קצרים ליום חמישי

susieada

New member
בדרך לחיפה..

קופצת לבריכה לאימון קצר, לנער את הגוף לפני כל הישיבה באוטו ובעבודה...
יום נעים!

RunBel

New member
אימון לפני יום עבודה זה מצויין

אם הייתי יכולה להתחיל ככה כל יום , זה היה מושלם.

שיהיה יום מוצלח ונטול כאבים!

Springy

New member
כמה טוב שאת יכולה!

גם לי אימון עושה את הימים האלה שבהם יושבים כל הזמן הרבה יותר נסבלים.
חושבת עליך ומקווה שאת מרגישה טוב יותר

susieada

New member
כייף לראות אותך כאן! ומה שלומך??

אתמול והיום יותר טוב. משככי כאבים "רגילים" מצליחים להעביר את הכאב! שינוי מבורך. שרק ישאר!

Springy

New member
אני תמיד כאן

גם כשאני לא מצליחה לכתוב, משתדלת לקרוא ומצליחה כמעט כל יום :)
אני במגמת שיפור, עדיין לא מרגישה שאני 'אחרי' ויש כל מיני עניינים, אבל בגדול - הרבה יותר טוב!

RunBel

New member
מה עושות האיילות בלילות?

אז התעוררתי ב4:40. לא ברור למה ולא הצלחתי לחזור לישון.
אחרי חצי שעה של התהפכויות החלטתי שאם אני לא מצליחה לישון אז לפחות שאני אעשה משהו מועיל וקמתי לעשות אימון חיזוקים.
בין לבין הילדים התעוררו, כך שהאימון התארך (ברוטו. הנטו התקצר )
אבל בהחלט עשיתי משהו מועיל ומרגישים את השרירים. איזה כיף

אתמול פתאום התפנתה לי חצי שעה לפני שהייתי צריכה ללכת לאסוף אותם, אז פשוט החלפתי לבגדי ריצה ורצתי לבי"ס - ריצה של 3.6 ק"מ (לא קרוב ל10-15 ק"מ של פעם, אבל יותר מה-2.5 של הריצות הקודמות).

Springy

New member
סקווטים ופלאנקים, מה עוד יש להן לעשות?!

יופי של ניצול זמן - גם הבוקר וגם הריצה ששיבצת בחלון שנפתח לו לפתע.
מעולה!

צ ל י ל 8

New member
בוקר אור

הייתי אתמול בשיעור ניסיון של פילטיס. היה קשה, בעיקר להבין איך לבצע את התרגילים, וחזרתי כמובן עם התכווצויות שרירים בגלל המתיחות. שונאת מתיחות! זה עושה לי לא טוב.. זה מכווץ לי את השריר ולא מחזק אותו. הבעיה מתחילה כשנאמר לי שפעם בשבוע לא מספיק לעשות פילטיס ואז זה כבר הופך לעסק יקר מדי (280 ש"ח לחודש). כזה מבאס!!
ועכשיו אני לא יודעת אם אוכל לרוץ היום 4.5 ק"מ כמו שתכננתי

גיליתי שיש קבוצת ריצה שנפתחה, קצת רחוק מהבית, אבל עם מאמנת שאני מאוד אוהבת. החיסרון הוא המרחק (כ-10 דקות נסיעה לשם) וגם שהבנתי מהמאמנת שהבנות שם ממש מתחילות, כאלה שקשה להן לרוץ דקה וחצי. אני קצת מתעקשת לנסות את הקוצה למרות שאני "מתקדמת" בגלל התובנות וההדרכה הראשונית בתחום הריצה שמקבלים בהתחלה. אני חושבת שממש חסר לי ההדרכב של איך לרוץ נכון, איך לנשום. אני אולי יכולה לרוץ 35 דקות ברציפות, אבל זה עדיין לא עושה את הריצה שלי יעלה. בשבוע הבא אלך לשיעור ניסיון איתן ונראה כמה זה יהיה יעיל או לא.

יום נפלא לכן

susieada

New member
טוב שאת מחפשת את הדרך

לא יכולה להגיד משהו מקצועית על תכווצויות השרירים עם מתיחות, אבל אני יודעת שבכל סוג של ספורט / פעילות, תמיד לומדים. אני בפילאטיס כ 7 שנים וכל שיעור יש מה לתקן, מה לשפר, במה לדייק. אני מתאמנת עם אותו המאמן 10+ שנים, וכל אימון יש מה לשפר!

ובכן אותו הדבר בריצה, כמו שציינת - לומדים טכניקות נכונה שמועילות את הריצה, מגורם מנוסה, מוסמך. קשה למצוא קבוצה שבדיוק באותה הרמה שלנו. מאמנ/ת טוב/ה מוצא/ת את הדרך להתאים אליך, לתת לך את הטיפים המתאימים לך. גם, כל אחד/ת מתדקמ/ת בקצב האישי.

תהני מהחיפושים, הנסיונות, המסע.

