parenthood, הבית הלבן, ארץ הפלאות, 100
עשיתם לי חשק לתת הזדמנות לארץ הפלאות. אי אפשר להשוות בין תחילת העונה לפרקים האחרונים. כולם מתעלים על עצמם מבחינת המשחק והעלילה. עוד לא ראיתי את הפרק עם המלכה האדומה, אני חושבת שזה האחרון ששודר, אני יודעת שקורה מופיעה בו אבל לא שום דבר מעבר.
טווידל זו יציאה גאונית! הג'ברווקי מדהימה, מאוד אהבתי את הפרשנות של היוצרים לגבי היצור שנשלט ושולט בפחד, והאיפור שלה בכלל מעולה. השינוי שחל באנסטסיה מעניין, לא ממש הבנתי למה היא השתנתה מהקצה לקצה, אבל אני זורמת עם התוכנית. עוד משהו חושב שהיא דומה מאוד ליעל בר זוהר?
אני לא אוהבת בכלל את הטוויסט עם הג'יני, האחים, מטה הקסמים וג'פאר, אני מחכה לראות אך העלילה תסתיים. תהיה עונה 2?
הבית הלבן - מאכזב מאוד, והפסקתי לראות בסוף עונה 3. לא יודעת אם אני אחזור. למרות שמאוד אהבתי דמויות מסויימת ואת העלילה שהצימדו לה (למשל CJ והשומר ראש שלה), אני פשוט משועממת נורא וכל פרק לוקח לי כמה ימים לסיים, ואני לא מבינה גם ככה את העלילה.....
100 - סדרה חדשה של הרשת CW, מבוסס על ספר מסתבר. בנתיים יש רק 2 פרקים, מזכיר לי את בעל זבוב ומשחקי הרעב ביחד. היה לי משעמם במכון כושר, התחלתי לראות את הפרק, ולפני שהבנתי מה קורה רצתי קילומטר שלם..... אתמול היה פרק נוסף, מקווה לראות אותו מחר
paenthood
- עונה השלישית משעממת. תודה לאל שנפטרים מהדי, אולי הדמות הכי מתנשאת שיש במשפחה הזאת.
החתונה המקסימה של קרוסבי וג'זמין הייתה מרגשת מאוד. בכלל, קרוסבי הוא הדמות הגברית האהובה עלי בסדרה, הוא התשנה והתבגר מאוד מאז הפעם הראשונה שראינו אותו על המסך, והפך להיות איש מאוד אחראי ומעניין. בסוף העונה אדם מאוד הרגיז אותי, הוא המשיך להתנהג כאילו קרוסבי הוא אחיו ולא השותף שלו, והגיע לו שקרוסבי העיף אותו מתפקיד השושבין וכעס עליו. התבונה של אדם לא הרשימה אותי, וההרגישה לי מאוד מזוייפת למרות שהיא נכונה מאוד, בעיקר לסדרה הזאת. גם הנשיקה המטופשת שלו וההתנהגות שלו עם כרסטינה אחרי היו טיפסויות לאדם שחושב שהוא מושלם, ותמיד מנסה לרצות את כולם ורק גורם ליותר בעיות במקום להיות כנה מהתחלה, יש לי הרגשה שהוא תמיד מרגיש צורך להצטדק כדי לצאת בסדר בעיניי עצמו והסביבה....
סיפור האימוץ של ג'וליה וג'ואל היה מסטיק נמשך ומעצבן, עשוי בצורה לא אמינה. אהבתי מאוד את מערכת היחסים בין ג'וליה להריונית, למרות שבשלב מסויים זה היה קצת כואב בעיניים לראות. ג'וליה התנהגה בבגרות והשלמה מושלמת של המצב, הפרקים האחרונים ממש קרעו לי את הלב, וידעתי שהם יחליטו לאמץ, הסצנה האחרונה הייתה מרגשת מאוד.
יש לי הרגשה שהתינוקת החדשה שייכת רק לכרסטינה, ממש לא נראה שמשהו מבני המשפחה חוץ ממנה מתעניין בה.....
היה מענין לראות את ההתפתחות של הילדים של שרה, מערכת היחסים של דרו והחברה שלו חמודה וכיפית.
עונה 4 - אנחנו רק בפרק 5, אבל יש שיפור ניכר.
שרה עדיין מעצבנת, מאורסת לילד שלה שזו עלילה מיותרת לגמרי.... מקווה שריי רומנו לא סתם מעביר את הזמן והוא יהיה חלק קבוע מהקאסט והחבר החדש של שרה
הסיפור החדש של כרסטינה קשה מנשוא, אני לא יכולה להאמין כמה אני ובעלי מזדהים איתה ועם אדם (לא בתור דמויות, אלא בתור משפחה). אני כמובן לא חולה בסרטן, אבל כל שאר הדברים שקורים להם בחיים, עבודה וילדים מאוד דומה לחיים שלנו..... ההתבגרות של מקס מדהימה, במיוחד בפרק שהוא מחליט לרוץ למועצת תלמידים. שוב, לא הסכמנו עם אדם וכעסנו על כרסטינה שכנענת פעם אחר פעם לאדם, והתרגשנו שהיא סוף סוף עמדה על דעתה מולו. מחכה לה עונה מעניינת מאוד, אני מקווה שלא יחזירו את הטי כדי לתמוך בה.
אני מאוד לא אוהבת את ההורים. האימא אנמית כלכך, אני חושבת שזו השחקנית, כי בעונה הראשונה נתנו לה עלילה מעניינת, אבל היא פשוט לא גמרה לי לחבב אותה או להזדהות או לרצות שמשהו טוב יקרה לה. אני לא יכולה שלא להשוות לסאלי פילד הנפלאה באחיםואחיות.
זיק, עוד דמות מעצבנת. אהבתי אך שהוא התחבר לילדון שחזר מהצבא, ואני די בטוחה שהביאו אותו לאמבר. אני מאוד אוהבת את השחקן, ראיתי אותו ב friday night lights שם הוא שיחק שחקן פוטבטל מעיר קטנה שמתגייס לצבא, זה מרגיש קצת כאילו הוא ממשיך את אותה הדמות.
זיק הוא git מושלם, אני מאוד לא אוהבת את הדמות שלו. טרחתי לחפש לבעלי את הפירוש במילון, ואחרי הרבה שבועות של ויכוחים הוא הסכים איתי
. A completely ignorant, childish person with no manners.
A person who feels justified in their callow behavior.