מסביבי אנשים הלכו לצעדות נשים
אני לא מצליחה להחליט מה אני חושבת על זה. טראמפ עוד לא עשה כלום כנשיא. הוא דיבר, נהל קמפיין צורם ולא נעים, הואשם בהטרדות מיניות. אם יש אשם בהטרדות - שיעמידו למשפט ויחקרו. אבל ההרגשה שהיא לא על זה אלא על האג'נדה שלו ועוד לא באמת ראינו שום דבר מהגישה האמיתית שלו. אם הנקודה היא מה הוא יעשה כשנשיא - הוא עוד לא עשה כלום.
אני חושבת שזה לגמרי לגיטימי בהתחשב בקמפיין שהוא ניהל ובדעות שהוא השמיע לעשות כזאת צעדה, רק יש לי בעיה אחת עם כל העסק. כששאלו אותו האם במידה וקלינטון תבחר הוא יקבל את זה, הוא אמר שלא, שהוא יבדוק ויראה וישמיע את דעתו ישר קם קול צעקה גדול - איך הוא מעיז לא לכבד תהליך בחירות דמוקרטי. הוא נבחר כנשיא, בתהליך דמוקרטי (עקום לגמרי, אבל דמוקרטי, בדיוק אותו תהליך שהביא להם את אובמה), ואין להם כבוד לזה.
אני מרגישה שזה דו פרצופי. אני הייתי הרבה יותר תומכת נלהבת אם זה לא היה בעיקר נשים לבנות עמידות שצועדות אלא באמת אירוע שיוויני וכולל. אבל עובדה: המהגרים, המקופחים, השכבות החלשות של האוכלוסיה, לא הרגישו בנוח להשתתף בזה ככל הנראה (כבר מפחדים מטראמפ?). בקיצור, לא יודעת מה השורה התחתונה בכל העניין הזה. אני כבר מאוד רוצה להיות שנה קדימה ולראות מה הוא באמת יעשה בתור נשיא. גם אם הייתי במקום שונה בחיים שמאפשר לי לעשות מה שבא לי בסופי שבוע, לא יודעת עם זה האירוע שהייתי הולכת אליו להביע את דעתי.