קצרים ליום חמישי

tom696

New member
רגעים מלחיצים במשרד

אני מגיעה בשעה הרגילה. קפה, מינלינג ומתחילה לעבוד.
כמה דקות אחר-כך מגיע אליי אחד העובדים האחרים במשרד. לא מדבר הרבה שם את היד שלי על החזה שלו. הוא בדופק מטורף.

מושיבה אותו על הכסא, נותנת לו כוס מים, מנסה להרגיע. הדופק משתולל, מתחיל לכאוב לו הצד השמאלי, צרבת.
מחליטים שאני לוקחת אותו למדא. הולכים את העשרה מטר לדלת, הבחור מתמוטט. הוא עם הכרה, נושם כבד מאד.
בחור צעיר, 40, היה בעברו מדריך ספינינג ושומר על אורך חיים בריא.

מרימים לו את הרגליים. מדברים, מחזיקים, מלטפים. קוראת למדא בינתיים.
הם עושים לי תחקיר בטחוני עד שהם מסכימים לשלוח אמבלונס ובסוף לא כותבים את הכתובת לגמרי נכון.
בינתיים קוראת לגלי מוואן סייז ששמחה להושיט עזרה ועושה את זה בצורה מעוררת הערכה. גם אם זה רק להרגיע.

מגיע מתנדב של מדא שהיה בסביבה וקיבל קריאה בביפר. מתחיל בפרוצדורה. המצב לא נראה טוב.
עוברות עוד כמה דקות (ארוכות). מגיעה ניידת טיפול נמרץ. מתחילים לטפל בו.
לא נראה שהמצב לגמרי משתפר. מחליטים לפנות אותו לבית החולים.
מראה מאד קשה של קולגה. אני מקווה שהכל יסתדר. מניחה שאני אלך לבקר אותו יותר מאוחר.

tom696

New member
יש איתות הרגעה מאיכילוב

הרבה עבודה לא תהיה פה היום, זה לחלוטין הוציא אותי מאיפוס.

מור שלז

New member
איזה לחץ! כל הכבוד על קור הרוח והתפקוד

שמחה לשמוע שיש איתות הרגעה...
אני מקווה שתוכלי לפרגן לעצמך איזו רכיבה טובה...

מור שלז

New member
וואללה? בהצלחה! אני הרגע סיימתי עוד אחד

ושוב אני מוצאת את עצמי מלאת אדרנלין אחרי הראיון הלילי הזה...

שיהיה בהצלחה!
(שולחת לך הודעה בפרטי...)

tamark4

New member
מלחיץ מאוד !

וכל הכבוד לך, עשית כל מה שצריך. אין מה לעשות יותר "בידיים ריקות" .

ממה מיה

New member
מפחיד!!

וזה קורה כל הזמן סביבנו לאנשים שאתה הכי לא מצפה שיקרה להם.
מזל שהיית שם ברגע הנכון ותפקדת לסייע לו.
מקוה שהבחור מרגיש טוב

תנועה B

New member
מה שלומו? תני עדכון

רק עכשיו ראיתי כי תמול לא הייתי ליד מחשב.
באמת נורא מלחיץ. מזל שהוא פנה אליך ולא חיכה עוד...
תעדכני ושיהיה מעתה והלאה רגועעעעע

tom696

New member
שוחרר הביתה

היה הפרעות קצב, הכל במעקב נכון לעכשיו.

ויאללה סוף שבוע רגוע

מור שלז

New member
רכבת ההרים ממשיכה וחזרה לבית הספר

הרבה שינה לא היתה לי הלילה... עוד הייתי מלאת אדרנלין מהראיון, ואז שיחה אל תוך הלילה עם האיש שלי שנמצא בנסיעת עבודה מהצד השני של האוקיינוס, ואיך שהוא יצא שישנתי הלילה משהו כמו 4 שעות.
אבל ממש רציתי רכיבה טובה ורגועה, להוציא לאן שהוא את כל האנרגיות האלו, לסדר את הראש, לארגן את המחשבות.
וכך קמתי הבוקר ויצאתי (בחשיכה
) לרכיבת שטח עם חברים בשמורה החביבה עלי - שמורת חוף השרון.

