קצרים ליום ראשון-שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון-שבוע טוב!

יום נעים, שבוע נפלא לכולן!

איזה נעלים כדאי לי לקנות

בוקר טוב
הנעליים שלי מראות שהן קרובות לקיצן... הנעליים של נייק והיה לי טוב איתן אבל בא לי לחדש...
אני הולכת/רצה כ40 ק"מ בשבוע על מה תמליצו שלא חייבים לקחת בשבילו משכתנתא?

מה שנוח לך...

אי אפשר להמליץ על דגם או חברה מסויימים כי לכל אחת נוח ומתאים משהו אחר. את יכולה לקנות באינטרנט את אותו הדגם של נייק שהתאים לך, או לחפש חנויות זולות בארץ - מאיזה איזור את?

צ ל י ל 8

New member
לא הייתי הרבה זמן וחזרתי לבכות

ביום ראשון שעבר עשיתי בדיקת מיפוי עצמות. לפי התוצאה, נראה לי שיהיה אסור לי לרוץ לתקופה לא קצרה. אני הולכת מחר לאורטופד בחששות כבדות כאילו שהוא הולך לבשר לי על מחלה נוראה

התוצאות הן : "הדגשה קלה, דיפוזית, בקליטת החומר בשתי הטיביות, חשודה SHIN SPLINTS - ל
הדגשה בקליטת החומר באזור הסקרו-אליאקלי משמאל, יתכן פוסט-
טראומטית או דלקתית ארטריטית."
מקצת קריאה באינטרנט, דווקא השטע השני של התוצאה נראה הכי גרוע. מילא השין-ספלינט... ידעתי עליו אבל התעלמתי.
אני ממש מפחדת ממחר

חוץ מזה, ביום ראשון שעבר לפני הבדיקה, נפגשית לשעה עם מאמנת אישית שקרעה לי את הצורה וגרמה לי להתכווצויות בירכיים שהצליחו להשבית אותי כמעט כל השבוע. זה השתחרר רק ביום רביעי-חמישי.
ביום שלישי התחילה סוף סוף קבוצת ריצה שכל כך חיכיתי אליה והשתתפתי בה. היה כ"כ נחמד וכיף וזה אחד הדברים שכל כך מבאסים בעובדה שלא אוכל לרות בתקופה הקרובה-הלכה קבוצת הריצה הזו גם כן.

בקיצור, בקבוצת ריצה רצו בקושי (30-60 שניות) וזה אומר שלא רצתי בכלל כל השבוע מיום שיש שעבר עד היום.
אני תוהה אם בכלל כדאי לי לרוץ היום את הריצה "המפסקת" שלי רו להניח לזה לגמרי עד הצתור מחר לאוטופד.

אוףףףףףףף.

מור שלז

New member

באסה, מזדהה איתך מאוד.
גם אני בתחילת דרכי בריצה הושבתתי לזמן רב בעקבות שברי מאמץ והרגשתי ממש כאילו גוזלים ממני את "כבשת הרש". עד שכבר הצלחתי להנות מהריצה וגיליתי שאני אוהבת את זה - זה נלקח ממני.
היום אני מכירה בעובדה שיצא לי הרבה טוב מהפציעה הזו. גדלתי, בגרתי והתפתחתי כספורטאית והיום אני מודה על כך. אבל אם מישהו היה אומר לי את זה אז, בשיא ההשבתה - הייתי מתעצבנת...

התסכול שלך פשוט נשפך מההודעה ואין לי מה להוסיף חוץ מאשר שאני מזדהה כל כך

ובכל זאת, עכשיו, בימים אלו ממש, בהתמודדות עם התסכול, עם חוסר הודאות, עם הפציעה והשלכותיה - את מתחזקת.
מחזיקה אצבעות לפגישה עם האורתופד מחר
ומחכה לעדכון בנשימהעצורה.

ממליצה לך לוותר על הריצה היום ולחכות לאורטופד עם הפענוח וההמלצות הקונקרטיות.

