קצרים לחמישי: כמעט סופשבוע

2_be

New member
רגע של נחת

הרגע הזה בו את מבינה שתרגלים שלפני כמה חודשים נראו לך בלתי אפשריים פתאום בעצם אפשריים

<החיים מעבר לריצה, הגילוי ששרירים באמת יכולים להתחזק וטכניקה יכולה להשתפר>

Springy

New member
ככה בלי לפרט?!

בלי תמונות, וידאו, משהו?

איזה כיף זה הגילויים האלה, להצליח במשהו שקודם נדמה היה שלעולם לא יוכל לקרות. מזדהה עמוקות! ומצדיעה לך על הכוחות להמשיך ולנסות, אני יודעת היטב כמה זה יכול להיות קשה. אלופה!

ממה מיה

New member
יש לי דוגמא מצויינת

בעבר, בשרותים ציבוריים - תמיד חיפשתי נירות לעטוף את המושב.
היום אני מצליחה להחזיק סקווט ממושך בלי לזוז

צ ל י ל 8

New member
משתתפת לגמרי בהרגשה ואנא

<החיים מעבר לריצה, הגילוי ששרירים באמת יכולים להתחזק וטכניקה יכולה להשתפר>

פרטי, הסבירי ונמקי

מור שלז

New member
נהדר! איזה כיף לקרוא...

באמת שאלתי את עצמי בסקרנות איך הולך לך עם התחביב החדש... איזו יופי לקרוא על הטכניקה (כן, שרירים מתחזקים, אבל טכניקה זה הרבה יותר קשה לשפר).

כל הכבוד!

מחכה כבר לעדכונים הבאים...

rasheric

New member
מזמן לא ביקרתי כאן, מזל"ט על הכחול גמדים,

אין כמוך מתאימה לתפקיד!
השנה האחרונה זרמה בהרגל של שתי רכיבות של שעה וחצי בשבוע, כשכל שינוי שמזיז/מבטל אותן גורם לי לעצבנות רבה ... מדי פעם רכיבות עם חברים או בארועים למיניהם אבל באופן כללי נשאר הבילוי הזוגי עם הבעל.
בחודשיים האחרונים היו שבועות שרכבנו פעם אחת וזה שיגע אותי. לפני שבועיים חזרנו לשתי רכיבות ונשמתי לרווחה, ואז הודיעו על סופשבוע עם שלג.
דווקא על סופשבוע ? חוצפה.
ואכן לא רכבנו מאז ואני ממש פוחדת לרכוב ברחובות עירנו שכבישיהם/מדרכותיהם מושלגים. מקווה שאאזור אומץ מחר כי ממש קשה לי בלי.
אני יודעת שאני צריכה להוסיף בריכה/חדר כושר באופן קבוע או כתחליף ואז יהיה בסדר, אבל זה לא מסתדר כ"כ. אולי החורף הזה ...

תודה וברוכה השווה

אני חושבת שזאת ממש טעות לצאת לרכוב. השלג קפא ונורא מסוכן. לא עדיף לארוז את האופניים ולקפוץ למדינה חמימה יותר, כמו תל אביב?

rasheric

New member
אמממ. צריכה להוצא דרכון וגם ויזה ...

הילדים כבר בני עשרה אבל לא אוהבת לברוח בשבת להרבה זמן

tamark4

New member
פוצ' !!

דמייני אותי עושה קולות מטופשים ופרצוף מטופש באותה מידה

2_be

New member
איזה מותק:)

גדל מאז שראיתי אותו!