קצרים לחמישי: כמעט סופשבוע

tamark4

New member
ברור שזה מעייף !

לקום מוקדם יותר בבוקר במקום לישון זה מעייף,
לעשות פעילות מאמצת זה מעייף.
קושרים לספורט הרבה כתרים שאין לו. כיף לך ? מספיק טוב.

שווה לנסות

אם את מתאמנת המון- אולי יש עניין של אימון יתר, שגורם לעייפות בלתי מוסברת ולירידה ביכולת.
גם הרזיה עלולה להיות תהליך מתיש ומעייף- כשאני מנסה לרזות אני ישר נכנסת לתשישות בלתי נסבלת.
אם זו פשוט עייפות שלא נגמרת- זה מזכיר לי שמספר שבועות אחרי שילדתי, התלוננתי בפני הרופאה על עייפות נוראה, על אבדן המרץ והחיוניות שלי. הרופאה סברה שזה משום שאני קמה בלילות אל התינוקת. כשהבהרתי שלא אני קמה בלילה (ישנתי חזק ולא שמעתי כלום, מישהו אחר התעורר בלילות), היא שלחה אותי לבדיקות, שכמובן לא העלו דבר. חברה סיפרה שהחלה לקחת אומגה 3 בגלל עניין של ירידה בריכוז ושזה עזר לה. התחלתי לקחת אומגה 3 (של אלספה) ותוך שבועיים לכל היותר חזרו אלי המרץ והחיוניות, העייפות נעלמה והחיים דבש. כשפגשתי את הרופאה במקרה וסיפרתי לה, היא השיבה- כנראה זה מה שהיה חסר לך...

חגגה

New member
נראה לי לגיטימי

הגוף " עובד" וזה טבעי. גם אני עייפה יותר בתקופות שאני מעלה נפחים וזוכרת שהייתי עייפה מאוד כשהתחלתי.
הריצה נותנת "בוסט" של אנרגיה בשעות הראשונות ואח"כ...מעייפת.

אני באופן אישי מאוד אוהבת את תחושת ה"סחיטות" הזו של הגוף והמיקוד המחשבתי (שהספורט עושה לי)מנגד...
וגם אני אשת מיטה. תמיד אהבתי לישון. לאחרונה גם הפסקתי להילחם בעצמי ולאור מזג האוויר הקריר העברתי את כל הריצות (הקצרות) לערב.
ו-כמובן-ש- אין כמו כוס קפה טובה לפני השינה, הא

רוניאר4

New member
אני תמיד מאשימה את החורף

בעיפות גדולה ובלתי מוסברת.
כשמגיע אוגוסט אני מאשימה את החום...

למעלה