רכבת ההרים ממשיכה וחזרה לבית הספר
הרבה שינה לא היתה לי הלילה... עוד הייתי מלאת אדרנלין מהראיון, ואז שיחה אל תוך הלילה עם האיש שלי שנמצא בנסיעת עבודה מהצד השני של האוקיינוס, ואיך שהוא יצא שישנתי הלילה משהו כמו 4 שעות.
אבל ממש רציתי רכיבה טובה ורגועה, להוציא לאן שהוא את כל האנרגיות האלו, לסדר את הראש, לארגן את המחשבות.
וכך קמתי הבוקר ויצאתי (בחשיכה
) לרכיבת שטח עם חברים בשמורה החביבה עלי - שמורת חוף השרון.
איך שהגענו לנקודת המפגש, וראיתי את התותחים שהיו שם, הבנתי שאני בבעיה. מראש לא רציתי לרדוף בדופק גבוה במסלול טכני (עבורי) אחרי רוכבים חזקים ומהירים.
בסופו של דבר, אחרי שהבטחתי שוב ושוב למאמן ולכולם שאני מכירה את האיזור היטב ושיילכו להשתולל קדימה, נשארתי לי לבד לטיול רגוע בסינגלים. רכיבת נשמה אמיתית.
הייתי מאוד גאה בעצמי שידעתי להציב את הגבולות שלי ולהתעקש עליהם (למרות שהחברה לא הבינו מה קורה ובאמת הבטיחו להשאר איתי ולרכוב רגוע ובסבלנות - אבל זה נראה לי מתכון לאסון עבורי עם מעט שינה והלחץ שאני מעכבת אותם שוב ושוב).
בסופו של דבר יצא נפלא - הם רכבו מקדימה, התחרו ביניהם והשתוללו. אני רכבתי רגוע בקצב שלי, הורדתי רגל במקומות מפחידים ושמרתי על עצמי, ואז נפגשנו שוב וחזרנו יחד בסינגלים ברכיבה רגועה.
משם חזרה לרכבת ההרים הרגילה של החיים: אם חד הורית השבוע, ילדה חולה, מתבגר אחד שפתאום מבקש בספונטניות צהריים עם אמא (איזה כיף! כל כך לא מובן מאליו...) והרבה הרבה התעסקות בכל נושא הקריירה - עוד ראיונות, עוד נטוורקינג (אני כמובן במקביל גם מנסה לדאוג ולסייע לעובדים שלי שמחפשים עבודה), עוד לימוד - הכל מהכל.
ולמה חזרה לבית הספר? כי היום אני מתחילה קורס מאמני ריצה מתקדם בקמפוס שיאים. קורס שמתקיים בארץ בפעם הראשונה.
התרגשות גדולה, ואני די מצפה לזה אחרי שהקורס הקודם שעשיתי של מאמני ריצה היה מוצלח כל כך.
ההתרגשות גדולה אפילו יותר כי נתבקשתי להעביר הרצאה כחלק מהקורס, ואז כשראיתי את התכנים ואת הסילבוס מיד החלטתי שאני רוצה גם ונרשמתי.
אז היום אני חוזרת לספסל הלימודים, ומצפה מאוד להיחשף לעוד נושאים מעניינים ומתקדמים בתורת האימון ובאימוני ריצה.
מה שבטוח - יהיה מעניין.
יום נפלא לכולן