איך שהגענו לנקודת המפגש, וראיתי את התותחים שהיו שם, הבנתי שאני בבעיה. מראש לא רציתי לרדוף בדופק גבוה במסלול טכני (עבורי) אחרי רוכבים חזקים ומהירים.
בסופו של דבר, אחרי שהבטחתי שוב ושוב למאמן ולכולם שאני מכירה את האיזור היטב ושיילכו להשתולל קדימה, נשארתי לי לבד לטיול רגוע בסינגלים. רכיבת נשמה אמיתית.
הייתי מאוד גאה בעצמי שידעתי להציב את הגבולות שלי ולהתעקש עליהם (למרות שהחברה לא הבינו מה קורה ובאמת הבטיחו להשאר איתי ולרכוב רגוע ובסבלנות - אבל זה נראה לי מתכון לאסון עבורי עם מעט שינה והלחץ שאני מעכבת אותם שוב ושוב).

בסופו של דבר יצא נפלא - הם רכבו מקדימה, התחרו ביניהם והשתוללו. אני רכבתי רגוע בקצב שלי, הורדתי רגל במקומות מפחידים ושמרתי על עצמי, ואז נפגשנו שוב וחזרנו יחד בסינגלים ברכיבה רגועה.

משם חזרה לרכבת ההרים הרגילה של החיים: אם חד הורית השבוע, ילדה חולה, מתבגר אחד שפתאום מבקש בספונטניות צהריים עם אמא (איזה כיף! כל כך לא מובן מאליו...) והרבה הרבה התעסקות בכל נושא הקריירה - עוד ראיונות, עוד נטוורקינג (אני כמובן במקביל גם מנסה לדאוג ולסייע לעובדים שלי שמחפשים עבודה), עוד לימוד - הכל מהכל.

ולמה חזרה לבית הספר? כי היום אני מתחילה קורס מאמני ריצה מתקדם בקמפוס שיאים. קורס שמתקיים בארץ בפעם הראשונה.
התרגשות גדולה, ואני די מצפה לזה אחרי שהקורס הקודם שעשיתי של מאמני ריצה היה מוצלח כל כך.

ההתרגשות גדולה אפילו יותר כי נתבקשתי להעביר הרצאה כחלק מהקורס, ואז כשראיתי את התכנים ואת הסילבוס מיד החלטתי שאני רוצה גם ונרשמתי.

אז היום אני חוזרת לספסל הלימודים, ומצפה מאוד להיחשף לעוד נושאים מעניינים ומתקדמים בתורת האימון ובאימוני ריצה.
מה שבטוח - יהיה מעניין.

יום נפלא לכולן

ממה מיה

New member
נשמע מבטיח

גם אני חד הורית השבוע. טופחת לעצמי על השכם שהצלחתי במשימה של לעמוד בתכנית השבועית ולעשות את ארבעת האימוני בקר על פי התכנון.
אפילו זה גרם לי להעלות קצת את הקצב ריצה כי הייתי חיבת להתייצב ברבע לשבע בבית לארגן את הסנדביצ'ים ולהעיר את הילדים (ועל הדרך לשתות משהו, לאכול, להתקלח ולצאת..).

מחכה לשמוע תובנות מהקורס הקרב

מור שלז

New member
לגמרי טפיחה על השכם

לא פשוט כל נושא החד הוריות הזה שמשבש פתאום את כל השגרה...
באמת מגיעה לך טפיחה ענקית על השכם שהצלחת במשימה הזו של עמידה בתכנית השבועית, עם כל אימוני הבוקר.
כל הכבוד

הקורס היום היה נהדר! כל מה שציפיתי לו ומעבר לזה. העמקנו עוד בתכנון תכניות אימונים בהתאם לענף, למטרה, איך מנתחים את אופי המאמץ, צפי לנקודות משבר ועוד. אני בהחלט מצפה כבר לפעם הבאה...

tamark4

New member
וככה זה נשמע מהצד השני

רוכבי שמשון ובעיקר ש' - חברים טובים שלנו
"היתה איתנו בשבת רוכבת אחת נורא נחמדה וגם תותחית, היא עברה אותי העליה בדקה ! רק בירידות פחדה קצת... "
מבינה שאת מרגישה לא נעים לעכב את התותחים אבל גם די בטוחה שהם היו שמחים לחכות לך כמה דקות כשצריך.

למעלה