קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

שוברת שיאים

המוגלובין 13.9 ופריטין 73! הזוי שאלה באמת תוצאות בדיקות הדם שלי.כנראה שלא לרוץ זה ממש בריא. הכל אצלי תקין.
האמת, קיוויתי למצוא איזו סיבה "אובייקטיבית" לעייפות הזאת. אבל הסיבה היחידה היא - העדר שעות שינה. ואני לא רק עייפה, אני חסרת אנרגיה וחסרת מוטיבציה לחלוטין. אם לפני חודשיים כשהיתה לי חצי שעה בלי שחר הייתי מיד נועלת נעלי ריצה, היום פשוט אין מצב.
מקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר כי אני מתחילה קצת לפחד שלחזור להיות ספורטאית זה הרבה יותר קשה משדמיינתי.

more run

New member
ואולי את כן "רק" עייפה?

כתבת שאת לא רק עייפה אלא גם חסרת אנרגיה ומוטיבציה. זה בדיוק מה שאני מרגישה כשאני עייפה! בנוסף לדכדוך...
כמובן שהפתרון הוא שינה אבל גם אצלי עד שהם לא עברו את גיל שנה וקצת העייפות היתה רעש רקע מעצבן.

tamark4

New member
אין ממה לפחד

את ספורטאית בגוף ובנפש, זה לא הולך לאיבוד.
כשיהיה לך כח וחשק את תחזרי מהר לכושר, אם החשק בא והולך גם תכנית האימונים תג'עג'ע.
יש לך עכשיו דברים אחרים שממלאים אותך, אולי את באמת לא פנויה ולא צריכה כרגע את הספורט.
אין שום בעיה לחזור גם אחרי שנים של חוסר פעילות.

susieada

New member
החיים שלך משתנים. מוקד העולם אחר

את אמא. חיים אחרים לגמרי. סדר עדיפויות משתנה. פוקוס משתנה, בברכה.
אני חושבת שזה נורמלי לחלוטין שלוקח זמן לשנות להתאים את הראש והגוף לשינויים ענקיים שקורים "בן-רגע" (הורות).
עייפות גורפת קשה לכולנו. טיפול בתינוק שאף ישן לילות, קשה, מתיש, גם ממלא פליאת אהבה!
בדיקות דם נהדרות.
מוטיבציה וחשק יבואו בזמנם.
את נשארת ספורטאית בנפש גם בתקופות שאת לא מתאמנת.
חיבוק!

ריצה של 8 קמ בפעם הראשונה!

סוף סוף שברתי את המחסום הפסיכולוגי
איזו הרגשה נפלאה. מתחילה לחשוב על מרוץ ה 10 ק"מ..מ 8 ל 10 כבר לא נראה ככ קשה.

susieada

New member
כל הכבוד על שבירת המחסום! הרגשה נפלאה!

תזכרי את ההתחלה כש2 ק"מ היה הרבה וקשה ועכשיו "כבר לא נראה ככ קשה."
הבדל ענק!
תהני!

melon

New member
מזל טוב

10 ק"מ זה באמת מעבר לסיבוב בשבילך. תמשיכי להתאמן ותגיע לשם עם חיוך ענק

צ ל י ל 8

New member
כל הכבוד !!!!

איזה כיף זה לגלות שאפשר למתוח עוד קצת את גבול היכולת......
בהצלחה בריצת 10

למעלה