בוקר אור לשבוע חדש
מזמן לא כתבתי חשבתי שהגיע הזמן לגיחה ועדכון...
אז עוד שלושה שבועות מרוץ הר לעמק... מודה שאני כרגע יותר לחוצה מאשר מתרגשת, לא יצא לי להתאמן מספיק כמו שהייתי רוצה,א בל בטוחה שיהיה בסדר ואני מזכירה לעצמי שזה עוד אתגר עוד משהו כייפי לעשות, כבר מדמיינת את ה'סלפיס' שאני אעשה במהלך המקטעים שלי
התחלתי בשבוע האחרון ובשבועות הקרובים עד להר לעמק לעשות ריצות קרובות לפחות פעם בשבוע, גם אם לא למרחק ארוך במיוחד, בשביל להתרגל.
אני יוצאת לריצה בשעות הערב 8/9 בערב בחושך בשטח אבל שצמוד לכביש מואר ועם הרבה מכוניות (אני קצת פחדנית חחח) ואז למחרת בבוקר מוקדם בבוקר יוצאת לריצה נוספת, להגיע מוכנה לריצות כשאני עייפה ולא על שינה מספקת. שני הניסויים הראשונים היו בסדר, היה לי קשה לקום בבוקר לצאת לרוץ ולא רצתי הרבה אבל לפחות 'טעמתי' מההרגשה.
שבוע אחרי הר לעמק יש לי תחרות קטלבלס, (אם מישהי זה מעניין אותה אפשר לראות פרטים על האירוע פה:
https://www.facebook.com/events/1391915637755540/?source=3&source_newsfeed_story_type=regular ואם למישהי מתחשק בואי לבקר ולעודד
)
עוד משהו בשבילי להלחץ לגביו
אני לא חזקה מספיק וטובה מספיק לעומת המתחרות והמתחרים האחרים, הטכניקה שלי עדין לא מספיק טובה, היא בסדר היא לא נוראית.
עדין לא נרשמתי כי אני די 'על הגדר' לגבי זה, אבל אני חושבת שאני כן ארשם, אני עושה גם את זה בשביל האתגר, הנסיון, החוויה...
אז נראה מה יהיה...
ועוד משהו קטן, אני מצרפת תמונה עם קולאג תמונות, באחת מהן אפשר לראות מיני קולאג של ריצות הגב לגב שעשיתי ובאחרות זה חלק מהחוויה של להיות אישה בספורט. החודש היה חודש יום הולדת וחג וככזה התפנקתי בהרבה דברים שקניתי לעצמי: שמלות, בגדי ים (הביקיני הראשון שלי EVER
), עוד שמלות, מכנסיים, נעליים, בקיצור לא חסכתי, אבל עם כל זה וכל כמה שאני אוהבת את כל הדברים , מה שהכי הלהיב אותי ומה שאני כל פעם מחדש מתרגשת ומתלהבת מהקנייה ומשתפת אחרים, זה נעלי ריצת השטח של סולומון ושני זןגות נעלי ריצה של נייקי שקניתי ו2 כדורי קטלבלס (אחד 12 ק"ג אחד 8 ק"ג) שקיבלתי בהשאלה/מתנה מידיד. אז שאר התמונות הן של כל הדברים האלו
אז זהו, זה העדכון שלי להיום, שיהיה שבוע מקסים לכולנו!