טופיק

Shiri from the block

Active member
אני חולה על הסדרה הזאת!! כל כך הומריסטית וכל כך צוחקים על עצמם ועל התעשייה ועוד דברים בנוסף..
הם היו קרועים לגמרי וזה לגמרי הטלנובלה הכי אהובה עלי!
היו פסיכים, היו משוגעים, זה היה לא צפוי, הזוי, מצחיק.. חח אין על התוכנית הזאת.

יסמין@

New member
בדיוק!!

יש שם שיחות כל כך שנונות ואינטליגנטיות, משחקי לשון שונים וכו'. לא צחוקים ברמה של גיחי גיחי וסלספטיק פשטני וירוד. הומור משובח ואינטליגנטי, ציניות משעשעת וכו'. וגם אני אהבתי את המבט המבודח על התעשייה, שבה שותפים/ות כל היוצרות/ים של הסדרה
הרי גם לסדרה עצמה יש מפיקים ובמאים ותסריטאים ו"הוט" עצמה שבסדרה נקראת "שוס" וצבעי הלוגו שלה הם בדיוק כמו הלוגו של הוט. וגם שבאותה סדרה מעורבים יסודות שונים: דרמה, קומדיה, אימה, מתח ועוד ועוד. זו הטלנובלה הכי מבריקה שראיתי אי פעם. לשם השוואה, אהבתי גם את "האלופה", אבל בכל זאת "טלנובלה בע"מ" היא בכל זאת משהו מיוחד מאוד.

יסמין@

New member
ונזכרתי

בעוד משהו שממש אהבתי: כל קטעי החלומות, הפנטזיות וכו'. למשל, הקטע שהבאתי באחת מההודעות הקודמות שבו רננה מפנטזת סצינה בסגנון "להרוג את ביל"

Shiri from the block

Active member
או קטעים כמו בין עפר שכטר ליב"ז שהוא אמר: "רגע הנה פלאשבק" ואז יש את הספירלה ואת הפלאשבק XD
הם היו כאלה מצחיקים חח

יסמין@

New member
בדיוק! קטעים כאלה

של שנינות, מודעות עצמית, פנייה ישירה לצופים/ות וכו'. ואהבתי מאוד את כל הרמיזות לסרטים, לסדרות אחרות (למשל "השיר שלנו"), רשתות TV שונות. אהבתי את הלגלוג על כל מיני דעות קדומות, גזענות וכו'. והמשחק של חלק מהשחקניות/ים ממש מעולה. והעלילה. ובכלל! באמת טלנובלה מעולה מהרבה בחינות, אולי הטובה ביותר שראיתי אי פעם. לפחות בין 3 הגדולות ביותר.

כן כן בדיוק מה שכתבת, תראו מה

מצאתי:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1000&messageid=99166096

מתוך הפורום של הסדרה שהיה, שרשור ציטוטים הורסים.

כמו זה:

-"מה חלמת?"
"לא רוצה להגיד"
-"נו תגיד נו נו תגיד נו תגיד תגיד נו נו נו תגיד..."
"חלמתי שאני ואת שוכבים על איזה ענן"
-"ענן זה טוב"
"שוכבים זה טוב."
-"הממ..ואז?"
"ואז....אההההה..."
-"ואזזזזזזז הגיע אווירון, ונכנסנו לו במבערים, ונשרפנו, והייתה תאונה אווירית ומלא הרוגים וכולם מתו.אני מכירה ת'חלום הזה, כן."

ומצאתי שם את הציטוט האהוב עלי

- חבר של בן גיסתי רצה להכיר לי קברן
- קברן?
- כן! אז אמרתי לו: "בחיים לא, מה אני משוגעת?! זה טומאה!" אז הוא אמר לי: "לא בטי, זה לא קברן כזה, זה כוורן של דבורים" אז אמרתי לו: "תגיד לי, מי הולך וקובר דבורים?!"

האנטומיה
WTF?!?

איזה פרק מטורף.... אני מניחה שמתכוננים לעזיבה של כרסטינה. אני לא אוהבת את כרסטינה, אף פעם לא אהבתי אותה, ולמרות זאת אני לא יכולה שלא להעריך אותה, שהיא תמיד הייתה נאמנה לעצמה, לעקרונות ולאמונות שלה, ולא התפשרה לאורך 10 עונות....

החיים של עם אואן נוראים....... עוד הצלחתי לעכל את עיניין הכלב המכוער, אבל הילדים?! כלכך לא מתאים לדמות שלה, לאישה המדהימה, המאתגרת והמעניינת שהיא.
תמיד הייתי אמיבוולנטית לגבי מערכת היחסים שלה ושל אואן, אבל הפרק הזה ראיתי כמה הם לא מתאימים אחד לשניה....

החיים שלה בלי אואן הרבה יותר מלאים, הרבה יותר אשירים (מהמילה אושר כמובן). מתאים לה מאוד.

פרק חזק מאוד, אולי אחד החזקים של העונות האחרונות

למעלה