צ ל י ל 8

New member
תודה סוזי, משפט אחד כתבת שאני לוקחת

איתי כדי ללמוד מהו מאמן טוב: מאמנ/ת טוב/ה מוצא/ת את הדרך להתאים אליך, לתת לך את הטיפים המתאימים לך. גם, כל אחד/ת מתדקמ/ת בקצב האישי.

אחת המאמנות בקבוצה הספציפית הזו יודעת שאני כבר רצה 5 ק"מ ומעניין אותי לדעת כמה היא תתחשב בעובדה שאני מתקדמת לעומת השאר. שיעור ניסיון ונראה איך יהיה החיבור.

susieada

New member
מקווה שהיחבור יצליח!

ואם לא עם המאמנת הזאת, תמשיכי בדרך החיפוש.

Springy

New member
התחלות הן לא פשוטות

את זה את כבר יודעת היטב מהריצה.
השתלבות באימון יכולה להיות מאוד לא פשוטה בפעמים הראשונות, אבל עם התרגול הגוף מתחיל ללמוד ולזכור מה צריך לעשות.
את צודקת שהמתיחות אינן מחזקות את השרירים - מטרתן היא להאריך או לשמר את אורך השרירים ולהגמיש את הרקמות. זה חשוב במיוחד באימון מעדות הפילאטיס שבו עובדים בסוף טווח התנועה.כמו כל דבר כמעט - גם זה משתפר ונעשה קל יותר ככל שמתאמנים על זה.
מה זאת אומרת 'לא מספיק לתרגל פעם בשבוע'? לא מספיק למה? האם זה פילאטיס מזרון או מכשירים? מזרון, בתיאוריה, אפשר לתרגל בבית.
בגדול אני מסכימה שכדאי לעשות יותר מאימון חיזוק אחד בשבוע, רק שזה אכן מאוד קשה במציאות ובאורח החיים של רובנו. אולי לשקול האם יש אפשרות לתרגל פעם בשבוע בסטודיו ועוד פעם לתרגל לבד בבית? אולי אפילו חיזוקים אחרים שאת יודעת לעשות? או לשבץ לאורך השבוע סשנים קצרים של חיזוקים? הרבה מהנשים כאן משלבות חיזוקים במטלות הבית השונות...
ואחרון חביב: הייתי שוקלת כן לנסות לצאת לרוץ בקצב קל - אצלי הרבה פעמים יש כאבי שרירים אחרי אימון פילאטיס, והריצה בדרך כלל משחררת את השרירים ואני מרגישה הרבה יותר טוב אחריה.

צ ל י ל 8

New member
החור הגדול אצלי זה החיזוקים שאני לא עושה בכלל

זו הסיבה העיקרית להשתתפות בקבוצת ריצה, כדי ללמוד "מה לעשות". מכירה בגדול סקווטים, מכרעים ופלאנק, אבל אני לא עושה אף אחד מהם. האמת כי נורא קשה לי ואני כ"כ חסרת שיווי משקל... רק אלוהים יודע איך אני מליחה לרוץ...

יופי, בהצלחה

ולגבי האימון פעמיים בשבוע - תראי, גם מאימון פעם בשבוע מתקדמים. אבל לאט יותר. זה עדיין עדיף על שום דבר. את יכולה גם לתרגל פעם בשבוע בבית.ולגבי מתיחות - מוזר לי מה שאת אומרת. אולי תתיעצי עם המדריכה?

צ ל י ל 8

New member
בטוח שפעם בשבוע עדיף על שום דבר

אני עדיין צריכה למצוא למה אני הכי מתחברת..
לגבי מתיחות, אני צריכה לבדוק.

איזה בוקר של כיף!

למען האמת, כל בוקר עכשיו הוא בוקר של כיף...
ביום שלישי שחיתי לי מוקדם לפני יו עבודה עמוס, שבסיומו הצטיידתי במערכת הילוכים אלקטרונית לאופניים.
אתמול- מסלול יום ד' הקבוע, הפעם בעצימות משמעותית, הסכמתי לצאת מאיזור הנוחות שלי ולעבוד די קשה חלק ניכר מהמסלול, למרות שאין שום מטרה באופק. בעת שעברנו בחזור בתוך הבסיס הצבאי, קבוצה גדולה של חיילים חסמה את הכביש. אבל לכבודנו הם זזו הצידה והרגשתי כמו מלכת אנגליה שעוברת במסדר לכבודה

הבוקר- חזרה לאימון שחיה קבוצתי, עם מאמן חדש (הקודם עזב)- התחיל מקרטע והמשיך ממש טוב. משם ישר לחוף לריצת סולו על הטיילת, שכעבור ק"מ וחצי הפכה לריצה בשניים, כאשר חברץ טוב הגיע במפתיע והצטרף אלי ומרגע זה והלאה לא סתמנו את הפה. לקינוח קפה וכריך בבית הקפה הקבוע בחוף ובכח גררתי את עצמי משם למקלחת וליום עבודה אחרון לשבוע זה. הים גלי, שמחה לגולשים ובאסה לשחיינים. מקווה שמחר כבר ניתן יהיה לשחות.

למעלה