קצרים ליום חמישי

susieada

New member
ימים של כייף, שלך, ללא תוכנית או מטרה...

רק את והכביש.
רק את והים / בריכה.
רק את עם הרגליים לאן שתרצי.
רק את עם האופניים עם הילוכים אלקטרונית! רכבת עליהם אתמול? איך היה?

וראיתי את הים הגלי החיפאי שלך היום... חשבתי עליך.

ערב נעים עם עוד אנרגיות לכל מה שתבחרי לך בסוף השבוע!

Springy

New member
קודם כל

ברכות על הישראמן! הסיכום שלך היה מרתק ומעורר יראת כבוד. את כל כך ראויה לקטוף את הפירות אחרי תקופת אימונים קשה כל כך, ובמיוחד אחרי המאמץ המנטאלי שבהעברת השרביט למאמן וציות לתכנית.
אין לי ספק שאימוני הכיף האלה עכשיו מתוקים פי אלף
מגיע לך!

ריצת בוקר מול ריצת ערב

גם אצלכן יש הבדל? אצלי ריצת בוקר הרבה יותר מהירה ואיכותית.לצערי יוצא לי בממוצע פעם בשבוע לרוץ ריצה שכזו.שאר הריצות שלי הן ריצות בשעות הערב 18:00 צפונה..

melon

New member
גם לי לא יוצא לרוץ בבוקר

אני מניחה שהתרגלתי לרוץ בהפסקת צהריים/ערב אז נוח לי עם זה.
זה מה שיש ועם זה ננצח...

את הארוכות שלי אני רצה בשבת מוקדם בבוקר. אני מניחה שלו הייתי צריכה לרוץ 15 ק"מ בשמונה בערב לא הייתי עומדת זה.

כל הכבוד על היכולת לצאת לרוץ בסוף היום. לא פשוט אבל משתלם.

מור שלז

New member
יום של אישה בספורט עם מלא

על רכיבת סינגלים בבארי - 28 ק"מ של סינגל זה ממש הישג בשבילי. וזה גם מתיש מאוד - במיוחד האמבטיות (מצטערת, אני כנראה אף פעם לא אהיה רוכבת שטח "אמיתית" - אני את האמבטיות שלי מעדיפה בגירסא הריחנית עם הקצף)
על עוד שתי הרצאות מרתקות במסגרת קורס מאמני ריצה מתקדם.
על ארגון וקימבוץ "רכבת הריצה" הקבוצתית של מחר בבוקר עם המתאמנים שלי (חלק רצים שלוש שעות פלוס, חלק שעתיים, חלק שעה וחלק חצי שעה - וכולם מתארגנים ברכבת ארוכה...)
על התקדמות נפלאה שהשגתי ביוזמה חדשה שלנו לקראת טריאתלון נשים שמרגשת אותי מאוד (סוזי אני אעדכן אותך בפרטי!). זו יוזמה שעדין בחיתוליה, אז אני לא יכולה להרחיב, אבל אני מקוה שהיום השגתי פריצת דרך
על עוד הכנות לקראת הראיונות שמצפים לי שבוע הבא, טלפונים ואיסוף "מודיעין"

ואחרי כל זה - מה פלא שאני מותשת לחלוטין היום
הגעתי הביתה רק לקראת תשע ומיהרתי להתקלח. עכשיו הגיע הזמן לאכול (ארוחת צהריים - כי לא הספקתי לאכול בתוך כל היום המטורף הזה...)

susieada

New member
יום גדוש סיפוק!

ואני אומרת שוב ושוב, כמה שאני שמחה שאת בוחרת להשקיע מזנמך היקר לטריאתלון נשים!
שיהיו לך הרבה ימים מותשים כאלה עם סיפוק!

למעלה