במחשב! כלומר - אם עשית באייפון את מה שעושים באייפון - אינטרנט, אפליקציות, תמונות, ווטאבר - נגמרת לך הבטריה תוך שנייה.
ואת עוד מדברת עם בן אדם שאין לו אפליקציות כמעט בכלל (זה מעניין לי ת'תחת), אין לו פייסבוק, אין לו אינסטגרם ואין לו טוויטר.
אז אני לא רוצה לדמיין מה עובר על הסוללה של מי שכן משתמש בכל האופציות הללו.

והעדכונים - זה הכי מזעזע!
מה הפאקינג קטע של לעדכן תוכנה כל חודש? ואז הכל נדפק? מה?!

ושוב - זה עוד לפני שדיברתי על מה שקרה לנו כחברה אנושית בעקבות הטכנולוגיה הזאת.
לשם כך פשוט צריך לראות את "מראה שחורה" או סתם להסתובב דקה וחצי בכל מקום ציבורי או סתם לעבוד עם נוער ועם אנשים צעירים.

הפכנו להיות תרבות האייפון.
זה נורא.

DAN1EL

New member
אה, וגם במשחקים אני לא משתמש.

שלוש שנים יש לי את המכשיר ואפילו לא בדקתי איזה משחקים יש בו, שלא לדבר על להוריד משחקים בעצמי.
ככה שאם יש לאייפון יתרונות בתחום הזה -
א. אני לא מכיר אותם ולא רוצה להכיר. פארמוויל, אנגרי בירדס - זה דברים שמעולם לא ראיתי בעיניים שלי בכלל, רק שמעתי את השם שלהם - וזו הייתה הפעם האחרונה שבכלל שמעתי על משחקים כלשהם (המילים "פארמוויל" ו"אנגרי בירדס" בטח נשמעות לך כבר כמו רטרו).
ב. הבטריה בטח דופקת גם את זה.

2Dirrty4U

New member
אני מרגישה כאילו אנחנו מדברים על טלפונים שונים לגמריי

אני מבטיחה לך שאם תנסה אנדרואיד ולא אייפון אתה עוד יותר תזדעזע

&nbsp
אני לגמריי משתמשת באייפון כמחשב, אני חורשת על אפליקציות למיניהן, קבוע הפייסבוק והווטסאפ דולקים, מצלמת הרבה תמונות, כל הזמן באינטרנט (נגמרת לי בחודש חבילת גלישה של 5 ג'יגה כשאנשים לא מסיימים 2 ג'יגה בחודש), שומעת מוזיקה קבוע אפילו כשאני סתם יוצאת לטייל עם הכלב, רואה סרטונים והדבר היחיד שאני לא עושה זה לשחק.. אולי מידי פעם מורידה איזה משחק שאני משתעממת ממנו אחרי יומיים ומוחקת.
לכמה מספיקה לי סוללה? בערך לחצי יום אבל קבוע יש לי בתיק מטען (הכבל USB + השקע קיר + מטען לרכב שקע מצת) וסוללה ניידת להטענה. לא קורה מצב שאני נשארת בלי סוללה בכלל.
&nbsp
ועל איזה עדכונים אנחנו מדברים?

2Dirrty4U

New member
S.876?

הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה עדכון מערכת ההפעלה iOS... מה שאתה לא חייב בכלל לעדכן אם אתה לא רוצה.
וגם זה לא עדכון קבוע - הם פעם בכמה חודשים טובים מוציאים גרסאות שדרוג לבאגים קיימים.
ה-iOS החדש ביותר זה ה-8 שיצא כגרסת בטא בספטמבר וכיום הגרסה הקיימת לעדכון זה 8.1.3
&nbsp
אני לא מעדכנת קבוע בכל עדכון שיוצא אלא רק אם יש שיפור או שינוי משמעותי.
&nbsp

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי סוף סוף ציון בעבודה האחרונה של התואר הראשון, ככה שעכשיו רשמית (טוב, חוץ מעניין הטפסים וכו') יש לי תואר ראשון!

משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי כזה דבר.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה סבבה ומגניב.
התחדשות השבוע: קעקוע חדש

סרט השבוע: "פעילות על טבעית: המסומנים" - הפתיע אותי לטובה! יותר טוב מהסרט הרביעי בסדרה, בעיניי. חולה על פעילות על-טבעית.

