קצרים ליום ראשון-שבוע טוב!

מור שלז

New member
עשית לי חשק...

נשמע טוב.
וכל הכבוד על ה
של היום השלישי.

איזה צ'אלנג' בדיוק את עושה? איפה התכנית?
גם אני לא מתלהבת מהצ'אלנג'ים האלו, אבל האמת שעכשיו שאין לי זמן/הזדמנות כמעט לעשות את הדברים שאני אוהבת כמו שאני אוהבת, אולי זה בדיוק מה שאני צריכה.

tom696

New member
רק הסתייגות קטנה

אני לא מאמנת ולא מדריכת כושר ולא עוסקת בשום דבר קשור אבל לכל הפחות לאתגר של הפלאנק סרגל המאמצים נראה לי לא סביר.

מעבר לעובדה שצריך להקפיד מאד על הדרך שעושים (איך להחזיק את הגב והבטן וכו') כדאי להיות קשובים מאד לסרגל המאמצים. לעצמי לא הייתי מאמצת אותו עם זאת יכול להיות שיש מי שזה מתאים להן.

maya567

New member
התכנון שלי הוא לעשות את זה בכמה סטים

אין מצב בעולם שאני אצליח את זה רצוף. כבר היום ה-30 שניות ממש קשות לי ברצף אז מהמדרגה הבאה התכנון הוא לסטים.

את הסקוואטים אני עושה בשלושה סטים נפרדים, ואני מניחה שאני אעלה את מספר הסטים בקרוב

מור שלז

New member
על חיזוקים ועוד
קטן על תרומה לטרינשים

העבודה החדשה מדהימה ומרגשת ואני באמת שלא מתלוננת, נהפוך הוא. אני מודעת לעובדה שאני חיה עכשיו את החלום שלי, עובדת קשה, קשה מאוד, אבל מודה על ההזדמנות כל יום מחדש.
ומצד שני - אין לי כמעט זמן פנוי. אין לי זמן להתאמן, אין לי זמן לפורום, בקושי זמן לישון... ממש כלום.

אבל הערב, מול הטלויזיה, הצלחתי להשחיל סט של תרגילי חיזוק. וזה משמח אותי שהצלחתי משהו.
קטן על חיזוקים.

ובלי קשר, אני מצליחה בכל זאת למצוא את הזמן ולארגן את המפגש והאימונים הפתוחים לקראת הטריאתלון וזה משמח אותי מאוד. בכל זאת הדרך שלי לתרום למען טריאתלון נשים.

לילה טוב לכולן

susieada

New member
חלומות פז ותודה על כל רגע

שאת תורמת לטריאתלון נשים, אימונים פתוחים, מפגש והעצמה נשים בספורט בכלל!
תחושה קשה לדעת שמצד אחד את מגשימה חלום ומצד השני את חייבת לוותר על הרבה דברים שעושים לך טוב - אימונים אישיים, פורום, זמן לנוח!

למעלה