קליל לשבת

9??? השם ישמור, איך מתכוננים לזה?

יקירי אני מאחלת לך המון המון בהצלחה, אחד אחד אתה תכבוש ותצליח בכולם

סופרמן הסרט החדש-חובה צפייה

האמת רציתי כבר לכתוב בלילה אבל הייתי עייפה מידי ועכשיו גם חייבת לעוף לעבודה כך שפוסט נרחב אכתוב יותר. מאוחר...

כרגע פשוט היה חשוב לי לומר שמאוווד נהנתי מהסרט ושאישית אני ממש ממש לא מבינה את הקטילה שלו על ידי המבקרים...

שבת מהנה לכולם:)

YEY אהבת אותו......

תכתבי את הפוסט שלך, ונמשיך לדסקס אותו. גם אחרי שבוע שראיתי, אני עדיין מתלהבת כמו ילדה קטנה מהעלילה (והנרי קאוויל כמובן)

Macphista

New member
רכבת לילה לליסבון

הנה הטריילר- https://www.youtube.com/watch?v=NkIJ0f-IXLM

ראיתי אתמול בלילה והיה ממש... מושלם.
קשה לי להגיד שהסרט רץ לי בראש עכשיו או שהוא שינה אותי לכל החיים אבל הוא כן גרם לי לחשוב על חיי כמו שהדמות בסרט חשבה על חייה בהשוואה לכל מה שהוא נחשף אליו.
קיצור נהנתי- בנוי טוב, משחק טוב, מעניין. מניחה שיש שיגידו שהיה איטי לפרקים אבל אני לא הרגשתי כך. כל שנייה הייתה בעלת משמעות. גם שניות השקט.
ובאמת שכשהאורות נדלקו בסוף הסרט ישבתי עוד שנייה במושב לפני שקמתי ופשוט חשבתי- מושלם.

ואומג ג'רמי איירונס הזדקן ממש!

Shiri from the block

Active member
ראיתי אתמול הכלכלב והשועל אני מתחילה להקדיש כל שישי בערב לצפייה בסרט דיסני ישן אחר, סתם כי אני מתגעגעת

אז שבוע שעבר ראיתי במבי בפעם הראשונה וממש ממש לא אהבתי את הסרט... 40 דקות ממנו היו משעממות בטירוף ששום דבר מעניין לא קרה, ואז ב-20 דקות האחרונות היה קצת אקשן והעלילה זזה..

אתמול ראיתי הכלבלב והשועל אחרי שלא ראיתי את זה אולי 15-16 שנה, ו-וואי איזה סרט עצוב!!!

בכלל אני שמה לב שפעם לדיסני היה יותר אומץ לעשות סרטים עצובים מהיום! והיום אני מתכוונת שנות ה-90 ומעלה ששם הסרטים היו קצת יותר שמחים חח
בקיצור איזה סרט חמוד ומתוק, אני כל כך אוהבת אותו!!
שבוע הבא אני כנראה אראה שלגייה
כי גם אותו לא ראיתי מיליון שנה... ונראה מה עוד יהיה בהמשך!

Jimmy Kane

New member
יש לי את זה בקלטת |מאוהב"

איזה געגועים לפעם, פעם הייתי רואה כל שבת מלא סרטי דיסני

אגב אני חושב שהסרט הגיבן מנוטרדאם שיצא איפשהו בשנות ה90 נחשב לסרט הכי אפל והכי כבד שיצא מדיסני
הייתי שמח אם קוואזימודו או אזמרלדה היו מופיעים בOUAT

ראיתי את הפרק הראשון של "תחת כיפה שקופה"

הפרק כבר נתפתח בשינוי של הספר, לא אהבתי את זה, והיו עוד כמה דברים ששינו בספר, מצד אחד זה טוב כי זה לא הופך לצפוי, מצד שני זה כמו בגידה

אבל בנתיים אהבתי, הפרק עף לי ממש מהר, עשוי טוב, שחקנים טובים, השחקן הראשי די אלמוני אבל נראה טוב ומשחק טוב.
אני אמשיך איתה.

shirush3

New member

הפעם האחרונה שהייתי באילת הייתה בסוף 2008
(וואוו אני באמת חייבת אילת! זה לא הולך ככה
)

ד"א שאלת אותי על אתר ממולץ לרכישת ספרים אז יש את אמזון ואת בוק דפוסיטורי - http://www.bookdepository.co.uk/
באמזון יש עלות משלוח, אבל המחירים יוצאים קרובים אז תבדקי איפה יוצא לך יותר זול

למה כתבתי עלי?? = אלי

אמזון זה רק באנגלית, לא?

