קצרים ליום ראשון: שבוע טוב

בהחלט כדאי לגוון את התוכנית

תראי, אני חצי מחיי הריצה שלי רצתי 4 ק"מ כמה פעמים בשבוע ולא קרה לי מזה שום דבר רע. אבל נהוג לגוון, כי זה יותר יעיל. ופעם בכמה זמן, בלי קשר לכלום, להפחית עומס. גם לרגליים מגיע חופש!

גם זאת תוכנית

אבל שימי לב מה כתבת - כוונה להשתפר *בכל פעם*
אין חיה כזאת!!!
יהיו לך עליות, ירידות ומישורים. זה חלק מהמשחק.

מסכימה עם כל מילה

כל מרחק שאת רצה מקדם אותך.

לפני כמה ימים רצתי במסלול הבית המקוצר שלי. ריצת התאוששות.
חצי שעה עברה בנעימים, ואז נותרו לי כ 2 ק"מ עד הבית. פתאום אזלה לי האנרגיה. הרגליים התרוקנו. הק"מ הראשו מבין השנים היה איטי וקשה. ואז שיניתי את קו המחשבה. דמיינתי שאני רצה עם דינמו, כמו זה שהיינו מרכיבים על האופניים לו כשהיינו קטנות: זוכרות? ככל שהאופניים נסעו יותר, כך היתה יותר אנרגיה, והאור בפנס היה יותר חזק. אני חושבת שקצב הריצה שלי בקילומטר האחרון לא השתנה, אבל במקום לסיים את הריצה נטולת אנרגיה, סיימתי אותה מלאת אנרגיה.

יש מקום גם לריצת כאלו.
כך אנחנו לומדות להתמודד גם עם משברים.
לפעמים צריך לדחוף. לפעמים להאט, לפעמים לעצור.

זה רק משבר קטן וזה עובר...

לכל אחת ישנם ימים טובים יותר וטובים פחות. גם מי שרצה מרתון ואולטרה מרתון, עלולה למצוא את עצמה מתקשה להשלים 10 ק"מ ביום נתון. למה? יש המון סיבות אפשריות. לא צריך לחוות תחושת כשלון, לא צריך לרוץ עם הראש בקיר. אם בא לך, נסי לרוץ שוב היום. אם לא בא לך- גם בסדר. גם מחר יש יום

צ ל י ל 8

New member
תודה לכולכן על העידוד

באמת שהתחושה של הכישלון ליוותה אותי לאורך כל היום אתמול ואפילו היום כשסיפרתי למישהו כאן בעבודה איך היה לי נזלו לי דמעות.

לא בטוח שארוץ היום בגלל הפילאטיס, ואם לא אנסה מחר ואעדכן.

ושוב תודה

meedas

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

אני שוקלת להצטייד באלפטיקל וחברה שיודע על זה שלחה ליהבוקר את הקישור הבא אתר גרופון

אני זוכרת שקראתי בעבר שעדיף מכשירים עם גלגל תנופה אחורי. ובכל זאת, בהנחה שאני לא יכולה להרשות לעצמי לרכוש מכשיר יקר וטוב, עד כמה המכשיר שמוצע כאן גרוע?

(אני מחפשת במקביל ביד 2. חדש במחיר מלא מחנות אני בטוח לא אוכל לקנות)

אולי מור תדע לענות?

אני הייתי הולכת על משהו איכותי ביד 2, כי הרי רוב האנשים שקונים את הדברים האלה משתמשים בהם בתור מתלים לבגדים...

SarahPa

New member
מניסיון

לחפש אליפטיקל עם גלגל תנופה גדול, הכי גדול שאת יכולה להשיג באמצעים שלך.
חשוב לתנועת סיבוב הברכיים.
וכן, אליפטיקל חשמלי. הוא איכותי יותר.
לי יש כזה, ולעומת זאת לאחותי יש דומה לזה שבקישור, גלגל קטן ולא חשמלי. ההבדל משמעותי מאוד.
בגלגל קטן לא מרגישים ממש את תנועת ההסיבוב ודומה בהרגשה (לי בכל אופן) לסטפר.
מהסבר שקיבלתי זה גם פחות בריא לברכיים.
אם החלטת לרכוש מכשיר כדאי שיהיה אפקטיבי.
בהצלחה

ריצת קבלת שבת בירושלים

השלמה מאוחרת מהסופ"ש

בשישי בצהריים המאוחרים נפגשתי עם נועה ואמא תאי תאי
2 הפסיכיות מתאמנות למרתון ירושלים ויצאו ל-32 ק"מ של עליות וירידות על בסיס מסלול המרתון
אני הצטרפתי רק ל-15 ק"מ

אז מה היה לנו?!
הרבה עליות (ולמזלנו גם ירידות), עיר עתיקה, נופים מדהימים, שלל אנשים מוזרים, שקיעה, קור ירושלמי
והכי חשוב.. חברה משובחת!!
הרגשתי כמו בטיול שנתי..
נהנתי מכל רגע

גם אנחנו

15 ק"מ של כיף צרוף בשלשה

השלמה ל 32 ק"מ במסלול המשוגע של המרתון ירושלים.
ולקינוח זמן איכות במתחם התחנה.
קבלת שבת מיוחדת במינה.

ממה מיה

New member
אמנם באיחור - דיווח מריצת ההכנה לירושלים

הצטרפתי למסלול 15K בריצת ההכנה שאורגנה על ידי מועדן ריצת ארוחת הבקר.
בפרסומים הם כתבו שהקצב יהיה 5:00-6:00 לכן הצטיידתי בחברה ומפה.
בדיעבד, רב רצי ה 15 רצו בקצב שלנו (אנחנו רצנו בשיטת גאלווי הליכה-ריצה) ובסוף הגענו לפני הקבוצה. המאסף היה מקסים ורץ קדימה ואחרונה לוודא שאף אחד לא הולך לאיבוד.
המסלול מגלה את ירושלים בכל תפארתה וכלל ריצה בעיר העתיקה.
אמנם העליות של כובשי הקטמון וזבוטינסקי הורגשו היטב בארבע ראשי אבל טוב שהגעתי להתנסות בהן.

באמצע הדרך תחנת שתייה ואיזוטונים, בסוף הריצה פריסה שכללה מרק ושלל פינוקים.
כל הכבוד למארגנים - יישר כח
היום כבר ריצה עם שלוב של טמפו בחלקה.
שיהיה יום נפלא!

למעלה