סן פרנסיסקו כפי שמעולם לא לא חויתי
סופשבוע כאן, ואני מתגעגעת הביתה בטירוף. מנסה להעסיק את עצמי כל הזמן כדי לשכוח קצת מהגעגועים, וגם מנסה לשלב גם קצת חוויות יחד עם העבודה (מחכה שיהיה אצלכם בוקר כדי לעלות על שיחת ועידה עם הארץ לפני שאני הולכת לישון...) וכך מצאתי את עצמי הבוקר נוהגת לסן פרנסיסקו לסיור אופניים מודרך ברחובות סן פרנסיסקו.
פגשתי את ג'וש המדריך המקסים, קיבלתי אופני עיר מגניבים ויצאנו לדרך...
סיור מדהים ברחובות סן פרנסיסקו, הרבה עליות, גבעות ונופים מטריפים ועוצרי נשימה. כבר הייתי בעבר פעמיים בסן פרנסיסקו, אבל הפעם עם האופניים החוויה היתה שונה. מצד אחד חווים את העיר דרך הרגליים, מקרוב קרוב, וזו חוויה שונה לחלוטין מאשר כשמגיעים ממקום למקום במכונית. ומצד שני, רצתי המון והלכתי המון ברגל בסן פרנסיסקו, אבל באופניים מכסים הרבה יותר.
וכך זכיתי בשילוב מושלם של כל המקומות התיירותיים הרגילים, יחד עם אזורים בעיר שלא הכרתי.
על הדרך קיבלתי גם עוד כמה מיילים (ועוד כמה גבעות) בונוס, כשהמדריך גילה עם מי יש לו עסק (
) וזכיתי בעוד כמה פינות חמד מחוץ למסלול הרגיל (אחת מהן אתן יכולות לראות בתמונה המצורפת).
אני חושבת שמכל הסיור היום, נהניתי יותר מהכל מהחוויה של אמנות הרחוב ב-mission. שילוב עוצמתי של צבעים ומסרים, אמירה חברתית חזקה לצד דרך מקורית להפוך את הרחובות ליפים יותר. פשוט מהמם.
שבוע נפלא לכולן