קצרים ליום חמישי

צ ל י ל 8

New member
באסה, האימון שךי יידחה לפחות למחר

אין מצב שאני מוציאה את האף שלי החוצה היום לריצה

susieada

New member
תשמרי על החום מצב רוב טוב.

ובתקווה שמחר יהיה יבש יותר עם עוד כמה מעלות בטמ'.

susieada

New member
יום אידיאלי לשחייה... בבריכה!

הייתה לי חוויה מתקנת על אימון השחייה בבריכה של שבוע שעבר, שהיה "על הפנים."
50 דק' של אותו האימון, אך מהגריפות הראשונות הרגשתי אנרגיה וידעתי שיהיה אימון "טוב", בר ביצוע, עם ראש להשלים את כל הסטים, ואף להוסיף. תענוג.

יום נפלא, תשמרו על חום הגוף והלב. תעשו דברים שאתן אוהבות.

ארוכה, קרה ורטובה

בוקר שמתחיל עם נזלת מדאיגה ואיתה אני נוסעת אל החוף, פוגשת שני חברצים שמצטרפים אלי לסיבוב הראשון. לפניי כמעט 3 שעות ריצה, גשם שלא נפסק לרגע וטמפרטורה מפנקת של 6 מעלות. מעיל, כובע מחמם, מעליו כובע מצחיה, כפפות, טייץ ארוך ויוצאים. סיבוב ראשון מדדו לבת גלים וחזרה- 12 ק"מ עם החברצים, מקשקשים ואני מרגישה שהקור משתק לי את הרגליים, כל דריכה בתוך שלולית או נחל זורם מקפיאה את הרגליים, ואין מצב לשום הגברת מהירות. את התכנית הכתובה של קטעי ריצת טמפו בתוך הארוכה הזו אני זונחת די מהר, כאשר ברור לי שהיום זו רק ריצת הישרדות. חוזרים אל מגרש החניה, אני מחליפה חולצה וכובע וכפפות ומעיל. האצבעות קפואות לגמרי ואיני מסוגלת לתפעל את רוכסן המעיל. מחליפה למעיל אחר, שוב אותו סיפור. במעיל השלישי אני מצליחה... מזל שכל ציוד החורף שלי ברכב. יוצאת להמשך הדרך לבד. עד מהרה מגיעה גברת היפותרמיה. האצבעות כואבות לי בטירוף מהקור, למרות שעליהן כפפות יבשות (בינתיים), הגוף מאובן, קצב הריצה יורד ויורד, אני מתחילה לשקול ברצינות הפסקת הריצה ולעוף ישר לג'קוזי בבריכה. אבל אני מנסה בכל זאת. 40 דקות קשות של תחושת קפאון וכאבי אצבעות, ואני יוצאת מזה. לא שהקצב משתפר משמעותית, אבל לפחות כבר אין כאבים באצבעות ולא קר לי. ב-20 הדקות האחרונות לריצה אני אפילו מסירה את הכפפות. מסיימת ריצה ארוכה, במהלכה הגשם לא פסק, הרוח התחזקה, הרגליים מאובנות רוב הזמן, הגלים בים מבהילים והעורבים לאורך הטיילת נראו לי גדולים מדי. משם אני ממשיכה ישירות אל הג'קוזי, להגשים את הפנטזיה שנאחזתי בה לאורך כל הדרך

יש מצב שמחזירים לנו את אוגוסט בקרוב?

לא החלטתי אם את אמיצה או משוגעת

אתמול בערב ויתרתי על אימון ריצה. אחרי הכל - ריו 2016 כבר לא מחכה לי..

מה כבר ביקשנו?! קצת

susieada

New member
קור, קפאון, ידיים ורגליים מאובנות... OUCH

מזכיר לי את הרכיבה ששרדת בישראמן לפני שנתיים...
כל הכבוד על הנחישות להחזיק עד הסוף, להגיע ל20 דקות האחרונות שיכולת להוריד את הכפפות ושדחית את סיפוק הג'קוזי עד שסיימת!

צ ל י ל 8

New member
התייעצות לגבי מירוץ ראשון

ראיתי באתר רצים את המירוץ הזה: http://merotz.sport-hasharon.co.il/
מרוץ האביב ה-30 ע"ש גל לוינסון רמת השרון ריצת כביש יום 2 / 5 / 21.1 טרם פורסם טרם פורסם

רק בעוד כחודש אני מסיימת את האפליקציה לריצת 30 דקות. נראה לכן ריאלי שאני אהיה יכולה להשתתף במירוץ 5 ק"מ הנ"ל, או שזה יעד קרוב מדי?
ובכלל, אם אתן מכירות את המירוץ הספציפי הזה, האם הוא קשה? אני רגילה לרוץ בספורטק בלבד (כלומר על אספלט).

