קצרים לחמישי - כמעט סוף שבוע

RunBel

New member
חיזוקים עם ילדים

אתמול לא עשיתי כלום, אז היום קמתי מוקדם וניסיתי לדחוף סטים של חיזוקים תוך כדי אירגון הילדים (איך אתן קוראות לזה? נג"ש אמא?)
אז זה היה משהו כמו: סט אחד- לחמם לחמניה-סט שני- למרוח אבוקדו-סט שלישי-לארוז בקופסת אוכל וכו'

אי אפשר להגיד שאני מרגישה כאילו עשיתי אימון עצים בחד"כ, אבל עדיין הצלחתי לעשות חיזוקים תוך כדי אירגון הילדים (והם גם היו מצחיקים וניסו לעשות איתי חלק מהתרגילים) ואז להתארגן בעצמי ולהביא את כולנו בזמן. אז אני גאה בעצמי.
אולי בערב אני אנסה לעשות עוד ריצה קצרה מאוד, בנסיון לחזור לעצמי.

perach22

New member
ואני ביום מנוחה...

אחרי ארבעה ימי אימונים רצופים, שאתמול היה השיא באימון מדרגות,
המאמן שלי כמו שאמרתן על אנשי הברזל של אילת, "נח" עכשיו אז הוא מדד לי זמנים,
ואני....... נקרעתי...

אבל זה היה כיףףףףףףףףף... תמיד ההרגשה אחרי שמציפה אותי שעשיתי את זה....
מחר פילאטיס ועוד אימון קצר אך קטלני.....
שמעתן על אימון 4 דקות?
10 שניות הכי מהר ו 20 שניות לאט וחוזר חלילה עד 4 דקות...
אותגרתי.... מחר אדע לתת דיווח איך עבר עלי...

שיהיה המשך יום נפלא..

מור שלז

New member
מרתון ראיונות שמסתיים ב... מחלה

אז אתמול באמת לא הרגשתי במיטבי. היתה לי הרגשה שהגוף שלי נאבק באיזה וירוס שמסתובב אצלנו בבית, ויתרתי על האימונים שלי והתרכזתי בלשרוד את יום הראיונות הארוך שציפה לי.

5 ראיונות בשלוש חברות שונות. הראיון הראשון החל ב-11:00 בבוקר, הראיון האחרון הסתיים לקראת 22:00 (חברה שנמצאת בסיליקון ואלי).
אני מרשה לעצמי להשתמש במונח "מרתון" (למרות שזה תמיד מעצבן רצים רבים), כי זה ממש הרגיש ככה. כולל הקטעים של הנפילות והמשברים תוך כדי, והצורך להתאושש תוך כדי תנועה - כי אין ברירה. אני רוצה לחזור ולתפקד הכי טוב שאני רוצה בראיון הבא.
וכמובן שאחרי הראיונות הליליים האלו, ממש כמו ריצה - אני מלאת אדרנלין ומתקשה להירדם.

הבוקר לא הייתי בטוחה מה מצבי, אבל הרגשתי שאני חייבת את ניקוי הראש ויצאתי לרכיבת שטח קלילה בשמורה לאורך הים עם החברה.
הרכיבה הרגישה לי קשה, אבל הייתי בטוחה שזה פשוט כי הסינגלים היו חוליים ולא מהודקים (מתי כבר יחזור הגשם???). עד שעצרנו, אחרי שעתיים וקצת וההפסקה הזו לא עשתה לי טוב. התחלתי להרגיש יותר ויותר רע, ומיהרתי לקצר את ההפסקה ולחזור הביתה כל זמן שאני עדיין יכולה לדווש.

בבית הספקתי לגלות שאני עם חום, ושהיתה סיבה טובה להרגשה הכללית המעוכה

אז נראה שגם מחר לא תהיה ריצה... מקוה להתאושש במהרה...

יום נפלא לכולן

למעלה