בנוסף לכך, לצורך תחקיר כלשהו, ראיתי כל מיני סרטים - חלקם בצפייה שנייה, חלקם בצפייה מאתיים (
) - "הכוכב הכחול", "משהו טוטאלי", "אגדה עירונית" (
), "צעקה" (
).
סדרת השבוע:

ספר השבוע: "צורות" של יונה וולך וספר שמות.
שיר השבוע: Bobby Womack - California Dreamin, וגם "אל תאחר" של קרולינה.
אלבום השבוע: קרולינה - זוהר
מאכל השבוע: ---
ציטוט השבוע: כל כך הרבה ציטוטים אגדיים מ"צעקה" המושלם
הנה אחד מהם:
"Now Sid, don't you blame the movies. Movies don't create psychos. Movies make psychos more creative!"
קווין וויליאמסון היה כזה תסריטאי מלך בניינטיז.

תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון מצלם שוב את קול מוהר, בדיוק כשתהיתי לאן לעזעזל הוא נעלם. אני חולה על הקעקועים שלו (ובכלל על "קעקועי כלא" וקעקועי הום-מייד/SNP).
תכניות לסופ"ש: וואלה לא יודע. אולי בערב הולכים לסרט.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): נמאס לי מכל ההייטרים של החורף! ונמאס גם מכל נביאי הזעם הנסחפים! לא כל פעם שיורד גשם במשך יומיים-שלושה צריך לקרוא לזה "סערה". זה נקרא "חורף" - תכירו, נעים מאוד! אה, ואם אנחנו כבר בנושא הזה: אפשר להפסיק לדבר על השלג בירושלים כל שנה במונחים של תופעת טבע מדהימה/אסון אקולוגי? תנו לי לספר לכם משהו: בירושלים יורד שלג בחורף. כמעט כל חורף וחורף. אפשר עכשיו להתמודד עם העובדה הזו ולהמשיך הלאה? תודה.

ערן1987

New member
מז"ט על סיום התואר! איזה כיף :)

וגם על הקעקוע החדש חח.. מה עשית הפעם ואיפה?
&nbsp
מה שכתבת על השלג בירושלים

DAN1EL

New member
תודה!

קעקוע קטן יחסית, ציור של חללית (שאני ציירתי) בצד של הזרוע כזה (קשה להסביר, אני אשלח לך תמונות בוואטסאפ אם אתה רוצה).

ערן1987

New member
ועכשיו אני!

משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף נסגרו כל העניינים למסיבת הרווקים שאני מארגן לחמישי בערב.. העיקר שזה יעבוד כמו שצריך.

משהו רע שקרה השבוע: מלא כאבי ראש בקשר לאותה מסיבת רווקים

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הלילה יתקיים האוסקר, וו הו!! איזה כיף.. חוץ מזה, בחמישי בערב יש מסיבת רווקים לחבר טוב אז יהיה כיף

התחדשות השבוע: האמת? כלום

סרט השבוע: באופן מפתיע לא ראיתי אף סרט השבוע, למרות שהיה בטלוויזיה את "הבאבאדוק" שאני מת לראות כבר נצח נצחים.. מזל שהקלטתי אותו

סדרת השבוע: הפסקתי עם "המירוץ למיליון", לא יודע אם אחזור אליו.

ספר השבוע: נאדה

שיר השבוע: סיה ו"שנדליר" + Elastic Heart. נו, מה לעשות, זה ממכר

אלבום השבוע: לא בדיוק אלבום, יותר הופעה חיה של דמיאן רייס. איזה תותח

מאכל השבוע: ביום אחד השבוע הלכתי עם חברים מהעבודה לאכול באגאדיר. אחרי התלבטות בין המבורגר 220 גרם להמבורגר שלהם עם בשר בקר וטלה (ברח לי השם שלו), החלטתי ללכת על ה"בנאלי" שעדיין היה ממש טעים!

ציטוט השבוע: אוף, אני גרוע בדברים האלה

תמונת השבוע: זה מה שקורה כשמציקים לכלבים שלך

תכניות לסופ"ש: בשישי הייתי עם החברה ובערב לא יצאתי, היא יצאה לעבוד ולא היה לי כוח לצאת חח.. בשבת הייתי אצל ההורים והיה נחמד :)

אחר (או: מסר חשוב לאומה): יאללה אוסקר! יהיה כיף!

DAN1EL

New member
אתה לא רציני לגבי "שנדליר"

שיר אדיר והכל, אבל אתה ממש הקמת דת סביבו!

&nbsp
של מי הכלב?

ערן1987

New member
חחח נו מה לעשות, אני באמת חולה על "שנדליר"

חורש עליו כמעט בלי הפסקה מאז שיצא לפני כמה שנה.. כשאתה מאוהב אז אתה מאוהב, אי אפשר לשלוט בזה

&nbsp
זה הכלב של ההורים שלי, שאני עדיין רגיל להגיד שהוא שלי חח.. יש להם/לנו אותו כבר 9 שנים בערך

למעלה