אמנם לא עקבתי אחרי הקמפיין שלו
אבל את נאום הנצחון הכוחני שמעתי גם שמעתי, מה שהבנתי ממנו שהוא יתחיל לדאוג לאמריקה עכשו : תקציבים למדיניות חוץ יבוטלו או ישונו , שהסינים יפסיקו לגנוב עבודות , שהקול הרחוק מעמדות הכוח (וושינגטון) גם ישמע , מה שאני הבנתי שכל הסלבס שחגגו עם אובמה לא באמת ידעו מה קורה לאלו שרחוקים לאלו שפחות שפר גורלם , על ערים שלמות שנהפכו לערי רפאים , על תעשיות משותקות , האם לא צריך לדאוג לרוב הדומם , הרי הם אלו שהעלו אותו לשלטון בדיוק כמו בארץ שאלו שהכי נדפקים תמיד בוחרים בביבי וימשיכו לבחור בו, האם לא צריך לשמוע גם אותם.תקציב ההפלות הוא סיוע חוץ , יתכבדו כל המדינות המתפתחות האלו וידאגו לבני עמם לפני שהם פונים לעזרה מבחוץ , הבנתי שאובמה העביר סכום של 200M לרשות דקה לפני שעזב האם הוא בדק איך הכסף הזה יושקע הרי האנשים בעזה חיים על הקצה כל עוד החמאס שולט שם , בדיוק חברבוק משבדיה כתב שהשבדי העשירי מליון נולד , שאלתי אותו מה שם המשפחה שלו , בטוח לא שבדי הוא תמיד מאיים לחסום אותי עם השאלות האלו אבל אף פעם לא חוסם כי הוא יודע שאני צודקת..לפי מה שהבנתי טראמפ אוהב נשים לא נראה לי שהוא ידכא אותן , הוא כמו ליברמן מאיים ומאיים וכשהוא מגיע לעמדת כח מתברר שיש הרבה בעיות שום דבר הוא לא שחור ולבן. אולי הוא יפתיע לטובה, בכל העולם המערבי יש תזוזה ימינה היום מכל מיני סיבות העיקריות שבהן היא שליברליזם עיוור יכול להביא לסוף המדיניות האחראית . בדיוק ראיתי אתמול בטלויזיה ילדה אפגנית בת 15 שהגיעה עם כל משפחתה לממלכה הקטנה ובקשה להשאר כי יש חופש ובטחון לנשים בעיקר מסביבה היו עשרים בני משפחתה שרת ההגירה אמרה לא יקום ולא יהיה המשפחה ערערה על החלטת הגרוש מהמדינה כבר שש פעמים וכל פעם נדחתה , אין באפגניסטן מלחמה היום , מי שרוצה לחיות ברווחה ובטחון שילחם על זה מבית ולא יתעלק על מדינות אחרות מפותחות שהגיעו לאן שהגיעו כי נלחמו על זה זה לא הוגש על מגש של כסף.