בינתיים תרגילי החיזוק עם המאמנת האישית נשמעים אחלה! וזה גם בסיס טוב לשיקום ולחזרה לריצה. יהיה לזה המשך?

צ ל י ל 8

New member
תודה מור

המאמנת האישית היתה חד פעמית. יקר מדי.
בינתיים הלכתי לפילאטיס פעם בשבוע ואני ממש אוהבת את זה, כמעט כמו את הריצה

אם לא אוכל לרוץ, אלך לפילאטיס או משהו פעמיים בשבוע.

ריצה של פעם בשבוע מועילה למשהו? ואני מתכוונת מבחינת שמירת ההישגים שכבר השגתי ואואלי העלאת הנפח.

חוזרת לפעילות (אני מקווה...)

אחרי כמעט חצי שנה בלי פעילות בגלל שלל מחלות שנחתו עלי, נראה שסוף סוף אני כשירה לחזור לספורט.
קבעתי עם האיש דייט לסובב עמק. הוא 100, אני 12. לא בטוחה עבור מי מאיתנו מדובר באתגר יותר גדול.
אתמול יצאתי ל-40 דקות אינטרוולים: דקה ריצה שלוש דקות הליכה. קצת יותר מארבעה ק"מ, שמרתי על אותו קצב שבו רצתי 8 ק"מ בספטמבר.
אני מאד מאד מאד מקווה שמכאן רק ילך וישתפר.

susieada

New member
חזרה משחמת בקצב טוב!

מרגש הדייט לסובב עמק! לכל אחד האתגר המתאים!
תהני!

חזיית ספורט - מה דעתכן?

קצת התייאשתי ממובינג קומפורט, המידה שלי כנראה לא קיימת. ה-CWX מלפני ההריון לא עולות עלי. אני מסתדרת עם החזייה שיש לי, אבל בא לי משהו שממש מתאים.
חברה (לא רצה מושבת) המליצה לקנות משהו כזה:
http://www.figleaves.com/uk/product...eme-Control-Sports-Bra/?size=32D&colour=Black
אני רואה שהביקורות טובות, אבל אפשר באמת לקנות חזיית ספורט על עיוור? מישהי קנתה שם?

אני לא קניתי שם, אבל

1. יש לי חברות שקונות חזיות רק שם. מדיניות ההחזרה שלהם מאד נוחה. מקסימום תחזירי, ותקני חזיה טובה, שאינה חזיית ספורט, במקום.
2. את יכולה לבדוק אם יש את הדגם הזה איפשהו בארץ ולמדוד.

oggi2

New member
אני בשוק!

החזיות של שוק אבס. נמכרו באקספו של מרתון ת"א. יעני במחיר מיוחד של 320 שקל, במקום 390, ופה --18$! אני הייתי מזמינה בלי להסס.
ספרי מה הזמנת ואיך היה.

melon

New member
דעתי

היא שלחלק מהמקומות יש מדיניות החזרה נוחה - תבדקי מראש. תבדקי גם עלות משלוח חזרה ....
אז או שתזמיני יותר ותשאירי את מה שהכי נוח
או שתקחי בחשבון שתמיד תוכלי להחזיר ותפסידי את עלות המשלוח

אין סיבה לשלם כפול על אותו מוצר - זה מבאס !

maya567

New member
30 day challenge

בדר"כ אני לא אוהבת את הצ'לנג'ים האלה, זה נשמע לי מטופש נורא, אבל החלטתי לעשות את ה-30 יום של הסקוואטים + פלאנק ואני מוסיפה לזה גם סטים שכיבות סמיכה (מול שולחן, לא על הרצפה). זה די נחמד ואני ממש מרגישה את השרירים בבטן עובדים

אז יום שלישי מתוך 30 - צ'ק!

susieada

New member
אני לא מכירה את התוכנית הזאת.

...או פספסתי כשדיברת עליה.
תוכלי לצרף לינק?
נשמע מעניין!! בהצלחה!

למעלה