פעם היה גם חטיף שנקרא "מוגזם", דומני, לא?
מיכי 10 Member 1/1/14 #26 נכון, והוא היה משגע. איפה הוא נעלם, ואיך שכחתי ממנו לגמרי... היתה לו גם פרסומת פשוטה, לא מתוחכמת, אבל חמודה.
נכון, והוא היה משגע. איפה הוא נעלם, ואיך שכחתי ממנו לגמרי... היתה לו גם פרסומת פשוטה, לא מתוחכמת, אבל חמודה.
מיכי 10 Member 1/1/14 #27 מצאתי (רק וירטואלית ) - של "ורד הגליל". http://www.youtube.com/watch?v=N1txVzUi9Po
K kabeemulo New member 31/12/13 #14 לא קשור לפז"ם, לפחות לא ישירות. מן הסתם, זה נשמע בעיקר מפי מפקדים כלפי חיילים שאינם פז"מניקים במיוחד (במיוחד טירונים).
לא קשור לפז"ם, לפחות לא ישירות. מן הסתם, זה נשמע בעיקר מפי מפקדים כלפי חיילים שאינם פז"מניקים במיוחד (במיוחד טירונים).
א איליה קוגן New member 31/12/13 #16 אז האם הכוונה היא למובן של "חבל על הזמן שלך אם לא תעשה את מה שאני אומר"?
K kabeemulo New member 31/12/13 #17 כן, אבל לא במשמעות המלולית, ואני מכיר את זה בצורה "חבל לך על הזמן", ולא "חבל על הזמן שלך". (אולי זה קיים גם בצורה אחרת, קטנתי מלהתימר להכיר את כל הסוציולקט הצה"לי. אבל כך אני מכיר את זה.)
כן, אבל לא במשמעות המלולית, ואני מכיר את זה בצורה "חבל לך על הזמן", ולא "חבל על הזמן שלך". (אולי זה קיים גם בצורה אחרת, קטנתי מלהתימר להכיר את כל הסוציולקט הצה"לי. אבל כך אני מכיר את זה.)