ימים עמוסים... ו
על הבוקר
תמיד חשבתי שלאנשים ללא עבודה יש זמן... אז חשבתי.
עכשיו, אחרי 12 שנים כמעט של ניהול חברה, אני מרגישה מוכנה להתקדם לאתגר הבא, ומסתבר שזו עבודה במשרה מלאה
פעם או פעמיים בשבוע אני בכנס/הרצאה - להרחיב אופקים, ולא פחות חשוב ליצור קשרים.
עוד כמה פעמים בשבוע אני בראיונות ופגישות.
מעבר לזה חשוב לי מאוד להעמיק את הידע הטכנולוגי שלי בתחומים שלא עסקנו בהם בחברה הקודמת, להשלים פערים, ואני לומדת המון.
מתברר שללמוד בבית דורש המון משמעת עצמית.
כמה שעות ביום של ניתוק מהעולם, סינון שיחות ו... פשוט עבודה קשה. לקרוא, לתרגל, לעשות, להפנים.
פתאום אני מגלה איך הזמן בורח לי בין האצבעות ממש. חזרתי לנהל יומן כדי להספיק הכל, ועדין אני מרגישה שאני לא עושה מספיק. יש לי רשימה ארוכה של מטלות לפני...
אז אני קצת מתנצלת שאני ממעטת לכתוב בפורום בימים האחרונים. אני פשוט מרגישה שאני חייבת כרגע לרכז את כל האנרגיות שלי בכיוון אחד, ודווקא מפני שאין לי מסגרת חיצונית של עבודה, פגישות, חברה לנהל וכל מה שמסביב - אני חייבת לסנן את העולם החיצון כמה שרק אפשר ולהתרכז.
ורק על דבר אחד אני לא מוותרת: על אימון הבוקר. על המתנה הקטנה הזו שאני נותנת לעצמי כל בוקר מחדש.
וגם הבוקר, על האופניים כבר משש וחצי, נסיעה לרשפון, מפגש עם שאר הקבוצה, ומשם לשמורה החביבה עלינו בימים אלו, לכחול של הים, לירוק של הפריחה והרבה הרבה אויר לנשימה.
וגם בבוקר הזה אני לא שוכחת להגיד תודה, תודה על האפשרות הזו לעלות על האופניים ופשוט לרכוב לשעתיים וחצי של חופש ...
יום נפלא לכולן