קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

אבל לרוץ לא הצלחתי...

שחר קיטר אחרי כמה דקות וחזרנו הביתה, עייפים ובלתי מרוצים בעליל!

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב

מרגישה תקועה.
תקועה עם המשקל שלא יורד למרות הריצות, תקועה עם הריצות שבהן אני מצליחה בקושי לעבור כמה מאות מטרים בודדים מעבר ל-5 ק"מ.
כאילו יש איזה קיר שמונע ממני להתקדם

ובכלל אני לא מצליחה להבין למה ב-4 החודשים האלה שבהם אני רצה ועושה את אותה דיאטה (חלי ממן) כבר שנה, אני לא יורדת במשקל בצורה טובה. לא אומרים שספורט מזרז ירידה?

קיץ 2011

New member
אין לי נסיון עם זה, צר לי

אני יודעת שבאופן אישי אני אוכלת הרבה יותר בגלל הספורט...

ההתקדמות אינה לינארית

התקדמות היא בקפיצות, אם את מרגישה שאת לא מתקדמת, זה רק אומר שאת מכינה את הקפיצה הבאה. סבלנות!
ספורט *לא* מזרזר ירידה במשקל. מי אמר לך את זה?
אני מעלה במשקל כשאני עושה ספורט. אבל זה משקל נהדר - משקל של שרירים. לא ירדת בהיקפים? את לא אוהבת את הגוף שלך יותר, כשאת רואה לאן הוא יכול להביא אותך?
חוץ מזה, אם תשאלי אותי, הריון מזרז ירידה במשקל וספורט זה משמין לאללה. כל אחת וגופה.

perach22

New member
זהו הערכה בידי... ועכשיו ממש מרגישה

פרפרפרפרפרים....
גם החולצה נחמדת.... צהובה ופסים כחולים כמו של מכבי ת"א....
מתאימה לנעלים שלי... חחחחחח... בערך

מישהי קראה / שמעה משהו על סידורי חניה באיזור ???

susieada

New member
ערכה ביד - עוד צעד לקו הזינוק!

פרפרפרפרים! כמה כייף!

צ ל י ל 8

New member
אממ.. יש בזה משהו

אני אכן מרגישה שאין התקדמות במרחק, כאילו הגעתי לנקודה הסופית שלי שממנה אי אפשר להמשיך יותר

מי אמר לי שספורט מזרז ירידה? לא יודעת.. כל החיים שלי אומרים שכדי לרזות יותר מהר, צריך לעשות ספורט. כל החיים שלי חופרים לי על מה בכל מקום. ספורט=ירידה במשקל וככה זה טבוע בי.

ירדתי בהיקפים-את צודקת, גם בלי ממש לרדת במשקל עצמו. אין ספק שאחד הדברים שממריצים אותי זה החיטוב.

תודה

שריר שוקל יותר משומן

לכן אם את מתחטבת את לא תרדי במשקל.
תראי, אם תרוצי שעתיים כל יום, כנראה שתרדי מזה במשקל. ספורט זה הנאה ובריאות. מבחינתי, משקל זה לא מעניין. מעניין אותי איך אני מרגישה עם הגוף שלי.

צ ל י ל 8

New member
כשאני נמצאת בקבוצת הרזיה ויש לי משקל יעד

אז לצערי המשקל כן מעניין אותי, כי כשאני מגיעה למשקל הזה אני מפסיקה בעצם לשלם

מלבד זאת, בלי קשר לקבוצה או לא, מבחינת BMI יש לי עדיין עוד 10 ק"ג לרדת כדי להיות בטווח העליון התקין.
אז המטרה שלי חוץ מלהתחטב הוא בהחלט גם לרדת במשקל.

קשה לי עם מה שאת כותבת

אני מבינה שזה מה שמתאים *לך*, אבל בכל זאת קשה לי עם זה.
כשהייתי בשיא הכושר שלי, עם אימונים לאולטרה מרתון של 12 שעות ואימוני קונג פו 3 פעמים בשבוע, ה-BMI שלי היה מעל ה"טווח התקין". ואיך נראיתי? נהדר.
הייתי פעם אצל דיאטנית שעניין אותה רק המשקל שלי, ולא אחוזי השומן. ירדתי יפה. אבל גם נחלשתי. BMI פשוט לא רלוונטי לספורטאים (ויש על זה הרבה מאמרים).

צ ל י ל 8

New member
זה מחמיא להיקרא "ספורטאי"

אבל אני לא ממש בטוחה שאני נמצאת בקטגוריה הזו.
למרוץ 2-3 פעמים בשבוע כ-5 ק"מ לא הייתי קוראת לעצמי ספורטאית, כי מעבר לזה אני לא ממש עושה משהו.
אני אפילו בספק כמה בכלל עולה לי מסת השרירים מזה.

אני מבינה את מה שאת אומרת, ומאוד יכול להיות שבסופו של עניין, ה"משקל האידיאלי" שלי ייקבע ע"י איך שאני נראית ולא כמה אני שוקלת. ואז... הבעיה תהיה - מה יקרה אם אפסיק לרוץ? החיטוב לא יישאר לנצח אם אפסיק את מעט הספורט שאני עושה.

באמת?

כמה א/נשים את מכירה ש"בסך הכל רצים 5 ק"מ 2-3 פעמים בשבוע"?
ממליצה לך לעשות סקר בסביבתך הקרובה. התוצאות עשויות להפתיע אותך :)
מה יקרה אם תפסיקי לרוץ? ואללה, לא יודעת. הנה אני הפסקתי לתקופה מאד ארוכה וירדתי 7 קילו. נו, אז זה אומר שאני ממליצה על זה? חס וחלילה.
למה נראה לך שתפסיקי? קיבלתי את הרושם שאת נהנית!

צ ל י ל 8

New member
את צודקת ;-]

לפעמים אני מאבדת פרופורציה ולא מעריכה את מה שאני מצליחה לעשות.
תודה על הניעור

וכן, אני בהחלט נהנית ממה שאני עושה, אחרת לא הייתי עושה את זה

אני זוכרת שנועה כתבה בזמנו ששינוי

באכילה לפני/אחרי אימונים (דווקא אכילה של יותר פחמימות) גרם לתזוזה במשקל אחרי שהיתה תקועה
מציעה שתדברי עם הדיאטנית שלך ותנסי להתים את התזונה לאימונים הנוכחיים
ובכל מקרה, אני בטוחה שב-2 התחומים (מרחק ומשקל) העצירה היא רק זמנית..

susieada

New member
"אימון" ראשון בשבועיים....

אחרי תקופה של כאבים והקרנות (סיימתי אוצן ביום שישי!), הרופאים מצאו איזון תרופתי שאני כמעט בלי כאבים (
),
אז העזתי לעלות על הטריינר ל30דק' קלות קלות... לא הסתכלתי אך אני מניחה שלא התקרבתי ל100 WATT... העיקר שלא הגביר את הכאב. זאת התחלה.

לילה טוב וחלומות פז!

מור שלז

New member
התחלה נפלאה

כמה טוב לקרוא שיש איזון תרופתי
כמה טוב לקרוא שאת כמעט ללא כאבים
ואיזה יופי לקרוא שעלית על הטריינר

וזוהי רק ההתחלה לה לה

יום נפלא

למעלה