MAN OF STEEL
|חפירה|ללא ספוילר
טוב, סוף סוך אחרי יום שבת גדוש במיוחד עם משמרת בוקר ואחרי זה מסיבת יום הולדת לבת של בת דודה שלי בת השנה... {וכל זה אחרי שעתיים וחצי של שינה אתמול בלילה חח
}
הגיע הזמן לחפור על הסרט היפה שראיתי אתמול
קודם נתחיל בזה שאני באתי הכיייייייייייייי ניטרלית שיש היות ולא עשיתי "תחקיר" מעמיק על הסרט ושחקניו... האמת שרציתי לראותו מהסיבה הפשוטה שמדובר בעוד סרט על סופרמן... (אני מתה מתה מתה!!!! על גירסת סופרמן של לויס וקלארק של טרי אצ'ר ודין קיין, לא חובבת ממש של סמולוויל)
כך כמו שאמרתי באתי הכי נטולת ביקורת שרק ניתן ואני יכולה לומר שמאתי את עצמי אוהבת את השינויים שעשו לעלילה, לדעתי הוסיף המון הצורה בה נערך הסרט שלא נתקע רק בתקופה מסוימת אלא שילבו כמה דברים במקביל.. עזר לי להבין לא מעט את הרגש של הדמויות עצמן...
בנוגע לעלילה עצמה, מצאתי את עצמי מבולבלת מחלק מהשינויים והדרך בה הוצגה העלילה, אבל באוםן כללי אהבתי אותה כך שהשינויים הקלים לא הפריעו לי ממש... מה שכן מבחינת רקע נתנו מלא שזה הפתיע ממש לטוב כי בדרך כלל שומרים איזשהו "סוד" להמשך...
בנוגע לשחקנים... אישית לא היה לי מושג מי מגלם את מי ולא הכרתי ממש את השחקנים הראשיים (פרט לזו שגילמה את לויס שאותה נזכרתי מאוחר יותר ממכושפת...)
היה מפתיע לגלות את כריסטופר מלוני
שמאז ומתמיד אהבתי אותו בחוק וסדר מדור מיוחד
ועוד כמה שחקנים שמצאתי את עצמי מכירה מתוכניות/סרטים אחרים...
ממה שכן יצא לי לקרוא כאן בפורום, הדבר היחיד שכן אסכים עם שירי לגביו זה בנוגע לאלימות בסרט שלדעתי מעט נסחפו עם העניין וגם בכל נושא החלל ושות'... מזל שלא הלכתי לראות את זה ב4D כי אחרת הגב שלי היה הולך פייפן.... הדבר היחיד ששיגע אותו באיירון מן ב4D זה המכות שבגב... אז לו הייתי רואה את זה בסרט הזה נראה לי הייתי מחרפנת למרות כל הכיף שב4D.
סך הכל סרט שממש שווה צפייה לכל אוהבי סופרמן
הייתי הולכת לראותו שוב
ידוע למישהו אם גם זה יהפך לטרילוגיה כמו באטמן