ליום רביעי
א אנטיבס300 New member 3/10/12 #2 הודעת נסיעה טובה לנועמה היקרה שתהיה לך נסיעה טובה מתוקה, תשתוללי שם עם ה וכל המאכלים שהוציאו לי את המיץ בשרשור ההוא. תהני, ותחזרי אלינו עם תמונות (של איטלקים הורסים ) רבות!
הודעת נסיעה טובה לנועמה היקרה שתהיה לך נסיעה טובה מתוקה, תשתוללי שם עם ה וכל המאכלים שהוציאו לי את המיץ בשרשור ההוא. תהני, ותחזרי אלינו עם תמונות (של איטלקים הורסים ) רבות!
E enigma14 New member 3/10/12 #35 נסיעה טובה! ותיזהרי מכוכבי פופ איטלקיים ושרמנטים שיאמרו לך שאת מאוד דומה לאקסית והשותפה הזמרת שלהם וינסן לשכנע אותך להופיע איתם בטקס פרסי המוזיקה האיטלקי,הם רק מנסים לדפוק את האקסית שלהם על חשבונך!
נסיעה טובה! ותיזהרי מכוכבי פופ איטלקיים ושרמנטים שיאמרו לך שאת מאוד דומה לאקסית והשותפה הזמרת שלהם וינסן לשכנע אותך להופיע איתם בטקס פרסי המוזיקה האיטלקי,הם רק מנסים לדפוק את האקסית שלהם על חשבונך!
ק קליקליקורט New member 3/10/12 #39 מה? אמאל'ה לא שיש לי משהו נגד טקסי מוזיקה חלילה, אבל כן. כל הסיפור מאחורה. עשית לי סיוטים עכשיו! ותודה לכולם אני אכתוב כשאני אהיה מחוברת לאינטרנט, מבטיחה.
מה? אמאל'ה לא שיש לי משהו נגד טקסי מוזיקה חלילה, אבל כן. כל הסיפור מאחורה. עשית לי סיוטים עכשיו! ותודה לכולם אני אכתוב כשאני אהיה מחוברת לאינטרנט, מבטיחה.
E enigma14 New member 4/10/12 #48 חחחח מה לעשות שזה סרט שמשודר בלי הפסקה ביסבבה ב10 שנים האחרונות ונעמה אל תיבהלי מתוקה,זאת רק העלילה של ליזי מגוויר ממריאה לרומא
חחחח מה לעשות שזה סרט שמשודר בלי הפסקה ביסבבה ב10 שנים האחרונות ונעמה אל תיבהלי מתוקה,זאת רק העלילה של ליזי מגוויר ממריאה לרומא
ק קליקליקורט New member 4/10/12 #52 אני מכירה את הסרט, אבל הסיפור לא מוכר לי משום מה... נהההההההההה לא חשוב.
א אנטיבס300 New member 3/10/12 #3 ממשיכה את דיון הספרים פה אז עם מה כדאי להתחיל? משחקי רעב או הארי פוטר? כמה ספרים קיימים בכל סדרה?
S shirush3 New member 3/10/12 #6 משחקי הרעב 3 חלקים (הארי זה 7) הראשון מדהים, השני והשלישי לא מגיעים לרמה של הראשון אבל עדיין חובה לקרוא אותם קראתי את הראשון ביום
משחקי הרעב 3 חלקים (הארי זה 7) הראשון מדהים, השני והשלישי לא מגיעים לרמה של הראשון אבל עדיין חובה לקרוא אותם קראתי את הראשון ביום
א אנטיבס300 New member 3/10/12 #41 לא, לא ראיתי את הסרטים גם אני לא אוהבת לראות סרט ואת לקרוא את הספר, עדיף ההיפך.
ק קסם מעשית New member 3/10/12 #44 להיפך הסרטים כל כך גרועים........ כל כך הרבה דמויות נאבדו, כל כך הרבה לא עבר בסרטים שאפשר למצוא בספרים. תמיד כדי לקרוא את הספר
להיפך הסרטים כל כך גרועים........ כל כך הרבה דמויות נאבדו, כל כך הרבה לא עבר בסרטים שאפשר למצוא בספרים. תמיד כדי לקרוא את הספר
phoenix force Member 4/10/12 #50 הסרטים גרועים זה נכון.. אבל לא כדי להתחיל לקרוא את כל הספרים אם היא ראתה את הסרטים כבר..