לצערי יש לי אייפון, ככה שאני מכיר את המכשיר
וסובל ממנו כבר שנים.
לא רציתי אייפון.
היה לי בלאקברי ונדפקה לו הבטריה, התעצלתי ללכת לתקן, ואז אבא שלי קנה לי בחו"ל אייפון 5 על דעת עצמו ובגלל שגם ככה הייתי צריך לתקן את הבלאקברי (זה היה לפני איזה שנתיים-שלוש כבר) נשארתי עם האייפון עד היום (וגם כי מה לעשות, אבא קנה כבר!).
אני שונא לסמס בו.
ברור שביטלתי את ה"אוטוקורקט", אבל עדיין יוצא שאתה מקליד איכשהו דברים לא נכונים.
עד היום לא התרגלתי להקלדה באייפון (ואני לא נכה, אוקיי? במחשב אני מקליד במהירות עצומה וכך גם בכל מכשיר אחר!).
זה אפשרי, אבל זה לא נוח כמו בלאקברי או פלאפון מקשים רגיל. פשוט לא.
לגבי הבטריה - אני עד היום לא מבין מה הקטע לעשות מכשיר שמבחינת טלפון הוא גרוע (חיוג, סמסים, הקלדה, דיבור, שמיעה, קליטה, רמקול מזעזע) ושהיתרון היחיד שלו הוא בכך שהוא גם מחשב - אם הבטריה שלו לא מחזיקה דקה ברגע שאתה משתמש בו כמו במחשב! כלומר - אם עשית באייפון את מה שעושים באייפון - אינטרנט, אפליקציות, תמונות, ווטאבר - נגמרת לך הבטריה תוך שנייה.
ואת עוד מדברת עם בן אדם שאין לו אפליקציות כמעט בכלל (זה מעניין לי ת'תחת), אין לו פייסבוק, אין לו אינסטגרם ואין לו טוויטר.
אז אני לא רוצה לדמיין מה עובר על הסוללה של מי שכן משתמש בכל האופציות הללו.
והעדכונים - זה הכי מזעזע!
מה הפאקינג קטע של לעדכן תוכנה כל חודש? ואז הכל נדפק? מה?!
ושוב - זה עוד לפני שדיברתי על מה שקרה לנו כחברה אנושית בעקבות הטכנולוגיה הזאת.
לשם כך פשוט צריך לראות את "מראה שחורה" או סתם להסתובב דקה וחצי בכל מקום ציבורי או סתם לעבוד עם נוער ועם אנשים צעירים.
הפכנו להיות תרבות האייפון.
זה נורא.
וסובל ממנו כבר שנים.
לא רציתי אייפון.
היה לי בלאקברי ונדפקה לו הבטריה, התעצלתי ללכת לתקן, ואז אבא שלי קנה לי בחו"ל אייפון 5 על דעת עצמו ובגלל שגם ככה הייתי צריך לתקן את הבלאקברי (זה היה לפני איזה שנתיים-שלוש כבר) נשארתי עם האייפון עד היום (וגם כי מה לעשות, אבא קנה כבר!).
אני שונא לסמס בו.
ברור שביטלתי את ה"אוטוקורקט", אבל עדיין יוצא שאתה מקליד איכשהו דברים לא נכונים.
עד היום לא התרגלתי להקלדה באייפון (ואני לא נכה, אוקיי? במחשב אני מקליד במהירות עצומה וכך גם בכל מכשיר אחר!).
זה אפשרי, אבל זה לא נוח כמו בלאקברי או פלאפון מקשים רגיל. פשוט לא.
לגבי הבטריה - אני עד היום לא מבין מה הקטע לעשות מכשיר שמבחינת טלפון הוא גרוע (חיוג, סמסים, הקלדה, דיבור, שמיעה, קליטה, רמקול מזעזע) ושהיתרון היחיד שלו הוא בכך שהוא גם מחשב - אם הבטריה שלו לא מחזיקה דקה ברגע שאתה משתמש בו כמו במחשב! כלומר - אם עשית באייפון את מה שעושים באייפון - אינטרנט, אפליקציות, תמונות, ווטאבר - נגמרת לך הבטריה תוך שנייה.
ואת עוד מדברת עם בן אדם שאין לו אפליקציות כמעט בכלל (זה מעניין לי ת'תחת), אין לו פייסבוק, אין לו אינסטגרם ואין לו טוויטר.
אז אני לא רוצה לדמיין מה עובר על הסוללה של מי שכן משתמש בכל האופציות הללו.
והעדכונים - זה הכי מזעזע!
מה הפאקינג קטע של לעדכן תוכנה כל חודש? ואז הכל נדפק? מה?!
ושוב - זה עוד לפני שדיברתי על מה שקרה לנו כחברה אנושית בעקבות הטכנולוגיה הזאת.
לשם כך פשוט צריך לראות את "מראה שחורה" או סתם להסתובב דקה וחצי בכל מקום ציבורי או סתם לעבוד עם נוער ועם אנשים צעירים.
הפכנו להיות תרבות האייפון.
זה נורא.