הפתעהההההה איזה פרק את?!
א אנטיבס300 New member 3/10/12 #28 אני לא צופה בשום דבר אחר אפילו את נקמה שחזרה עוד לא ראיתי, את הסדרות החדשות שיצאו עוד לא ראיתי, רק המפץ עכשיו אני חוזרת ללימודים (מבחן עוד שבוע ) אבל הערב מוקדש לפורום ולשלדון.
אני לא צופה בשום דבר אחר אפילו את נקמה שחזרה עוד לא ראיתי, את הסדרות החדשות שיצאו עוד לא ראיתי, רק המפץ עכשיו אני חוזרת ללימודים (מבחן עוד שבוע ) אבל הערב מוקדש לפורום ולשלדון.
א אנטיבס300 New member 4/10/12 #51 עם הציפור הי המעולה מה היה רע בפרק 10? ולמה איימי לא הכניסה סקס בחוזה?.?.?
S shirush3 New member 4/10/12 #54 לאבי דאבי!!!!! לא רע, טווווווווווב ואמ... נראה לי שאם היא הייתה מנסה להכניס כל העסקה הייתה מבוטלת
S shirush3 New member 4/10/12 #65 בלי קשר אני אוהבת את הסצנות שלהם במדרגות, למרות שהן עושות לי סחרחורת
א אנטיבס300 New member 4/10/12 #66 גם לי אני גם ממש מתפעלת מזה שהם לא מגיעים מתנשפים לקומה שלהם, אבל אני מתנחמת בעובדה שזו סדרה והם בטח עוצרים אחרי כל גרם מדרגות להתרעננות וכוס מים!
גם לי אני גם ממש מתפעלת מזה שהם לא מגיעים מתנשפים לקומה שלהם, אבל אני מתנחמת בעובדה שזו סדרה והם בטח עוצרים אחרי כל גרם מדרגות להתרעננות וכוס מים!