מה דעתכן? ממליצות? בידיעה שכמובן ייקח לי 50 דקות (במקרה הטוב
). או ללכת על ה-2 ק"מ? (אם אני מבינה נכון מהטבלה באתר "רצים" יש גם 2 ק"מ)

tom696

New member
לטעמי כן

הכותבת אינה מאמנת, רופאה וכו'

נשמעת לי מטרה מאד מאד ראלית ויש סיכוי שאפילו תפתיעי את עצמך. גם אם ייקח לך 50 דק'. אחד היתרונות במירוץ הזה הוא שכיוון שיש גם את החצי לא פותחים את הכבישים עד שרצי החצי לא מסיימים וזה יוצא אחרי שרצי ה-5 האחרונים מסיימים (גם רצים של שעה פלוס).

גילוי נאות - השתתפתי במירוץ בשנה שעברה במסלול של ה-5 ק"מ ומכירה (ומעריכה מאד) את המארגנים.

ayeletfs

New member
שלא ייעלמו הדברים היפים מעינינו כל יום ויום

להחליט בשעה 12:00 שעבדתי מספיק והשמש קוראת לי...
לתפוס בדיוק שעה ריצה עם שמש שמבצבצת בין עננים אפורים
ולדעת שעוד חמש דקות ירד פה גשם...
לא להתייאש בהתחלה כשהרגליים לא זזות מהקור
ולהיות מספיק מנוסה כדי לדעת שעוד מעט יתחממו...
ליהנות מהמהירות בחלק השני של הריצה...
לחשוב תוך כדי על רעיונות יצירתיים של מה ואיך לעשות...
לסיים עם חיוך כשבאוזניים שלמה שר
שלא ייעלמו הדברים היפים מעינינו כל יום ויום

http://www.youtube.com/watch?v=wLx_urtuWPM

ולהרגיש שהיום זה נכון במיוחד
להיות אסירת תודה על היכולת לראות את הדברים היפים בעיני כל יום ויום
לדעת להפנים ולדעת להבחין בין הרע והטוב

התכוונתי לכתוב לך בפרטי - ובכל זאת החלטתי לשתף כאן
אחרי המון זמן שלא כתבתי
כי חלק מלראות את הדברים היפים
זה גם לראות את הפורום הזה!
סוף שבוע נפלא לכולכן!

susieada

New member
שיר יפה, מחשבות נאות. טוב שאת כאן.

ושמחה איתך על הערכת הדברים הקטנים, על השמש שבצבצה בין העננים האפורים, על הנסיון שצברת במהלך השנים,לדעת שהרגליים יתחממו, על הערכת החיים והטוב בכולנו.
חיבוק.

רוניאר4

New member
ד"ש מירושלים ה"נצורה"

חשבתי שזה זמן טוב להתעדכן/ לעדכן ואולי גם לחזור לקצת פעילות בפורום

התחלתי לפני כמה חודשים לרוץ עם תכנית אימונים ולהגיע לאימוני קבוצה אחת לשבוע (בימי שישי, מן הסתם מחר לא...), סה"כ נחמד לי וטוב לי לחזור לקבוצה. מזג האוויר קצת קשה, גם בשישי שעבר היה סוער פה מאוד וחששתי לנסוע עד בן שמן השינוי העיקרי הוא שבימי השבוע אני מתאמנת מיד אחרי העבודה, בתוך מגרשי החניה של בית החולים. יחסית שטוח ובעיקר נוח מבחינת סדר היום. בינתיים זה עובד.

בסופ"ש הזה אנחנו כבולים לבית, אבל לא עד הסוף מצער אותי :) פעם בשנה, ולא כל שנה, יש פה שלג, הזדמנות טובה לנצל את הקל"ביות ולהנות ממנו (בעיקר כשאנחנו בפנים והוא בחוץ, כן?)

susieada

New member
תודה שחזרת ושיתפת אותנו על הריצה והשלג הקל"ב!

נעים לשמוע על ההתקדמות בריצה למרות מזג אויר משתנה, לשמוע שהצטרפת לאימוני קבוצה שעושה לך טוב, ושאת מסתדרת עם הריצות לבד, עם מספיק אנרגיה אחרי העבודה לרוץ לבד.
כל הכבוד!
תהני מהשלג, מבחוץ או מבפנים!

למעלה