מרתון תל אביב: החגיגה הכי שווה בעיר
האמת שאני בקושי מספיקה לישון בימים אלו, לא כל שכן להתאמן... (וגם לא כל כך מספיקה להכנס לפורום - סליחה
)
העבודה החדשה שואבת אותי בטירוף (ככה זה בהתחלה כשאת מקימה חברה מאפס, ומתפקדת גם בתור סמנכ"ל פיתוח/הנדסה וגם בתור מנכל בפועל) ואני חייבת להתנהל לפי סדרי עדיפויות ברורים: משפחה, עבודה ובזמן שנותר אני משקיעה קודם כל במתאמנים שלי ובמחוייבות שלי כלפיהם כך שלא נשאר זמן להתאמן.
אבל אתמול היה מרתון תל אביב, תחרות מטרה עבורנו כקבוצה.
חלק גדול מן המתאמנים שלי רצו חצי מרתון - חלק בפעם הראשונה, חלק לשיפור תוצאה וגם מתאמן אחד שרץ מרתון.
אני באופן אישי ליויתי מתאמנת שלי, מ', שזה היה חצי המרתון הראשון שלה, אבל לפני 10 ימים נקעה את הרגל. מ' התאמנה כל כך יפה ומסודר כל התקופה הזו, מצאה את הדרך לשלב במיומנות בין ילדים, משפחה, אימונים וכל שאר החיים, שהיה לי ברור שאני עושה הכל כדי שהיא תזכה לחווית הנצחון המתוקה שמגיעה לה.
וכך, קבענו שאני אהיה הפייסרית האישית שלה. היתה לה תכנית קצבים מדוייקת לתחרות, שקבענו על סמך הטסטים שבדרך. היא תרגלה את הקצבים האלו שוב ושוב באימוני הטמפו הרבים וידעתי שאם רק הכל יהיה בסדר עם הקרסול - היא עושה את זה ובגדול.
ואכן כך היה.
היה מרגש לפני הזינוק לפגוש את החברים לקבוצה (מי שהצלחנו), להחליף חיבוקים, איחולי הצלחה ואז... יצאנו לדרך.
מ' רצה נפלא! אני בעיקר השגחתי על הקרסול, נתתי טיפים בחלקים הצפופים בזינוק ובסיום, וליד תחנות המים - לא רציתי שהיא תחליק ו/או תמעד על הקרסול.
לאורך הדרך בדקתי לשלומה, עודדתי, ושיקפתי לה כמה שהיא נראית טוב. היה לי ברור שהיא מסיימת בגדול.
בשלב מסויים פגשנו גם את א' - עוד מתאמן שלי, עם הרבה עומק באופניים, אבל מעט מאוד נסיון בריצה. הוא היה מלא התרגשות מהאופן שבו הצליח להגיע מאפס כמעט לחצי מרתון. רצנו איתו מעט, ואז ביקשתי ממ' להמשיך בקצב שלה ולא להתפתות להגביר.
חוץ מפעם אחת בשדרות רוטשילד שהיא נותרה מאחורי, והתלבטתי מעט מה לעשות ומשכתי אותה קדימה (פשוט כי סמכתי עליה שהיא יכולה) - מ' הכתיבה את הקצב. לקראת הסוף אפילו הייתי צריכה לרסן אותה קצת ולהזכיר לה לשמור על הקרסול.
היא עמדה בזמן היעד שלה בצורה מושלמת.
סיימנו את הריצה יד ביד כשאני עם דמעות של התרגשות בעיניים - בשבילה, וגם בשבילי כמאמנת.
לאחר מכן בדקנו את כל שאר הרצים מהקבוצה, וכולם זכו לחוויה מופלאה. מי שהתאמנו ברצינות כל התקופה הזו גם זכו לתוצאות נפלאות, שברו שיאים אישיים והוציאו תוצאות שלא חלמו שיכלו.
היה כיף, היה מרגש, ואז ... קיבלתי טלפון מהעבודה. ועזבתי בבהילות כדי להספיק לטפל בכמה נושאים דחופים (ערבות בנקאית שהייתי חייבת להוציא לפני שסוגרים את הבנק).
והאמת שהיום הזה היה אופייני כל כך לאורח החיים האינטנסיבי שלי בתקופה האחרונה... ככה זה כשאת אישה בספורט: משפחה, קריירה, אימונים והרבה הרבה אדרנלין מכל הכיוונים.
שבת שלום לכולן