וזה באמת לא בסדר!! מהר לאילת, אבל לא עכשיו
חם, מגעיל ןמלא ילדים וואחשים

MAN OF STEEL
|חפירה|ללא ספוילר

טוב, סוף סוך אחרי יום שבת גדוש במיוחד עם משמרת בוקר ואחרי זה מסיבת יום הולדת לבת של בת דודה שלי בת השנה... {וכל זה אחרי שעתיים וחצי של שינה אתמול בלילה חח
}

הגיע הזמן לחפור על הסרט היפה שראיתי אתמול

קודם נתחיל בזה שאני באתי הכיייייייייייייי ניטרלית שיש היות ולא עשיתי "תחקיר" מעמיק על הסרט ושחקניו... האמת שרציתי לראותו מהסיבה הפשוטה שמדובר בעוד סרט על סופרמן... (אני מתה מתה מתה!!!! על גירסת סופרמן של לויס וקלארק של טרי אצ'ר ודין קיין, לא חובבת ממש של סמולוויל)

כך כמו שאמרתי באתי הכי נטולת ביקורת שרק ניתן ואני יכולה לומר שמאתי את עצמי אוהבת את השינויים שעשו לעלילה, לדעתי הוסיף המון הצורה בה נערך הסרט שלא נתקע רק בתקופה מסוימת אלא שילבו כמה דברים במקביל.. עזר לי להבין לא מעט את הרגש של הדמויות עצמן...

בנוגע לעלילה עצמה, מצאתי את עצמי מבולבלת מחלק מהשינויים והדרך בה הוצגה העלילה, אבל באוםן כללי אהבתי אותה כך שהשינויים הקלים לא הפריעו לי ממש... מה שכן מבחינת רקע נתנו מלא שזה הפתיע ממש לטוב כי בדרך כלל שומרים איזשהו "סוד" להמשך...

בנוגע לשחקנים... אישית לא היה לי מושג מי מגלם את מי ולא הכרתי ממש את השחקנים הראשיים (פרט לזו שגילמה את לויס שאותה נזכרתי מאוחר יותר ממכושפת...)

היה מפתיע לגלות את כריסטופר מלוני
שמאז ומתמיד אהבתי אותו בחוק וסדר מדור מיוחד
ועוד כמה שחקנים שמצאתי את עצמי מכירה מתוכניות/סרטים אחרים...

ממה שכן יצא לי לקרוא כאן בפורום, הדבר היחיד שכן אסכים עם שירי לגביו זה בנוגע לאלימות בסרט שלדעתי מעט נסחפו עם העניין וגם בכל נושא החלל ושות'... מזל שלא הלכתי לראות את זה ב4D כי אחרת הגב שלי היה הולך פייפן.... הדבר היחיד ששיגע אותו באיירון מן ב4D זה המכות שבגב... אז לו הייתי רואה את זה בסרט הזה נראה לי הייתי מחרפנת למרות כל הכיף שב4D.

סך הכל סרט שממש שווה צפייה לכל אוהבי סופרמן
הייתי הולכת לראותו שוב

ידוע למישהו אם גם זה יהפך לטרילוגיה כמו באטמן

Shiri from the block

Active member
לפי מה שקסם מעשית אמרה זה יהיה חלק מטרילוגיה ככה שזה דווקא מעודד אותי שהסרטים הבאים אולי יהיו יותר טובים ויותר נראה את קלארק..
אני כנראה מיושנת כי אני אוהבת דברים כמו שהם

בדיוק היה לי על זה דיון בסופש עם המשפחה, איך בכל הסרטים של הגיבורי על לאחרונה משנים אותם לגמרי..
בבאטמן עשו אותו רציני יותר וירדו על כל הקטע של הגאג'טים והחגורה הצהובה שלו..
בסקייפול של ג'יימס בונד (היה בסופש) גם לא היו גאג'טים וזה סתם היה נראה כמו סרט אקשן רגיל
בסופרמן עכשיו גם שינו את קריפטון לגמרי, קלארק לא ממש הזכיר לי את הסופרמן שאני מכירה, לויס לא הייתה כמו מה שאני מכירה..

לא אוהבת את השינויים האלה.. אבל כנראה שאני מיעוט.
ועוד בתור מישי שחולה על אקשן ומכות הרגיש לי כאילו כל העניין בסרט זה כמה שיותר פיצוצים ואפקטים

למעלה